Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A nôk nagy része miért kerüli...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nôk nagy része miért kerüli a komolyabb témákat?

Figyelt kérdés

Úgy vettem észre, hogy a férfi ismerôseim nagy része sokkal intellektuálisabb, mint a nôi ismerôseim nagy része.

Ha szóba kerül valami komolyabb téma, a nôk 90%-a nem vesz részt a beszélgetésben, vagy próbálja más irányba terelni azt. (Tisztelet a kivételnek!)

Csak én tapasztaltan ezt, vagy tényleg így van?

Ha így van, miért?

2015. jún. 23. 21:19
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/79 anonim ***** válasza:
13%

Kérdeztétek mi a komoly téma? Komoly téma? Mi a komoly téma? Mire gondolsz ilyenkor? A válasz ott a kérdésben!

Maga a kérdés is egy komoly téma,amiről a nők többségével egyáltalán nem lehet beszélgetni,mert egyből támadásnak vélik, vagy fel sem akarják fogni mi volt a kérdés,és jönnek az egyszavas válaszok.

2015. jún. 23. 22:32
 42/79 anonim ***** válasza:
19%
#34: Az általánosítás lényege, hogy általánosítasz. Benne is van a szóban a jelentése, általánosan megfogalmazol valamit egy embercsoportról. Nem húzod rá mindre, hanem csupán a többségére. Az általánosító fél tehát tisztában van a kevés kivétel létezésével, ellenben az elfogultakkal (pl. feministák). :D Nahát! Hogyhogy nem létezik még a feministákhoz hasonlóan globális közösség a férfiak védelmére? Maximum a Rém rendes családban a NO MA'AM nevű csoport ilyen, de ez is ugyebár egy vígjátéksorozatban létezik. :D
2015. jún. 23. 22:33
 43/79 anonim ***** válasza:
10%
qaywsxedcrfvtgbzhn ! a hogy mondod! de tudod a nők mindig álltalánosítanak
2015. jún. 23. 22:36
 44/79 anonim ***** válasza:
80%
Tájékozott, művelt ember, aki magát képesnek tartja komoly témákról beszélni, tisztában van a feminizmus valódi jelentésével, vagy legalábbis megnyilvánulás előtt képes arra, hogy utánanézzen a mozgalom gyökereinek, eredeti és jelenlegi céljainak, képes különválasztani a szélsőséges megnyilvánulásoktól (amik egyébként nem részei a mozgalom valódi formájának) és tudja ezt az egész társadalom és gazdaság aspektusából is kezelni, értelmezve az ezek egymásra való hatását. De csak nyugodtan vagdalkozzatok.
2015. jún. 23. 22:44
 45/79 anonim ***** válasza:
17%
Hát srácok én nem tudom mi van veletek, milyen nőkkel futottatok össze, hogy ilyen véleménnyel vagytok róluk. Bár őszintén megmondom, én a fiúkkal mindig jobban szerettem barátkozni, mint a lányokkal, szóval sok fiú barátom van, de ők nem így vélekednek, mint itt. Mi nem is szoktuk ennyire különvenni a nőket és a pasikat, mindkét nemnek ugyanolyan az élete, ugyanazokkal a problémákkal kell szembesülniük. Minden embert más téma érdekel, egyik egyetemista barátnőm pl. tőlem tudta meg pár éve, hogy a Nap egy csillag... Hát el voltam képedve, de ő meg tuti tudna olyat mondani, amit meg én nem tudok. Minden ember más és más területen művelt, ez van. 24L
2015. jún. 23. 22:50
 46/79 A kérdező kommentje:

45: Mondj egy jó feminista kezdeményezést a 21. századból!

A feminizmus eredeti célja az egyenjogúság volt, ezt viszont már elérték a 20. században, legalábbis itt, Európában.

Ha valaki mondjuk Indiában lenne feminista, vagy az ottani nôk jogaiért harcolna, azt megérteném.

2015. jún. 23. 22:51
 47/79 anonim ***** válasza:
81%
Ha egy férfi és egy nő ugyanolyan mértékben nem tud főzni, mindketten ugyanazt a mértékű lenézést kapják mindenkitől?
2015. jún. 23. 22:53
 48/79 A kérdező kommentje:

48: Ilyen alapon: Ha egy férfi meg egy nô fél valamitôl, ugyanaz a társadalom reakciója? Ha egy férfi ver egy nôt, ugyanaz az emberek reakciója, mint ha egy nô verne egy férfit?

Látod, a férfiakat is éri hátrányos megkülönböztetés, nem csak a nôket. Akkor lehetne maszkulinizmus is, nem? Ilyen alapon az is jogos lenne.

2015. jún. 23. 22:58
 49/79 anonim ***** válasza:
84%
Jó feminista kezdeményezés a 21. századból? Például hogy ne éljen az a közgondolkodásban és rengeteg ember fejében, hogy egy rövid szoknya feljogosíthat egy férfit nemi erőszakra, mondván, hogy kiprovokálta a nő és ne az áldozatot hibáztassák, hogy miért járkált pont ott és miért pont ilyen vagy olyan öltözékben. Szerintem ez Magyarországra is egy elég jól levetíthető cél.
2015. jún. 23. 22:59
 50/79 A kérdező kommentje:

50: Ez szélsôséges eset, nem ez van a közgondolkodásban.

Szerinted 100-ból hány ember gondolja azt, hogy ilyen esetben az erôszakolónak joga volt megtenni, amit tett?

2015. jún. 23. 23:02
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!