Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért járják le azt aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért járják le azt aki gazdag pasihoz megy férjhez, és pl. nem kell dolgoznia?

Figyelt kérdés
Mielőtt írnà valaki én nem tartozok ebbe a csoportba. De miért baj, ha valaki gazdag férje mellett nem dolgozik, vagy ha azt melózik amit szeret? Mitől van az emberekben ez a nagy öntudat, hogy mindent egyedül kell elérni? Aztàn a többség semmit nem ér el.
2015. nov. 21. 16:16
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
95%

Nem baj az, ha valakinek bejön az élet, jó neki. Akkor szoktak itt elszabadulni az indulatok, mikor az adott csajszi elkezdi játszani az agyát, meg fennhangon hirdetni felsőbbrendűségét.

Pl: elég híres kérdés itt gyakorin az a bizonyos "húsos-csontos" kérdés, ott a kérdező a sógornőjére panaszkodik amiért "élősködik" a gazdag öccsén, na ott elég egyöntetűen az a vélemény, hogy semmi gond a sógornővel, hisz nem csak a p_csáját mereszti egész nap, hanem tanul, önkénteskedik, dolgozik, stb.

De számtalan olyan kérdés van, ahol idejön a 19-22 éves csajszika, seggén a tojáshéjjal és nem érti, hogy miért nem értik meg hogy ő milyen boldog a kőgazdag (általában jóval idősebb) pasijával és hogy neki nincs szüksége semmilyen végzettségre, se munkára, hiszen a pasi ugye jól keres, és ők életük végéig, meg amíg a halál, és rózsaszín vattacukorfelhők... És ezt olyan flegmán, foghegyről hányja ide, persze hogy kinyílik a bicska az emberek zsebében.

2015. nov. 21. 17:17
 12/32 anonim ***** válasza:
76%

Sztem azért járjak le az ilyen nőket,mert vagy a hozzászólónak volt ilyen kapcsolata"csak a pénze miatt volt"az adot emberrel, de undorott tőle...mert ha nem lett volna benne része akkor valószínű véleménye sem lenne .

Vagy csupán irigység .

En pl jol mentem férjhez es nem dolgozok,de ez nem a pénzért tettem hisz szeretem a férjem;de viszont nem is nézem le azokat az embereket akik szegényen elnek, hisz én tudom mi az a szegénység.

Sőt ugyanugy felveszem a kinai ruhákat is nem nagyzolok!

Facebook nem osztom meg a tengerparti nyaralát vagy az éttermes vacsorákat.

Az olyat viszont megvetem akinek nincs semmije de meg azzal is dicsekszik es nagyzol...megjatsza magát csak epp nincs mire.

Szerintem a legfobb dolog az eletben az hogy bárhogyan is alakuljon az ember élete fő dolog hogy ember tudjon maradni mindig!!

2015. nov. 21. 17:33
 13/32 anonim válasza:
0%
azért mert az a férfi aki elvesz egy nőt és úgy hogy sose kell dolgoznia, az miért veszi el azt a nőt???? Hát persze hogy a testéért! És milyen az a nő aki eladja a testét? Hát persze hogy R I B A N C :)
2015. nov. 21. 17:33
 14/32 anonim ***** válasza:
27%
mi az a híres húsos-csontos kérdés? én még nem találkoztam vele.
2015. nov. 21. 17:39
 15/32 anonim ***** válasza:
85%
Nem azzal van baj, ha valakinek nem kell dolgoznia, mert eleget keres a férje, nekem is van olyan barátnőm, akik megegyeztek, hogy ő inkább otthon van a gyerekekkel, a férje simán keres eleget a családban. Viszont van egy diplomája, dolgozott már eleget, és ha bármi történne, simán elmenne dolgozni újra. Nekem az olyantól forog a gyomrom, amikor egy nő soha életében se nem tanult, se nem dolgozott, a kapanyél kilógott a családja szájából, de az igényei az egekben vannak, ezért az egyetlen életcélja az lesz, hogy kifogjon egy gazdag pasit, aki luxusban eltartja. És még talál is hozzá balekot.
2015. nov. 21. 17:41
 16/32 anonim ***** válasza:
13%

1) Ha egy nő (vagy férfi) a kényelemért és a pénzért megy hozzá X.-hez, egyáltalán nem erkölcsös dolog, és mivel a legtöbb esett ilyen az emberek hajlamosak általánosítani és a világ legőszintébb szerelmét is irigykedve, rosszindulatúan kifogatni.

2) Szerintem az az egészséges ha mindkét fél dolozik, mivel így kölcsönösen segítik egymást és mivel mégis csak az az egészséges állapot ha valaki csinál valamit magával és nem ül naphosszat a TV előtt (mondjuk most magamból indulok ki, mivel én nagyon az a fajta vagyok aki nem tud semmittevéssel sok időt eltölteni).

Egyébként meg nem is olyan jó, ha a nő csak a zöldségessel pár percet, majd a férjével este tud csak beszélgetni (mondom én, aki egyébként nem egy társaslény, de azért bizonyos szintig szükségem van emberekre, mint ahogy mindenkinek).

Egyébként kutatások kimutatták, hogy az egészséges, jó párkapcsolatokban általában mindketten dolgoznak, bár azt hiszem ez mellékes.

2015. nov. 21. 17:47
 17/32 anonim ***** válasza:
94%

Nincs két egyforma helyzet, én a felett sem ítélkezem, ha fiatal csaj pénzes fazon kitartottja lesz. Aki ebbe belemegy az jellemzően olyan körülmények között nőt fel, hogy addig is tapasztalt családjától zsarnokoskodást, és otthon még szegénységben is élt, neki kb. ennyi lehetősége van a "kitörésre".

Vagy környezetemben is van pl. olyan csinos középfokú végzettségű 30 körüli nő, akit 2 gyerek mellett megcsalt a jóképű, jó fellépésű, átlagnál kicsit sikeresebb férje, önérzetesen erre elvált férjétől, kb. 1 évig eléggé nélkülözve élt egyedül. Mostanra kihalászott egy elég pénzes, kövérkés vele egyidős férfit, akiről nehéz azt hinnem, hogy ez a férfiideálja, de kinézem azt, hogy ez a férfi megbecsüli, mert nők terén még pénze ellenére sem lehetett sok sikere. Gondolom a nő meg azt tapasztalta előtte egy évig, hogy a jobb képű, egyéb téren is valamennyire sikeres férfiak 2 gyerekes nővel már csak szórakozni akarnak.

2015. nov. 21. 17:49
 18/32 anonim ***** válasza:
16%

Mert szánalmas :/

Még ha a saját pénzem lenne is, nem vakarnám otthon a pic..sámat, hanem befektetném a pénzt és olyan vállalkozásba kezdenék, ami nekem örömet okoz. Mert az otthonülés számomra nem lenne kielégítő...

Az ilyen emberek semmit nem érnek, szánalmasak.

2015. nov. 21. 17:51
 19/32 anonim ***** válasza:
0%
jav. egyedül helyett: egyedül gyerekeivel
2015. nov. 21. 17:52
 20/32 anonim ***** válasza:
81%

Volt itt egy kérdés, hogy miért nem kőművessel jönnek össze. Modell csajok, hol ismerkednének kőművessel? Én sem ismerek egyet sem, mivel más körben mozgok. Ezzel nem nézek le senkit, csak egyszerűen nincs rá alkalmam, hogy kőművesekkel ismerkedjek. Ha lenne is időm pasizni, akkor valószìnű a munkakörömből lenne az illető. Kőművesekkel maximum szórakozóhelyeken ismerkedhetnék meg, de abból meg már kinőttem.

Egyébként a húsos sztorinál is jóval idősebb a pasi mint a csaj. Ha már ezt hoztátok fel példának.

2015. nov. 21. 18:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!