Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nôk nagy része miért kerüli a komolyabb témákat?
Úgy vettem észre, hogy a férfi ismerôseim nagy része sokkal intellektuálisabb, mint a nôi ismerôseim nagy része.
Ha szóba kerül valami komolyabb téma, a nôk 90%-a nem vesz részt a beszélgetésben, vagy próbálja más irányba terelni azt. (Tisztelet a kivételnek!)
Csak én tapasztaltan ezt, vagy tényleg így van?
Ha így van, miért?
Látszólag olyan esetek is vannak, ahol a férfiakat éri súlyos hátrányos megkülönböztetés. Akkor most legyen maszkulinizmus is?
azt is nézzük meg kik erőszakolnak ja nem mert azt nem szabad,visszaszívom elnézést,de úgy olvastam nordikus árják.
feminizmust férfiak irányítanák talán lenne belőle valami...majd én vezetlek titeket! (ez kijelentés volt)
"Maszkulinizmus" VAN most. Ebben élünk.
Neked nem tűnik fel, mert nem a te életminőséged sérül.
51: Lehet, hogy mondjuk 10 kommentelô ezt gondolja, és leírja, de mellette ott van 1 000, aki nem így gondolja, és mondjuk nem szól hozzá az ilyen cikkekhez.
De akkor újból megkérdezem: Szerinted 100 random kiválasztott emberbôl kb. hány mondaná azt, hogy a kihívó öltözködés feljogosít valakit a nemi erôszakra?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!