Összejöhet egy 8. -os egy 10. -essel?
Figyelt kérdés
Nyolcadikos vagyok és tetszik nekem egy 10.-es srác. Azt szeretném kérdezni ,hogy van e esélyem vele összejöni.2014. jún. 2. 20:13
1/8 anonim válasza:
A legújabb, jelenleg is hatályos ENSZ-határozat szerint nem.
2/8 anonim válasza:
Persze, nyugodtan. Mi az a 2 év? Semmi szinte.
3/8 A kérdező kommentje:
És a 10-esek nem nézik a 8.-osokat mondjuk ,,pisiseknek,,??? :D vagyis nem néznek le sztetek? vagy csak ezt érzem?
2014. jún. 2. 20:18
4/8 anonim válasza:
De, most hogy így mondod, minden 10-es egyformán gondolkodik, nincsenek ott egyéniségek, és megvetik a 8-osokat.
5/8 anonim válasza:
Nálunk nagyon gáz, a sulink egyszerre gimi is, és van egy 9.-es osztály, akikkel összebalhéztunk. Ők mondták h mit akarunk mi itt, még kis dedód szarok vagyunk! (mi 8.)
Közben 1/fél évvel idősebbek :)
2 év simán belefér.
6/8 anonim válasza:
Felőlem nyugodtan.
:D
Amúgy, nem ismerlek titeket, így nem tudom, mekkora rá az esély
7/8 A kérdező kommentje:
Hát köszönöm szépen a válaszokat :)
2014. jún. 2. 20:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!