Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért járják le azt aki gazdag pasihoz megy férjhez, és pl. nem kell dolgoznia?
Nem az a baj, ha gazdag a férje valakinek, és ezért nem kell dolgoznia. Ha neki így jó , akkor lelke rajta.
A gond az, hogy ezek az otthon unatkozó nők úgy viselkednek mintha minden az ő érdemük lenne.
Tudok mesélni, mert egy régi barátnőm)nevezzük Katának) is így él. Gazdag pasi a férje, és Kata nem dolgozik, otthon van. Mivel unatkozik, így régebben állandóan nyaggatott , hogy menjek vele shoppingolni, lunch-ni stb. Többször mondtam már neki, hogy én hétköznap dolgozom, hétvégén meg otthon van dolgom, és pihenek, vagy a párommal vagyok.
De nem érti meg, és ilyenkor jön mindig az a szöveg, hogy
-telefonálj be, hogy nem mész be
- vegyél ki szabit
- minek dolgozol, a férjed jól keres etc.
Én ezt untam meg.
Meg persze azt, hogy ő nem fogta fel, hogy nem mindenki engedheti meg magának, hogy minden nap étteremben ebédeljen, vacsorázzon, hogy csak úgy elmenjen Amerikába( de hát mért nem jössz? jó buli lesz!)
Szóval a gond az, hogy a legtöbb eltartott gazdag nő vagy férfi képtelen felfogni, hogy mások dolgoznak, van életük..
Egyrészt gazdag emberbe is bele lehet szeretni, mert ő is lehet jóképű, humoros, kedves, stb.
De nem ez a jellemző, ha valaki gazdag. És ilyenkor a nők nem beleszeretnek, hanem csak kitartatják magukat. Tehát nem a pasi miatt, csak a pénze miatt vannak vele, ezek pedig egyszerű prostik. Szerintem a közvélemény ezt látja, azért látszik az, ha szerelmesek az emberek, meg az is látszik, mikor valakinek rendre csak milliárdos pasijai vannak.
Nem akarok nevet írni, de mikor egy nőnek az egyik pasija pókermilliárdos, a következő egy rengeteget kereső focista, a jelenlegi pedig egy dúsgazdag vállalkozó, akkor azért felmerül a gyanú, hogy miért nem egy kőműves vagy egy gyári melós? Azt ne mondja senki, hogy a több millió minimálbéres férfi közül senki sem néz ki jól!
A másik dolog pedig, hogy mindenkinek rosszul esik, hogy igazságtalan az élet. Nekem is rosszul esik, de ez van. Én mindent saját erőmből értem el, nem volt szülői segítségem, nem örököltem. A nulláról kezdtem, dolgoztam, jelenleg lakáshitelt fizetek, gürizek, de felújításra vagy nagy dolgokra nincs pénzem.
És szomorú, hogy egyeseknek vagy anyuci-apuci tsz alájuk mindent, vagy szétteszik a lábukat, és minden megvan. De azért van tartásom, én erre nem lennék képes. Szóval néha rossz, de azért mégis jó érzés, hogy nem adtam el magam, nem prostituálódtam, a becsületem ennél többet ér.
Nem a 3# által felvázolt nőkre értem amit írtam. Azok szimplán ostobák.
4-es voltam
Mert irigyek.
En pl nem dolgozok, a ferjem nem is gazdag, de kulfoldi (nem Europa) es ebben az orszagban a nok feladata nagyreszben a haztartas, gyerekneveles. Itt senki sem szol meg miatta senkit. Mielott ebbe az orszagba hazasodtam, en is dolgoztam (szakacskent), majd egy nyaralas alkalmaval talalkoztam a ferjemmel.
Mert irigyek az emberek!
Nekem is van egy barátnőm akinek a férje havi minimum 2-3 milliót keres. Ő minek menne el havi 100-120 ezerért dolgozni? Őszintén minek?:) Akkor én se dolgoznék mert akkor már az a havi 100-120 ezer egyszerűen nem érne annyit, hogy havi 20 napban napi 8 órát robotoljak érte.
#7: Szakácsként könnyű otthagyni, de egy komolyabb karriert nem érdemes feladni egy pasi miatt sem, mert ki tudja mi történik.
Én akkor is dolgoznék, ha milliárdos lenne a férjem, mert szeretem a munkámat, programozó vagyok. Igaz, akkor nem napi 8 órában, hanem ahogy kedvem van.
Nem átkozom az ilyeneket, csak nem becsülöm semmire, ha másból se áll az élete, mint a férje által megkeresett pénz elköltéséből. Amit becsülni tudok, az a teljesítmény, akkor is, ha pénzben nem mérhető. Teljesítmény lehet az is (az általánosan elismert dolgokon kívül), ha valaki pl. szuper módon neveli a gyerekeit, támogatja a férjét, klassz családi életet biztosít, netán még ezeken kívül is végez valami hasznosat mások javára, és folyamatosan képzi, műveli önmagát, bár hivatalos munkahelye nincs. Ezt tudom becsülni, abban az esetben, ha akkor is képes fenntartani magát és a gyerekeit, ha vannak, ha netán apuci kicsöppen a képből.
Az, hogy valaki nem milliárdos, nem egyenlő a semmivel amúgy.:-)
Ezekkel a nőkkel nem az a baj, hogy gazdag a férjük, én nem itélem el őket, ha valóban szerelmesek. De ha valaki csakis a pénzért van együtt egy férfivel az gusztustalan. Az egyik ismerősöm pontosan ilyen, a pasit normális nő már ott hagyta volna, mert tudja hogy tőle függ a lány, és a kényelmet nem hagyná ott, ő meg bármit meg tehet. Nekem nyavajgott a csaj, hogy milyen a palija, mondom miért nem hagyod ott? Hosszú kíbos csend.. "háát szeretem" . De úgy mondta, hogy ő se hitte el. Persze a csaj még suliba jár amit a pasi fizet, jogsi-kocsi pasi állta. Csajnak annyi a dolga hogy tartsa rendben a házat, főzzön, meg tegye szét a lábát. És nem boldogok.
Van az az eset, mikor tényleg szerelem van (na ez ritka mint a ...) . A nő nem veri magát a semmire, hanem hasznos, esetleg csinál egy vállalkozást ami lefoglalja és még pénzt is keres vele, akármennyire a pasi segitette, de kezd magával valamit. Nem otthon ül, a dolgozó barátnőket zaklatja hogy gyere ide oda ahogy 4-es mondta, naa az ilyenektől forog a gyomrom..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!