Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyire fontos, hogy a párod...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire fontos, hogy a párod egyetemet végzett, diplomás ember legyen?

Figyelt kérdés

Nekem fontos, hogy legyen diplomája mivel nekem is van, és ne csak ilyen kamu diploma legyen amivel kitörölheti a seggét.

22/N

2015. jún. 22. 23:18
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
20%

diplomával a nők arca nől nem a tudása 90%ban,volt már ilyen is olyan is

nem azt mérem...mind1 hogy azzal hülye vagy anélkül :,D

elbújhat vele sok esetben :/// inkább lenne született jómódú 8 osztályos az is többet ér :D mert sokszor a szint ugyanaz csak az egó nem.

bár nem okoz gondot vissza veszem....

2015. jún. 24. 23:06
 32/36 anonim ***** válasza:

Nem furcsa senkinek, hogy a kérdező feldobta a labdát, mindenki válaszolgat rá, többünket lepontozgatnak, de a tisztelt kérdező egyáltalán nem reagál semmit?

Lehet, hogy neki csak egy egyszerű, mezei fodrász OKJ-s vizsgája van, csak szereti összeugrasztani a népet...

Nem fura, tényleg senkinek?

2015. jún. 25. 07:35
 33/36 Költőnő? ***** válasza:
30-as még csak véletlenül sem:)
2015. jún. 25. 07:52
 34/36 Beviz Elek ***** válasza:

Nem látom értelmét annak hogy összeugrassza a válaszolókat. Még haszna sincs belőle :D

Mi a baj az OKJ-s fodrászokkal?:)

2015. jún. 25. 08:00
 35/36 anonim ***** válasza:

engem nem érdekel a kérdező,számomra csak egy felület amit adnak ahol válaszolhatok,és bölcsességgel láthatom el a szegényeket

nem számít ő kicsoda.a lényeg marad,a lényeg le van írva.

2015. jún. 25. 15:08
 36/36 anonim ***** válasza:
Mivel még nekem sincs, de már egyetemre járok, nekem az lenne az ideális, ha ő is éppen egyetemre járna, akár másik karra, akár teljesen máshova. Szerintem kéőbb fontos lesz, hogy legyen neki, nem a cím, a papír miatt, hanem akkor sokkal több közös van bennünk. Én el se tudtam volna képzelni magam úgy, hogy 18 éves koromtól fizikai munkát végzek, szóval nem stimmelne az életpályánk. Meg általában a férfiak ebből hiúsági kérdést csinálnak, és konfliktusforrás lenne. Engem alapból az oktatás, nyelvtanulás és -tanítás, nyelvészet, helyesírási kérdések és hasonló kérdések érdekelnek a legjobban, erről szeretek hallani, ha ő egyáltalán nem beszél semmilyen nyelven (anyanyelven kívül), nem ügyelne a helyesírásra, az nekem nagyon rosszul esne, mert engem érdekel. Még folytathatnám a sort, de azt hiszem, értitek. :)
2015. júl. 31. 12:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!