Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek összejöhet még akárcsak egy barátság is, vagy már veszett ügy? 21/N
1. van párom.
2. Van egy srác aki mindig minden nap bejárt a munkahelyemre, 9 napig, mindig kedves volt beszélgettünk, flörtölgettünk, de semmi több, sosem beszéltünk a kapcsolatokról csak szinte általános dolgokról mindig megdicsért h milyen csinos vagyok meg mindig mondott valamit amitől vidámabb lettem.
Én nem kérdeztem rá h szeretne e valamit, valami többet mert van párom akit szeretek.
De jófej a srác és szívesen megismerném.
De már lassan 3 hete nem jött be, pedig látom minden nap , mert egy kávézó/cukrászdában dolgozok, és ott megy el az üzlet előtt.
Találtam közös ismerőst és mondta h megérdeklődte h van e barátom, amióta megtudta már nem jár be.
Szerintetek van esély ha van akkor mit kéne tennem, hogy csak ismerkedjünk mint barátok?
Nincs! Ő nem csak barátkozni akart, nem csak havernak akart téged.
De nem tudom h ebben mi az ami nem egyértelmű....
Szóval 2 lehetőséged van!
1. szakítasz a pároddal és akkor felkeresed őt, de ugye te nagyon szereted a párodat így nem fogsz szakítani.
2. elfelejted, békén hagyod
Miért akarjon veled barátkozni, ha ő nem barátkozni akart első sorban?
A nagyobb kérdés viszont az, hogy te miért akarsz vele barátkozni és közelebb kerülni úgy, hogy van barátod, de közben bejön a srác? Ez olyankor szokták tenni az emberek, ha nem csak barátkozni akarnak.
Igen csak reméltem lehet esetleg egy normális férfi barátom is, akivel esetleg lehetne jókat beszélgetni esetleg meginni valamit.
De így igen úgy néz ki nem lesz semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!