Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden nőnek az a mániája, hogy együtt éljen valakivel? Vagy csak én fogok ki mindig ilyet? Többi Lent.
Itt tényleg az a probléma, hogy olyat választottál, aki valamiféle megmentő szerepet szánt neked.
Szerintem felnőtt, önálló emberek esetében mindenképpen felmerül, mint téma az összeköltözés, néhány hónap után. Ez nem azt jelenti, hogy azonnal össze is bútorozunk, hanem azt, hogy látjuk, milyen irányba megyünk, mik a terveink. Például a gyerekvállalás is szóba kell, hogy kerüljön az elején, de ez nem azt jelenti, hogy holnap teherbe esek, hanem csak tisztázzuk, hogy egyeznek-e az elképzeléseink ezen a téren, mert ha nem, akkor nem sok értelme van folytatni.
Nálunk először kb. 1 hónap után merült fel az összeköltözés. A barátom kezdte el pedzegetni, de konkrétumokról én beszéltem, mivel nekem van saját lakásom, ő albérletben él. Furcsa is lenne, ha egyszer csak bejelentené, hogy hozzám akar költözni... Szóval beszélgettünk már róla, tervben van, de azóta sem történt változás (fél éve vagyunk együtt). Kb. hetente felmerül a dolog, tervezgetés szintjén, de ahhoz még sok mindent meg kell oldani (barátom amúgy is munkahelyváltást tervez, és ez a bejárás miatt igencsak érinti a költözés dolgot is).
Lehet, hogy a férfinak "illik" felhozni a témát, de akkor hozza fel mielőbb, legalább elméleti síkon, mert mindkét félnek joga van tudni, hogy mit tervez a másik! Ha te a kapcsolat elején közlöd, hogy "figyelj, úgy tervezem, hogy ha minden jól alakul, akkor egy év múlva összeköltözünk, aztán x idő múlva jöhet a házasság, gyerek, stb.", akkor a nő el tudja dönteni, hogy ez egyezik-e az ő elképzeléseivel, vagy sem. Ha nem tudja, hogy te miben gondolkodsz, az bizonytalanságot szül és a bizonytalan nő frusztrált. Játssz nyílt kártyákkal és akkor nincsenek kellemetlen élmények!
A másik: 35 évesen ne csitrikkel kezdj, akik még gyerekként élik az életüket és soha életükben nem kellett még felelősséget vállalniuk semmiért. Szóval azért te is tehetsz a rossz tapasztalataidról valamennyire...
# 44: Mondom én, hogy olyanokat választasz, akik menekülési útvonalnak tekintenek téged...
Mi lenne, ha egyszer olyannal próbálkoznál, aki nem akar menekülni sehonnan?! Vele nem lesznek ilyen problémák.
Kedves Jani, egyre inkább azt gondolom, hogy ez a dolog rólad szól, és nem a nőkről. Egyszer még lehet véletlen, másodszorra már kis hitetlenkedő fejcsóválással lehet véletlen, na de rendszeresen...!?
Nem bántás akart lenni. Én is így vagyok ezzel. Pont a napokban sóhajtottam fel, hogy hát miért fogok ki mindig ilyet, és miért nem érdemlek meg egy olyat, aztán módosítottam a kérdést: miért VÁLASZTOK magam mellé mindig ilyet? Ezzel a kérdéssel már lehet mit kezdeni, nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!