Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hova menjek pszichológushoz Debrecenben? A nőgyógyász szerint szakember segíthet a libidó gondon.
Hova menjek, ahol nem kell fizetni? Erről tudtok valamit?
A libidóm nulla,mióta tablettát szedek, de hiába hagytam abba a fogamzásgátlót, nem lett jobb. (4 hónapja)
"Hova menjek, ahol nem kell fizetni?"
- Szerintem erről ne álmodozz. Azi lyen eseten nem egyszerű pszichológus, hanem szexuálpszichológus segít, az meg - tudtommal - magánban dolgozik.
Igen, megjön rendesen, azzal semmi gond, köszi, hogy írtál. A nőgyógyásznak mondtam a dolgot, és azt mondta,hogy ezen csak pszichológus segíthet. Ennyiben maradtunk egyelőre.
Az a baj, hogy a kapcsolatom megy rá, mert a párom nagyon vágyik a szexre, én viszont egyáltalán nem akarom. Nem élvezem, csak erőltetjük. :-(
Nem lehetséges, hogy akkor mégsem a tabi volt a hibás? Tényleg gyakori mellékhatása, de ha 4 hónapja nem szeded már, és még mindig nem jött rendbe...
Nem lehet, hogy elhidegültetek egymástól? Biztos, hogy szerelmes vagy még a párodba és kívánod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!