Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden nőnek az a mániája, hogy együtt éljen valakivel? Vagy csak én fogok ki mindig ilyet? Többi Lent.
Figyelt kérdés
Eddigi barátnőim kb, 1-2 hónap "járás" után szinte kisérteties hasonlósággal felvetették,hogy összeköltöznék-e velük. A Nőknek ez valami mániájuk,hogy együtt kell élni valakivel? Miért nem lehet elöbb megismerni egymást és utánna? Vagy én fogtam ki pont ilyeneket? Minde nő igy gondolkozik? Gyorsan férjhez menni? Nem értem! Aki kommentel kérem szépen a korát és nemét,köszi.2015. nov. 23. 10:29
21/47 A kérdező kommentje:
Orvosi eset! Sok!
2015. nov. 23. 11:18
22/47 anonim válasza:
Nekem egyszer mondta egy nő 2 hónap után, hogy mi lenne, ha összeköltöznénk? Kérdeztem jó, mikor mehetek? (az anyjáékkal lakott, nekem persze volt saját lakásom) :D
Sok nő csak gyorsan el akar menekülni otthonról, és ehhez keres egy balekot.
Mondom, én nem vagyok az összeköltözés ellen, de bár megérném egyszer, hogy a nő mondja nekem, hogy költözzek hozzá, és ne fordítva...:D
23/47 A kérdező kommentje:
Az Isten küldöm ffi társam de ne általánositsunk,de van igazad!
2015. nov. 23. 11:20
24/47 anonim válasza:
Szerintem ha az egyik félnek van saját lakása, a másiknak meg nincs, pofátlanság megkérdezni, hogy odaköltözhet-e, amíg a másik nem veti ezt fel.
25/47 A kérdező kommentje:
Utóbbi azt vetette fel,hogy vegyünk ki egy albit és éljünk ott,kérdeztem tőle te mit dolgozol? Semmit!
2015. nov. 23. 11:22
26/47 anonim válasza:
Sajnálom a mai pasikat,őszintén,nincs könnyű dolgotok,sok a libuska..32N
27/47 A kérdező kommentje:
26/ Sok a selejt a "piacon" inkább azt mondanám! De akad azért minőség is!
2015. nov. 23. 11:28
28/47 anonim válasza:
Előbb-utóbb úgyis sort kell keríteni rá, ha nem akartok dupla rezsit fizetni. :-) Persze mindenkinek más ez az időpont, te később szeretnéd, ők meg hamarabb. Nekem majd meglátjuk, hogy lesz. Én most költözöm saját lakásba. Eladni egy darabig nem fogom, összeköltözésnél meg majd eldől, hogy ebben maradunk majd az illetékessel és ő költözik hozzám, vagy én hozzá és az enyém átalakul albérletté.
29/47 A kérdező kommentje:
Ugy gazdaságos ha ketten fizetitek a rezsit de ha plussz egy személyt oda veszel aki munkanélküli akkor viszont duplájára fog rúgni minden számla. :-)))
2015. nov. 23. 11:38
30/47 anonim válasza:
Háát.. úgy eszembe nem jutna odaköltözni valakihez, hogy nincs munkám :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!