Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Menjek pszichológushoz, vagy mi tudna segìteni rajtam?
Tudod nem csak most van a probléma, azt mondtad kapcsolat alatt is, és az alatt is bunkó köcsög volt, még is 4 évig vele voltál!
Innentől kezdve nagyrészt magadat hibáztasd.
Persze tudom nagyon szeretted.
De 4 évig vak és hüle voltál ezt lásd be.
Elolvastam a jó hosszú írásodat, tényleg sajnálom, de ez is csak megerősített abban, hogy rosszul csináltad. Az elején nagyon megkedvelted, de tudod, az elején mindenki kedves, aranyos, szeretni való és rendes. Aztán idővel megmutatkozik, hogy milyen is valójában. Ennek a kapcsolatnak már az első megcsaláskor végleg véget kellett volna vetni. Ha megcsinálta egyszer, megteszi többször is.
Amikor azt hazudta, hogy egész évben nincs tanár, nem szabadott volna elhinned. Nem csak egy tanár tanít az egyetemen, és ha valaki ki is esik hosszabb időre, azt valakivel pótolják. Olyan nincs, hogy elmarad egy teljes tanév, azt már a Híradóban mutogatták volna.
Nem szoktak otthon sem fürödni és fogat mosni... nem volt neked ez egy kcisit furcsa? Előtte gondolom, azért mosott fogat meg fürdött, nem?
Itt megint csak le kellett volna lépned, egy olyan kapcsolat, ahol a gép fontosabb, mint az ember, halálra van ítélve. Mi az, hogy méres volt, amiért a barátnője hozzá mert szólni?
Aztán az, hogy az exét jobbnak tartotta nálad. Van benned egy kis minimális tartás? Ha lett volna, itt kellett volna sarkon fordulnod, és végleg otthagynod.
Az a sztori az ezredestől meg a titkos katonai pendrive-ról meg bocs, de nevetséges.
Nem manipulált ő semmivel, csak annyira bárgyú voltál, hogy nem merél még tök egyértelmű helyzetben sem lelépni.
Az kiderült legalább, hogy mi a baja? És miért járogatott el erre-arra? Nagyon úgy tűnik, mint ha más nő lett volna a háttérben.
Ez a kiéli magát duma meg a legostobább dolog, amivel valaha találkoztam. Én is kiélem magam. Tudod, hogy? A barátommal. Nem az az élet, ha mindenkinek szétteszem a lábam, vagy pasi esetében ha midnenkit megdug. Hanem az, ha azzal élhet, akit szeret, és aki mellett mindketten megvalósíthatjátok önmagatokat.
Csak egyet kérek: az ő (és a te) hibáiért ne más bűnhődjön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!