Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért járják le azt aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért járják le azt aki gazdag pasihoz megy férjhez, és pl. nem kell dolgoznia?

Figyelt kérdés
Mielőtt írnà valaki én nem tartozok ebbe a csoportba. De miért baj, ha valaki gazdag férje mellett nem dolgozik, vagy ha azt melózik amit szeret? Mitől van az emberekben ez a nagy öntudat, hogy mindent egyedül kell elérni? Aztàn a többség semmit nem ér el.
2015. nov. 21. 16:16
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
12%

valóban sok csinos nő van, aki nem szeretett sose tanulni, vagy dolgozni. de vásárolni mindig szerettek, és a jó életszinvonalt se vetik meg.. nincs is ebben semmi gond, de én csak sajnálni tudom azokat, akik képesek olyannal együtt lenni akit nem szeretnek . én sose adnám el magam.. inkább élek egy boldog kapcsolatban, szerelemben az átlagosan kereső parommal, mint hogy olyan mellett kelljen lennem, akivel nem vagyok szívesen, viszolygok magamba ha csak meg kell csókolni.

jó dolog, ha az ember a legjobb butikokbol vásárol, és a legjobb minőségű kozmetikai termékeket veheti meg. na de milyen áron?

nyílvan nem minden eset ilyen, de azért elég sok csinos fiatal nő van, kopaszodo venemberek oldalán. lássuk csak Vajna Tímeat... de sok más példát mondatnek..

[link]

nyilván van ahol tényleg szeretik egymást, de azért el kell ismerni, hogy van egy réteg akik bármit megtesznek a pénzért.

2015. nov. 21. 18:15
 22/32 anonim ***** válasza:
31%

Szerintem erre nincs egyértelmű válasz, mivel nem minden házasság egyforma.

- Igenis vannak olyanok, akik csakis a pénzért mennek hozzá valakihez.

- Vannak olyanok, akik nem gazdagok és mégsem dolgoznak.

- Vannak irigy emberek, akik szeretne beleszólni mások életébe és mindig mindent jobban tudnak másoknál.

- Vannak jóindulatúak is, akik csak féltik a nőt, hogy mi lesz vele 50 évesen munkaviszony nélkül, miből lesz nyugdíja, mi lesz vele, ha a férje lebetegszik vagy elveszíti az állását, vagy elválnak.

Most hirtelen ennyi jutott eszembe.

2015. nov. 21. 18:22
 23/32 anonim ***** válasza:
78%

"Vannak jóindulatúak is, akik csak féltik a nőt, hogy mi lesz vele 50 évesen munkaviszony nélkül, miből lesz nyugdíja, mi lesz vele, ha a férje lebetegszik vagy elveszíti az állását, vagy elválnak. "

Aha, idegenek azért pofáznak bele a gazdag, háztartásbeli nő életébe, hogy mi lesz vele, ha a férje kidobja, vagy megmurdál, mert jóindulatúan féltik a számukra vadidegent, akinek a cipője többe kerül, mint az ő havi fizetésük... 😂 Nem, ez a színtiszta irigység és csak azért csinálják, hogy így rúgjanak egyet a gazdag nőbe, mert másként nem tudják bántani, hát igyekeznek őt a jövővel riogatni. Ugye ezek a jóindulatú bölcsek ugyanazok, akik két gyerek és lakáshitel mellett írogatnak ki kérdéseket ide, hogy szenvednek a szar kapcsolatban, de a pénz miatt nem válhatnak... szóval tényleg, fröcsög a jóindulat, jaja.

2015. nov. 21. 18:28
 24/32 anonim ***** válasza:
89%
24: Nem idegenekre gondoltam, hanem pl. családra és barátokra. És nem fröcsögésbe meg belepofázásra. Az hogy valaki félt és nem úgy gondolkodik, mint te, még nem jelenti azt, hogy bunkó veled vagy csak bunkó módon tudja megfogalmazni a véleményét.
2015. nov. 21. 18:30
 25/32 anonim ***** válasza:
94%
24: Ja és ha elolvastad végig a válaszomat, akkor nálam is volt olyan opció, hogy irigység :) De nem hinném, hogy minden ember irigy és rosszindulatú.
2015. nov. 21. 18:31
 26/32 anonim ***** válasza:
20%
A jegyesem svájci német és milliomos (CHF). Én egy kisvárosi lány vagyok, átlag feletti anyagi helyzettel, de sosem kérkedtünk, sem én, sem pedig a szüleim, így az emberek nem tudják, hogy én sem panaszkodhatok. Hihetetlen, hogy milyen vastag a bőr bizonyos emberek képén. Rengetegszer vissza hallottam, hogy mikor megtudták, hogy a párom svájci és hogy ráadásul nem ottani magyar, hanem német, hogy nekem is csak a pénz kell, pénzéhes kva vagyok, stb. A párom teljesen el volt képedve és neki ez teljesen idegen, nem érti, hogy egyáltalán kinek mi köze a mi kapcsolatunkhoz. Már ki költöztem hozzá, állandó munkahelyem is lett rögtön, mert keresett a szakmám mindenhol. Nem a párom cégében! De úgy érzem nem kell senkinek semmit bizonyítanom. A párom azt mondta, hogy ha szeretnék, akkor dolgozzak, de nem muszáj, azt csinálok, amihez csak kedvem van. Úgy döntöttem, hogy csak a gyerekvállalás után maradok otthon majd, addig úgyis unnám magam, ha nem dolgoznék. Nem tudom, hogy ez miért probléma másoknak. Mikor megismertem a párom, azt sem tudtam, hogy kicsoda, főleg nem azt, hogy milliomos. Soha nem érdekelt a pénz és nem ezért vagyok vele. Előzőleg is jó anyagi helyzetben levő férfiak legyeskedtek körülöttem, de volt olyan pasim is, aki egy egyszerű gyári munkás és jól éreztem magam vele, ő szakított. Ennyi. Az emberek irigyek és tele vannak rosszindulattal, mert amint valakinek jobb, több van, vérszemet kapnak. Sajnos ilyen a kelet-európai mentalitás.
2015. nov. 23. 13:01
 27/32 anonim ***** válasza:
91%
26 hol ismerted meg a svajci milliomost? A kisvarosodban ?
2015. nov. 23. 16:38
 28/32 anonim ***** válasza:
7%
27-es, nem. Svájcban ismertem meg egy szórakozóhelyen. Ő jött oda hozzám, aztán üzeneteztünk és eljött miattam Magyarországra, utána két éven át ingáztunk, egyszer én mentem hozzá, egyszer ő hozzám. Látom az előző hozzászólásom sokaknak szemet szúrt, hogy ennyire leszavazták. :)
2015. nov. 24. 13:58
 29/32 anonim válasza:
91%
#26: "Előzőleg is jó anyagi helyzetben lévő férfiak legyeskedtek körülöttem..." Óóó, valóban?! Tudod, az ilyeneket nem itt gyakorikerdesek.hu-n kéne megosztani, hanem mondjuk a milliomos pasiddal...:)
2015. nov. 28. 11:39
 30/32 anonim ***** válasza:
92%
29: Ezzel a hozzászólásoddal most épp mit szerettél volna nekem mondani? Mit is kellene szerinted a páromnak elmondanom?
2015. dec. 1. 00:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!