Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Minden nőnek az a mániája,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minden nőnek az a mániája, hogy együtt éljen valakivel? Vagy csak én fogok ki mindig ilyet? Többi Lent.

Figyelt kérdés
Eddigi barátnőim kb, 1-2 hónap "járás" után szinte kisérteties hasonlósággal felvetették,hogy összeköltöznék-e velük. A Nőknek ez valami mániájuk,hogy együtt kell élni valakivel? Miért nem lehet elöbb megismerni egymást és utánna? Vagy én fogtam ki pont ilyeneket? Minde nő igy gondolkozik? Gyorsan férjhez menni? Nem értem! Aki kommentel kérem szépen a korát és nemét,köszi.
2015. nov. 23. 10:29
1 2 3 4 5
 11/47 A kérdező kommentje:

"Nálam azért közel 1 évnek el kellene telnie, hogy összeköltözzek egy férfival. Előtte szeretem megismerni kivel fogok egy fedél alatt élni.

Velem is szakítottak már azért, mert 3 hónap után nem voltam hajlandó költözni. Vannak dolgok, amihez idő kell."

24N

VÉGRE MEGÉRT VALAKI! :-) ÉN IS IGY GONDOLOM!

2015. nov. 23. 10:47
 12/47 A kérdező kommentje:
Lehet a világ felgyorsult,én meg ugyan olyan lassú vagyok mint a "régiek"
2015. nov. 23. 10:48
 13/47 anonim ***** válasza:

Jelen pillanatban,ha elválnék,soha többet nem függenék egy férfitól sem,persze egyedül sem jó,de mindenkinek kell egy kis egészséges magány...aztán ha halálosan szerelmes lennék igent mondanék a költözésre,de férjhez nem mennék többet...

32N

2015. nov. 23. 10:55
 14/47 anonim ***** válasza:
100%

Ha olyan lennél, mint a "régiek", már több gyerekes családapa lennél akár kamaszgyerekekkel. A mai világ az elköteleződést tekintve lelassult. Régen 1 hónap után nem az összeköltözést vetették fel hanem a házasságot, ami után jöttek a gyerekek. És pont emiatt sok a rossz házasság, mert nem ismerték meg egymást rendesen. Ilyen szempontból jobb a mai világ, mert nem sütik az ember lányára rá a rosszhírű lány bélyeget ha házasság nélkül együttél valakivel.

Továbbra is tartom a véleményem, hogy nem probléma a rákérdezés 1-2 hónap után, ez olyan, mint az eljegyzés. Nincs következménye. Mármint mondhatod nyugodtan, hogy gondolkozol rajta. Aztán ha 3-4-8 hónap alatt kiderül, hogy nem passzoltok, akkor a "járás" szakítással végződik. Ha működőnek látszik a dolog majd akkor összeköltöztök. De kereken elutasítani a lehetőségét, hogy a közeljövőben esetleg. Ezt hülyeségnek gondolom. (közeljövő=1, max 1,5 év)

Barátommal 1 hónap után beszélgettünk az összeköltözésről, 3 hónap után az esküvőről. Félév után összeköltöztünk végül, eljegyzés és esküvő pedig 2-3 év múlva esedékes ha addig nem derül ki egyikünkről se valami nagy disznóság :) Meg addigra lesz fedezetünk rá. Szóval magába a beszélgetésbe, témafelvetésbe még senki nem halt bele.

De mondjuk ha konkrétan olyan választás elé állítottak az eddigi barátnők 1-2 hónap után, hogy azonnal költözünk össze, akkor elnézést, akkor ők a marhák és a kétségbeesettek és veled értek egyet.

2015. nov. 23. 10:57
 15/47 A kérdező kommentje:
Miért függenél valakitől? Sokat csalódhattál az életben! :-(
2015. nov. 23. 10:57
 16/47 anonim ***** válasza:
Az alapdisznóságok azért néhány hónap alatt is kiderülnek valakiről, ha a másik figyelmes és érdeklődő. Viszont vannak olyan disznóságok amiket majd a hosszú együttélés, a gyerekek, a rokonok, a kor, betegségek, a vacak munkahely és így tovább hoznak ki az emberből, képtelenség mindenre felkészülni.
2015. nov. 23. 11:01
 17/47 A kérdező kommentje:
14-es igen,mert nem költöztem velük össze és mind le is morzsolodott az életemből,de nem is baj!
2015. nov. 23. 11:03
 18/47 anonim ***** válasza:
én is egyetértek, 1-2 hónap még nagyon korai. ez meg pláne gáz, hogy a csaj veti föl az összeköltözést. én 2 hónapja vagyok együtt a barátommal, és lassan akár hozzá is költöznék, de persze megvárom, hogy ő vesse föl a kérdést. az tény, hogy lakva ismerjük meg a másikat, 30hoz közel meg már hosszú távra tervez az ember, és nem akar időt "fecsérelni".
2015. nov. 23. 11:04
 19/47 anonim ***** válasza:

Igen..jól látod..csalódtam...de csak előre..

A lényeg hogy kezdeményezzen a férfi..ha ő igazán akarja a költözést az az igazi..

2015. nov. 23. 11:04
 20/47 A kérdező kommentje:
Igy van mindenkinek tudnia kell a saját "dolgát" és amikor kb, 2-3 hó után beigérte hogy tőlem szeretne babát? :-)
2015. nov. 23. 11:18
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!