Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek a nőverésről?
Félreértés ne essék, nem arra gondolok ha valaki minden ok nélkül hazamegy munkából és buciraveri az asszonyt, hanem mondjuk arra, ha az asszony egy kicsit többet képzel magáról mint amit kéne.
Elvégre is egyenlőség van és ha valami tahó túlfeszíti a cérnát akkor bizony időnként eljár az ember keze.
Miért kéne ez másképp legyen a nőknél ? Szerintem sok nő megérdemelne egykét fülest és mindjárt észhez térne. Nem lenne ennyi megcsalás és tiszteletlenség az urukkal szemben.
74 Ez 98ban volt vagy valamikor akörül. Azóta második feleségemet nyüvöm :D a kérdést meg egy kis civakodás kapcsán írtam ki mert ő is meglepően egyet ért veletek. A gyerek mondjuk nem akarom hogy lássa az ilyesmit, majd ha idősebb lesz ráérek erről elcsevegni vele.
Azt tudom, hogy a gyerek rosszul tűri az ilyesmit szóval miatta észnél kell lenni az tény de azt biztos hogy nem hagyom, hogy még egyszer egy nő irányítsa az életemet.
Egyetért velünk? Jézusom, akkor most gyorsan felpofozod, hátha megmentheted a feminista pokoltól?
A gyerek is verve jó?
Nemes egyszerűséggel nem te voltál a szerencsétlenüljárt szegedi lány egyik támadója? :) Kinézem belőled, te kis beteg féreg, férfiak szégyene...
Lányok! Pasiként kérlek titeket, ha valaki közel kerül ehhez az abortusszökevényhez, mérgezze már meg! Ha meg valaki terhes tőle, az abortálja a csíráját, ameddig megteheti!
62 Olvassál aztán okulj. Nem írom már le neked külön mert unom rohadtul. Amúgy persze hogy nem!
74 A gyereket is tiszteletre nevelem, de eddig nem volt rá szükség talán egyszer. De az egy nagyon szoftos saller volt csak, komolyan sosem ütném meg ahogy a nőket se. De azt akarom hogy tudja hogy én vagyok az apja és ezt tartsa tiszteletben. Ha kamasz lesz akkor lesznek problémák de addig nem aggódom.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!