Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nôk nagy része miért kerüli a komolyabb témákat?
Figyelt kérdés
Úgy vettem észre, hogy a férfi ismerôseim nagy része sokkal intellektuálisabb, mint a nôi ismerôseim nagy része.
Ha szóba kerül valami komolyabb téma, a nôk 90%-a nem vesz részt a beszélgetésben, vagy próbálja más irányba terelni azt. (Tisztelet a kivételnek!)
Csak én tapasztaltan ezt, vagy tényleg így van?
Ha így van, miért?
2015. jún. 23. 21:19
11/79 anonim válasza:
Nem tudnak hozzászólni érdemben. Nincs értékelhető véleményük.
12/79 anonim válasza:
30 alatt nők nagy része agyhalott. Felette kezdenek valóban érdekes beszélgetőtárssá válni.
13/79 anonim válasza:
Mondjatok mar egy peldat, hogy milyen temara gondoltok, kivancsi vagyok, hogy hozza tudnek-e szolni :D 24L
14/79 anonim válasza:
Nem tudom, a politika témát mennyire tartod komoly témának (tekintve, hogy legtöbb fórumon összeveszés van belőle), de ezt pl. én azért kerülöm, mert az anyám szó szerint betegesen sokat foglalkozik vele (nem szakmája).
15/79 anonim válasza:
A férfiak fejlettebbek, mint a nők. Ez biológiai, fizikai, kémiai, vallási okokra is visszavezethető. Kezdetben minden embrió nő, de van aki tovább fejlődik.
16/79 anonim válasza:
Kevés ember szeret elfilózni dolgokon. Ez így van, de lehet, hogy csak félnek kiadni magukat ezek a nők. Ha már kicsit jobban megismered őket, és akkor sem vevőek erre, azt mondom, ne erőltesd az ismerkedést. Ne akarj a dolgok lényegi részébe bocsátkozni velük az elején, valakinek idő kell az oldódásra.
17/79 anonim válasza:
Egyszer jartam egy politikus sraccal, orakon at tudott velem beszelgetni a politikarol (ha ez ennyira komoly temanak szamit). 24L
18/79 anonim válasza:
ez most komolyan meglep? :D a nők nagy része nem a komoly elmélkedésekre lett kitalálva.
és érdekesképp a férfias lélekkel megáldott nők okosabbak mint társaik.Véletlen csupán? nah....
de az még jó mint az exem,buta volt,de legalább tudta azt hogy aki buta az ne szóljon komoly témába :,D
de sok meg nem tudja...az rosszabb
19/79 anonim válasza:
Nagyon jól látod. A legtöbb nőnek semmi témája sincs. Beszélni sem lehet velük semmi komolyabb dologról. Habár férfi vagyok, de az eddigi 31 évem során talán két olyan nővel beszéltem, akikkel tényleg bármiről lehetett beszélni. Az ismerőseim szinte kizárólag férfiakból állnak, a legközelebbi haverjaim is azok. Tisztelem, becsülöm azokat a nőket, akik kíváncsiak, érdeklődőek, vevőek a poénokra, s félreértésből sem sértődnek be minden szaron. Nagyon kevés ilyen nő van. Minden nő be van zárkózva a maga kis világába, és fosnak attól, ha valaki a komfortzónájukba belép. Hülye nők!
20/79 anonim válasza:
Én bármikor el tudok beszélgetni az asszonnyal intellektuális témákról is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!