Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Menjek pszichológushoz, vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Menjek pszichológushoz, vagy mi tudna segìteni rajtam?

Figyelt kérdés
Szakìtott velem a barätom négy év után, ocsmány módon viselkedett velem a kapcsolat alatt is, szakitani is undorìtó módon szakìtott. Neki nincsenek érzelmei, egy utolsó szörnyeteg, egy beteg ember. Úgy érzem,hogy soha nem fogom tudni feldolgozni... Egész nap csak sìrok, hasmenésem, hányingerem van, éjjel rémálmaim vannak, nem tudok aludni, remegek, fáj, szúr a hasam, hányni éjjel szoktam... Szedek magnéziumot, vettem be nyugtatót, de ezek semmit se használnak. Úgy érzem, hogy félek, hogy soha senkiben nem bìzok meg, a saját apám ölelésétől is undorodom, mindenféle érintéstől... Úgy érzem, hogy egy beteg ember lettem, egy roncs,legszivesebben azt is elfelejteném egy életre, hogy nő vagyok... Elvette az önbizalmam, kiaknázta, kikanalazta a szivem, összetörtem teljesen...
2015. júl. 19. 04:47
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
0%

Nálad a pont!

Előző többi enyhén rosszindulatú egyén meg gondolkozzon kicsit,így kell válaszolni egy kérdésre, csak erre akartam kilyukadni korábban.

Most megyek és visszafekszem,korán van még :D

2015. júl. 19. 07:26
 12/23 Lundbeck Johanna ***** válasza:
77%

Te már elfelejtetted, hogy nő vagy akkor, amikor egy ilyan kan mellett hajlandó voltál 4 évet eltölteni.

Miért kellett addig várnod, ameddig teljesen tönkre nem mentél? (Az ilyenkor szokásos "nem találtam volna jobbat" választ nem fogadom el. Akiről így írsz, annál bárhol csak jobbat találsz.) Itt már eldobtad a nőiességedet.

Okolni meg csak őt lehet, amiért így bánt veled, illetve téged, amiért ezt hagytad. Nem apádon, fiútesódon, fiúbarátaidon kéne ezt levezetni, inkább a nyakukba kellene ugranod, látván, hogy van olyan férfi, aki szeret és tisztel téged. Mindenkinek add azt, amit megérdemel. Aki szeret, annak ne a sz.rt add, akitől pedig a sz.rt kaptad, annak nem a szeretetet kellett volna adnod.

2015. júl. 19. 07:45
 13/23 anonim ***** válasza:
Szakitas utan nem az uj jovo tervezgete resz jon? Persze, hogy az emberek pofara esnek ha az elet elore halad, egyesek meg visszafele nezelodnek. Ez az egesz csak egy tok egyszeru hiszteria! Minnel jobban beleeled magad, annal szarabbul fogod erezni sajat magad. Nem kell ide terapeuta, egy hidegzuhany is megteszi, aztan menj el kocogni egyet.
2015. júl. 19. 08:13
 14/23 anonim ***** válasza:
10%

:D azt kaptad, amit megérdemeltél.

Te is ugyanezt tetted a nem jópasikkal... most visszanyalt a fagyi :)

2015. júl. 19. 09:04
 15/23 anonim ***** válasza:

A kérdezőnek valami igazi probléma vagy elfoglaltság kéne, mert láthatóan túldramatizálja a dolgot. Szerintem pszichés okai vannak a tüneteinek.

Le kéne rázni a világfájdalmat és ráébredni, hogy bezony ő is hibás. Pl ha ennyire rossz volt vele a párja miért nem hagyta ott? Ha ilyen ocsmány módon lett vége miért szenved ilyen látványosan? Én nem rosszindulatból írok, de elég nehéz komolyan venni ha azt látom, hogy sajnálja magát.

2015. júl. 19. 09:19
 16/23 anonim ***** válasza:
79%

15: valószínűleg a kérdező nem egy szépség, a párja pedig egy olyan pasi lehetett, akire a nők vágynak. Ezért csinálhatott meg bármit a kérdezővel és ezért bocsátott meg neki bármit a kérdező, mert tudta, hogy még egy ilyen pasit hosszabb kapcsolatra nem fog találni.

Így látatlanba is le merném fogadni, hogy ez a probléma és ez váltja ki belőle a depressziót.

2015. júl. 19. 09:22
 17/23 A kérdező kommentje:
Gyerek voltam,17 éves, megismertem egy kedves srácot, olyan volt a vaj, kenyérre lehetett kenni... Mindig a kedvemben járt, keresett, odavolt értem... Nem tartott sokáig megkedvelni, főleg beleszeretni... Ő volt az első komoly barátom, ő már egyetemre járt, én még középiskolába, de terveztük, hogy megyek hozzá albérletbe. Aztán egyszer csak megritkultak a dolgok, betudtam annak, hogy sokat tanul, nincs annyi ideje, fáradt... Aztán egyszer észrevettem, hogy egy 36éves nőnvel irogat elég pikáns dolgokat... Aztán nem ismerte be, összevesztünk, szakitottunk. Ezideig a csalädomnak nem mert bemutatkozni, én mentem hozzá mindig, ezt a mai napig nem értem. A szülei kedvesek, bár eleg furcsák... Sokszor napokra eltűnt, volt, hogy egy hétig nem is keresett, mert "baja van, es egyedül akarja megoldani". Egy év letelt a szakitás óta, kezdtem magam élő embernek érezni... Aztán egyszer csak megint megkeresett... Bocsánatot kért, amiért szemét volt, találkoztunk. Én még szerettem, ezért belementem vele újra... Szeptemberben már együtt laktunk, az első két hétben minden oké volt... Aztán egyszer csak abbahagyta az iskolát... Azt hazudta egész évben, hogy nincs tanár, elmarad az óra, beteg a tanár, igy úgy amúgy... Iskola helyett egész nap reggeltől éjfélig játszott a számìtógépen, hozzá se lehetett szólni, ha igen, akkor nagyon mérges volt a játék miatt, ha nem vittem be neki enni, akkor az se zavarta volna, hogy még nem is evett... Nem fürdött, nem mosott fogat, azt hazudta, hogy otthon se szoktak... Aztán sosem jött el velem sehova, de ha én elmentem, féltékeny lett... Aztán eljárt biciklizni, mikor hazajött, mindig azt mondta elesett, hárman negyen nekimentek, de ő laposra vert mindenkit... Aztán mesélt mindig egy "x" (nem irom ki) nevű nagybátyjáról, aki egy ezredes, idegenlégiós, bmwje meg a4es motorja van, a legszuperebb, és ha baj van, akkor csak csettint, es jön x, és segit... Mert x hatalmas kopasz izomrambó és mindenki fél tőle... Aztán eltelt a nyár is, harmadszorra kezdte el diákhitelből az egyetemet, levelezőn most...együtt jártunk, de kilenckor már smst irt hogy nincs tanár, nem jött a tanár... Ő csak azért jár le a városba mert x-nek oda kell adni egy titkos katonai pendriveot, nézte is, hogy nem e üldöznek minket... Aztán a bajok ott vannak, hogy a barátai amerikába vannak, hivták őt is, csak nem ment ki... A kapcsolat elején se voltak barátai csak a számitógép...állandóan az első exe volt a téma, hogy ismerte x-et es a csaj is rambólány, mindenkit lever, nem vagyok hozzá fogható..... Igazából soha senkihez se voltam neki fogható...sosem dicsert meg, de nekem hangoztatta, hogy de ez meg az de szexi, sportos es szép... Amikor hetekig nem jelentkezett vagy napokig, és aggódtam érte, akkor ideges volt mindig, aztán mindig hirtelen nyájassá vált...azt vonta meg tőlem amivel tudja hogy örömet okoz... Sokszor kegyetlenül viselkedett, mint akinek nincsenek érzesei, és eszre se vette soha... Annyira manipulált az egesszel, hogy nem tudtam tőle soha elszakadni, pedig tudtam, hogy ez az egesz nem normális... Az elején magamat okoltam, mert azt hittem nem vagyok elég jó, nem teszek meg érte mindent, aztán egyszer csak interneten rátaláltam az alexitimiásokra, akik nem tudják kimutatni az érzelmeiket, az aspergeresekre, akik különlegesek, aztán a szociopatákra, amiből minden illik rá, aztán a kényszeres hazudozókra... Rájöttem, hogy rájőtt, hogy tudom, hogy valami nincs rendben, mondtam neki, hogy nagyon furcsa, szerinte semmi baja, én beteg vagyok... Azt hiszi hogy az élet is egy videojäték amit ezerszer ujra lehet inditani...ahol mindenki ellenség, ahol el kell pusztitani az ellenséget... Engem is...mert rájöttem hogy furcsa, és igy már nem vagyok jó, mert nem tud kihasználni, mert ellene vagyok... Semmiért nem vállalja a felelősseget, talán "x" ezredeshez kéne fordulnom, hogy magyarázza meg...
2015. júl. 19. 09:30
 18/23 A kérdező kommentje:
Aztán a szép emlékek is eszembe jutnak, olyanokat csináltunk, amikre vágytam... A fűben egy pléden vártuk meg a naplementét... Csak a mosolyára meg a nevetésére az érintéseire tudok gondolni... Olyan mintha ezek elnyomnák azt, aki valójában... Most értetlenül állok, nagyon össze vagyok zavarodva, folyton azon jár az eszem, hogy mi történt... Hogy történhetett ez meg... Hogy beteg e tényleg, vagy velem van valami baj... Nem értem az egészet, csak azt tudom, hogy volt, amikor boldog voltam vele, de aztán hamar átváltozott... Miért hagytam ezt, miért nem hagytam ott előbb, miért hittem azt, hogy tudok rajt segìteni, változtatni, minek pazaroltam rá éveket, energiát, törődést, szerelmet, hogy egy szép nap ellenem forduljon, kidobjon azzal, hogy menjek a pcsába, fogjam fel, hogy vége, de nem tudja megmondani miért... Annyiszor próbáltam kirángatni, örömet okozni... Azt hittem, hogy idővel sikerülni fog... De nem ugy lett... Talán attól is fél, hogy nem élte ki magát, vagy túl sok voltam, fogalmam sincs. Én ebbe tönkrementem, rengeteg fájdalmat okozott, rengeteget sìrtam miatta... De nem tudtam elszakadni... Nem tudom miért nem...
2015. júl. 19. 09:47
 19/23 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Nagyon sajnálom,hogy mindez megtörtént veled,és hogy ennyire összeomlottál miatta lelkileg!No de azért te is vastagon hibás vagy!Hagytad,hogy így legyen,hagytad,hogy hülyének nézzenek.Képes vagy elhagyni magad egy olyan emberért,aki nem érdemli meg.Csak az önsajnálatba merülsz bele folyamatosan,arra nem szánsz időt,hogy átgondold,neked miben kéne változnod.Pedig ezek a dolgok fontosak,hogy rendbe tedd magad belül.Találnod kéne egy életcélt,meg egy hobbyt.Én például,mikor nem olyan régen hasonló depresszióba zuhantam,újra elkezdtem olvasni.Elkezdtem nőiesebben,csinosabban öltözködni,többet mosolyogni.Felfogtam végül is,semmit sem vesztettem azzal,hogy kihullott az életemből egy olyan ember,aki egyfolytában bántott.Igazán csak mostanában tudatosult bennem:nekem erre nincs szükségem.

Ezt csak úgy lehet ép ésszel átvészelni,ha egy gyökeres változtatást hajtasz végre a saját életedben.Mondjuk elkezdesz minden reggel futni.Vagy elkezded sminkelni magad,csinos ruhákat felvenni.Elmenni olyan helyekre,ahol eddig nem jártál.Elkezdesz csak magaddal törődni,és nem egy f..szkalappal,aki tönkretesz...Légy erős,bízz magadban!!!

2015. júl. 19. 10:54
 20/23 anonim ***** válasza:
100%

Nem olvastam el a válaszokat, a saját tapasztalatomat írom.

Én azt mondom, igen, menj pszichológushoz! Én két évet jártam egy mérgező kapcsolat után, és megértettem, hogy az, hogy egyáltalán képes voltam egy ilyen embert választani és kitartani mellette, az én súlyos önértékelési problémáimból fakadt! Egyszerűn képtelen voltam elhinni, hogy nekem JÁR az, hogy valaki értékeljen, tiszteljen, szeressen, mert én sem értékeltem, tiszteltem, szerettem magam!

Először SAJÁT MAGAM kellett megtanulni elfogadni és értékelni ahhoz, hogy olyan kapcsolatom legyen, amiben tényleg jól érzem magam. Szakember segítsége nélkül ez tuti nem ment volna, mert nagyon mélyen fakadó okai voltak az alacsony önértékelésemnek!

Nem a kapcsolatod okozza a jelenlegi nyomorúságos állapotod, hanem a kapcsolat egy TÜNETE volt az alacsony önértékelésednek, ezért amíg azon nem változtatsz, csak ugyanilyen vacak kapcsolatokra lesz lehetőséged!

2015. júl. 19. 11:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!