Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejöhet újra valami másfél év után vagy marad a barátság? Tapasztalatok?
Másfél éve vagyok/voltam? együtt párommal... Első kapcsolatom, borzasztóan szeretem/szerettem, de már nem érzem azt, mint rég.. ragaszkodom hozzá, össze vagyok zavarodva, de túl jó ember ahhoz, hogy játszadozzam vele.. Szeretnék még élni is (nem az össze-vissza dugást értem ez alatt...) de nem akarom elveszteni. Ő azt mondja, h nagyon szeret engem, és nem fogja feladni. Ölel magához, csókolna, de nekem már nem esik olyan jól... Mondtam neki, hogy hagyjuk picit, legyünk csak barátok... aztán elválik mi lesz. Talizgatunk, és hátha kialakul még valami újból.. Mint anno.
Tényleg, nagyon szerettem. Az életem dobtam volna el egyetlen szaváért. Ha ránézek semmi hibát nem találok sem rajta, sem pedig benne.. Állítom, hogy még egy ilyen rendes, kedves, aranyos, megértő és szerető srácot sehol nem fogok találni...
Voltatok hasonló helyzetben? Nem tudok, nem merek más fiúkra nézni, miatta.. nem akarom, hogy fájjon neki. Semmi képpen sem... Pénteken meg megyünk születésnapra baráti körbe, lesz ott egy csomó srác (főképp srácok lesznek) és kicsit félek.. Mindenkiben az ellenséget látja.
Nem tudom, hogyan kezeljem ezt helyzetet. Szívemből remélem, hogy újból lesz ami volt régen köztünk.. ha nem akkor is megmaradunk barátoknak. Ezt tudom.. Ő is tudja.
Bocsánat a hosszú szövegért, de ki kellett adnom magamból.. Hol érzek valamit, hol nem... nem tudom ilyenkor mi van..
Ne oltsatok be, kérlek..
Köszönöm a válaszokat.
L/19
Igen, sokat is! köszönöm szépen a válaszod és sok boldogságot!
ha vannak még tapasztalatok, írjatok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!