Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden nőnek az a mániája, hogy együtt éljen valakivel? Vagy csak én fogok ki mindig ilyet? Többi Lent.
"Nálam azért közel 1 évnek el kellene telnie, hogy összeköltözzek egy férfival. Előtte szeretem megismerni kivel fogok egy fedél alatt élni.
Velem is szakítottak már azért, mert 3 hónap után nem voltam hajlandó költözni. Vannak dolgok, amihez idő kell."
24N
VÉGRE MEGÉRT VALAKI! :-) ÉN IS IGY GONDOLOM!
Jelen pillanatban,ha elválnék,soha többet nem függenék egy férfitól sem,persze egyedül sem jó,de mindenkinek kell egy kis egészséges magány...aztán ha halálosan szerelmes lennék igent mondanék a költözésre,de férjhez nem mennék többet...
32N
Ha olyan lennél, mint a "régiek", már több gyerekes családapa lennél akár kamaszgyerekekkel. A mai világ az elköteleződést tekintve lelassult. Régen 1 hónap után nem az összeköltözést vetették fel hanem a házasságot, ami után jöttek a gyerekek. És pont emiatt sok a rossz házasság, mert nem ismerték meg egymást rendesen. Ilyen szempontból jobb a mai világ, mert nem sütik az ember lányára rá a rosszhírű lány bélyeget ha házasság nélkül együttél valakivel.
Továbbra is tartom a véleményem, hogy nem probléma a rákérdezés 1-2 hónap után, ez olyan, mint az eljegyzés. Nincs következménye. Mármint mondhatod nyugodtan, hogy gondolkozol rajta. Aztán ha 3-4-8 hónap alatt kiderül, hogy nem passzoltok, akkor a "járás" szakítással végződik. Ha működőnek látszik a dolog majd akkor összeköltöztök. De kereken elutasítani a lehetőségét, hogy a közeljövőben esetleg. Ezt hülyeségnek gondolom. (közeljövő=1, max 1,5 év)
Barátommal 1 hónap után beszélgettünk az összeköltözésről, 3 hónap után az esküvőről. Félév után összeköltöztünk végül, eljegyzés és esküvő pedig 2-3 év múlva esedékes ha addig nem derül ki egyikünkről se valami nagy disznóság :) Meg addigra lesz fedezetünk rá. Szóval magába a beszélgetésbe, témafelvetésbe még senki nem halt bele.
De mondjuk ha konkrétan olyan választás elé állítottak az eddigi barátnők 1-2 hónap után, hogy azonnal költözünk össze, akkor elnézést, akkor ők a marhák és a kétségbeesettek és veled értek egyet.
Igen..jól látod..csalódtam...de csak előre..
A lényeg hogy kezdeményezzen a férfi..ha ő igazán akarja a költözést az az igazi..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!