Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Menjek pszichológushoz, vagy mi tudna segìteni rajtam?
Nálad a pont!
Előző többi enyhén rosszindulatú egyén meg gondolkozzon kicsit,így kell válaszolni egy kérdésre, csak erre akartam kilyukadni korábban.
Most megyek és visszafekszem,korán van még :D
Te már elfelejtetted, hogy nő vagy akkor, amikor egy ilyan kan mellett hajlandó voltál 4 évet eltölteni.
Miért kellett addig várnod, ameddig teljesen tönkre nem mentél? (Az ilyenkor szokásos "nem találtam volna jobbat" választ nem fogadom el. Akiről így írsz, annál bárhol csak jobbat találsz.) Itt már eldobtad a nőiességedet.
Okolni meg csak őt lehet, amiért így bánt veled, illetve téged, amiért ezt hagytad. Nem apádon, fiútesódon, fiúbarátaidon kéne ezt levezetni, inkább a nyakukba kellene ugranod, látván, hogy van olyan férfi, aki szeret és tisztel téged. Mindenkinek add azt, amit megérdemel. Aki szeret, annak ne a sz.rt add, akitől pedig a sz.rt kaptad, annak nem a szeretetet kellett volna adnod.
:D azt kaptad, amit megérdemeltél.
Te is ugyanezt tetted a nem jópasikkal... most visszanyalt a fagyi :)
A kérdezőnek valami igazi probléma vagy elfoglaltság kéne, mert láthatóan túldramatizálja a dolgot. Szerintem pszichés okai vannak a tüneteinek.
Le kéne rázni a világfájdalmat és ráébredni, hogy bezony ő is hibás. Pl ha ennyire rossz volt vele a párja miért nem hagyta ott? Ha ilyen ocsmány módon lett vége miért szenved ilyen látványosan? Én nem rosszindulatból írok, de elég nehéz komolyan venni ha azt látom, hogy sajnálja magát.
15: valószínűleg a kérdező nem egy szépség, a párja pedig egy olyan pasi lehetett, akire a nők vágynak. Ezért csinálhatott meg bármit a kérdezővel és ezért bocsátott meg neki bármit a kérdező, mert tudta, hogy még egy ilyen pasit hosszabb kapcsolatra nem fog találni.
Így látatlanba is le merném fogadni, hogy ez a probléma és ez váltja ki belőle a depressziót.
Szia!
Nagyon sajnálom,hogy mindez megtörtént veled,és hogy ennyire összeomlottál miatta lelkileg!No de azért te is vastagon hibás vagy!Hagytad,hogy így legyen,hagytad,hogy hülyének nézzenek.Képes vagy elhagyni magad egy olyan emberért,aki nem érdemli meg.Csak az önsajnálatba merülsz bele folyamatosan,arra nem szánsz időt,hogy átgondold,neked miben kéne változnod.Pedig ezek a dolgok fontosak,hogy rendbe tedd magad belül.Találnod kéne egy életcélt,meg egy hobbyt.Én például,mikor nem olyan régen hasonló depresszióba zuhantam,újra elkezdtem olvasni.Elkezdtem nőiesebben,csinosabban öltözködni,többet mosolyogni.Felfogtam végül is,semmit sem vesztettem azzal,hogy kihullott az életemből egy olyan ember,aki egyfolytában bántott.Igazán csak mostanában tudatosult bennem:nekem erre nincs szükségem.
Ezt csak úgy lehet ép ésszel átvészelni,ha egy gyökeres változtatást hajtasz végre a saját életedben.Mondjuk elkezdesz minden reggel futni.Vagy elkezded sminkelni magad,csinos ruhákat felvenni.Elmenni olyan helyekre,ahol eddig nem jártál.Elkezdesz csak magaddal törődni,és nem egy f..szkalappal,aki tönkretesz...Légy erős,bízz magadban!!!
Nem olvastam el a válaszokat, a saját tapasztalatomat írom.
Én azt mondom, igen, menj pszichológushoz! Én két évet jártam egy mérgező kapcsolat után, és megértettem, hogy az, hogy egyáltalán képes voltam egy ilyen embert választani és kitartani mellette, az én súlyos önértékelési problémáimból fakadt! Egyszerűn képtelen voltam elhinni, hogy nekem JÁR az, hogy valaki értékeljen, tiszteljen, szeressen, mert én sem értékeltem, tiszteltem, szerettem magam!
Először SAJÁT MAGAM kellett megtanulni elfogadni és értékelni ahhoz, hogy olyan kapcsolatom legyen, amiben tényleg jól érzem magam. Szakember segítsége nélkül ez tuti nem ment volna, mert nagyon mélyen fakadó okai voltak az alacsony önértékelésemnek!
Nem a kapcsolatod okozza a jelenlegi nyomorúságos állapotod, hanem a kapcsolat egy TÜNETE volt az alacsony önértékelésednek, ezért amíg azon nem változtatsz, csak ugyanilyen vacak kapcsolatokra lesz lehetőséged!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!