Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nôk nagy része miért kerüli a komolyabb témákat?
Úgy vettem észre, hogy a férfi ismerôseim nagy része sokkal intellektuálisabb, mint a nôi ismerôseim nagy része.
Ha szóba kerül valami komolyabb téma, a nôk 90%-a nem vesz részt a beszélgetésben, vagy próbálja más irányba terelni azt. (Tisztelet a kivételnek!)
Csak én tapasztaltan ezt, vagy tényleg így van?
Ha így van, miért?
Néha ki lehet értelmesebb nőket is fogni, akiknek a hobbijuk nem csak a pasik, sori, buli szentháromságból áll, de általában valóban nem túl intellektuálisak a mostani hölgyek. Még a diplomások szintjén sem.
Miért van így? Mert a 90-es generáció az ostobák generációja.
Szerintem abszolút kiábrándító, amikor egy nő csak felületes témákról tud beszélni. Komolyabb témákról, amiknek az életben van létjogosultsága és fontos, azokról bezzeg nem.
Egyáltalán nem nagy elvárás abban a világban naprakésznek lenni, ahol minden eszköz adott ahhoz, hogy gyorsan értesülj a dolgokról, valamint annyit tanulj, amennyi csak beléd fér.
Ezért nem irányítják nők a világot, mert a komoly témák vagy nem érdeklik őket, vagy nem értik. Jó, akad kivétel, meg a világ vezető emberei közé is betéved 1-2 nő, de ez kevés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!