Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Minden nőnek az a mániája,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minden nőnek az a mániája, hogy együtt éljen valakivel? Vagy csak én fogok ki mindig ilyet? Többi Lent.

Figyelt kérdés
Eddigi barátnőim kb, 1-2 hónap "járás" után szinte kisérteties hasonlósággal felvetették,hogy összeköltöznék-e velük. A Nőknek ez valami mániájuk,hogy együtt kell élni valakivel? Miért nem lehet elöbb megismerni egymást és utánna? Vagy én fogtam ki pont ilyeneket? Minde nő igy gondolkozik? Gyorsan férjhez menni? Nem értem! Aki kommentel kérem szépen a korát és nemét,köszi.
2015. nov. 23. 10:29
1 2 3 4 5
 31/47 anonim ***** válasza:
Igen,van még Minőség is ahogy te mondod,kívánom találd meg..de nincs könnyű dolgotok..32N
2015. nov. 23. 11:48
 32/47 anonim ***** válasza:

Nincs pénzem eltartani egy munkanélkülit, úgyhogy az nem játszik. :-) Lehet munkát találni és lehet apránként is előre jutni, én végigjártam a szamárlétrát, nőként még sokszor hátrányban is voltam, mert mi van, ha elmegyek szülni (mire?), meg egyebek, de pár hónapnál tovább egyszer sem voltam munka nélkül, elvállaltam sokfélét, valamennyit válogattam, mert van egy szint, ami alatt ráfizetés, hogy finoman fejezzem ki ezirányú tapasztalataimat, de egyébként aki túl sok kifogást talál, az felejtős. :-)

Az 1-2 hónapot én is korainak tartom, bár, tudja a fene, ha már régről ismered azt, akivel összejössz, mert semleges közegből ismeritek egymást, és nem egy totál idegen, ott akár még ez is beleférhet.

2015. nov. 23. 11:49
 33/47 A kérdező kommentje:
Az utóbbi igazán a munka hőse volt mondhatni mivel,1 hétnél tovább nem birta egy helyen azt mondta nyár volt és meleg volt,de kérdeztem tőle és? Télen mi lesz? Azt mondta akkor meg hideg! :-) Na,jó tavaszal meg összel eljár melózni az is valami!
2015. nov. 23. 11:54
 34/47 A kérdező kommentje:
Idény munkás!
2015. nov. 23. 11:56
 35/47 anonim ***** válasza:
Hát akkor te egy elég érdekes csajszit fogtál ki.. Komolyan, van ilyen?? :D vicces. :D Szerintem ha lesz valaki, akivel úgy érzed majd, minden klappol, akkor még az is lehet, hogy te magad fogod fölvetni 1-2 hónap után az összeköltözést:) szerintem nem az együtt töltött idő hossza a mérvadó, hanem a minősége:)
2015. nov. 23. 11:57
 36/47 A kérdező kommentje:
35/ Igy igaz! De eddig csak nekik klappoltam! Vagy én vagyok túl "igényes"!
2015. nov. 23. 11:59
 37/47 anonim ***** válasza:

Sajnos vannak ilyenek, nem éri meg foglalkozni velük. Nekem a szüleim nem díjazták, mikor elkezdtem dolgozni, gondolták, elég, ha eltartanak, amíg tanulok, aztán majd diploma után elég lesz, ha dolgozni kezdek, merthogy az ő fiatalkorukban ez még így működött is. De egyrészt engem igazolt az élet, jól jöttek azok a diákévekben eltöltött munkák is, no meg szeretek dolgozni.

Egy embert tudok, akinek megártott a gőz és lerokkant, mert olyan helyen dolgozott, de azért ő azt hosszú évekig csinálta, nem csak idényben. :-)

2015. nov. 23. 12:04
 38/47 anonim ***** válasza:

Na de akkor már rég nem arról szól a kérdésed, hogy "minden nő együtt akar élni valakivel", hanem hogy kifogtál olyan nőt, akinek se lakása, se munkája, és az életét veled akarta megoldatni.

Az a helyzet, hogy egy ilyen beállítottságú ember (ha férfi, ha nő) teljes mértékig alkalmatlan egy párkapcsolatra, akkor is, ha nem akar hozzád költözni.

2015. nov. 23. 12:06
 39/47 A kérdező kommentje:
37/ A Gőz az Nagy Úr! :-)
2015. nov. 23. 12:07
 40/47 A kérdező kommentje:
38/ Mindig ilyen rokkant életüekkel hozott eddig össze a sors,én se vagyok milliómos,de állitólag talpra esett embernek ismernek,ugymond megélek a jég hátán,és állitólag szinvonalas munkát adok ki a kezemből (mivel a munkám engem jelemezz) lehet azért néznek mankónak ezek a tipusú nők!
2015. nov. 23. 12:11
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!