Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért járják le azt aki gazdag pasihoz megy férjhez, és pl. nem kell dolgoznia?
valóban sok csinos nő van, aki nem szeretett sose tanulni, vagy dolgozni. de vásárolni mindig szerettek, és a jó életszinvonalt se vetik meg.. nincs is ebben semmi gond, de én csak sajnálni tudom azokat, akik képesek olyannal együtt lenni akit nem szeretnek . én sose adnám el magam.. inkább élek egy boldog kapcsolatban, szerelemben az átlagosan kereső parommal, mint hogy olyan mellett kelljen lennem, akivel nem vagyok szívesen, viszolygok magamba ha csak meg kell csókolni.
jó dolog, ha az ember a legjobb butikokbol vásárol, és a legjobb minőségű kozmetikai termékeket veheti meg. na de milyen áron?
nyílvan nem minden eset ilyen, de azért elég sok csinos fiatal nő van, kopaszodo venemberek oldalán. lássuk csak Vajna Tímeat... de sok más példát mondatnek..
nyilván van ahol tényleg szeretik egymást, de azért el kell ismerni, hogy van egy réteg akik bármit megtesznek a pénzért.
Szerintem erre nincs egyértelmű válasz, mivel nem minden házasság egyforma.
- Igenis vannak olyanok, akik csakis a pénzért mennek hozzá valakihez.
- Vannak olyanok, akik nem gazdagok és mégsem dolgoznak.
- Vannak irigy emberek, akik szeretne beleszólni mások életébe és mindig mindent jobban tudnak másoknál.
- Vannak jóindulatúak is, akik csak féltik a nőt, hogy mi lesz vele 50 évesen munkaviszony nélkül, miből lesz nyugdíja, mi lesz vele, ha a férje lebetegszik vagy elveszíti az állását, vagy elválnak.
Most hirtelen ennyi jutott eszembe.
"Vannak jóindulatúak is, akik csak féltik a nőt, hogy mi lesz vele 50 évesen munkaviszony nélkül, miből lesz nyugdíja, mi lesz vele, ha a férje lebetegszik vagy elveszíti az állását, vagy elválnak. "
Aha, idegenek azért pofáznak bele a gazdag, háztartásbeli nő életébe, hogy mi lesz vele, ha a férje kidobja, vagy megmurdál, mert jóindulatúan féltik a számukra vadidegent, akinek a cipője többe kerül, mint az ő havi fizetésük... 😂 Nem, ez a színtiszta irigység és csak azért csinálják, hogy így rúgjanak egyet a gazdag nőbe, mert másként nem tudják bántani, hát igyekeznek őt a jövővel riogatni. Ugye ezek a jóindulatú bölcsek ugyanazok, akik két gyerek és lakáshitel mellett írogatnak ki kérdéseket ide, hogy szenvednek a szar kapcsolatban, de a pénz miatt nem válhatnak... szóval tényleg, fröcsög a jóindulat, jaja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!