Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire fontos, hogy a párod egyetemet végzett, diplomás ember legyen?
Nekem fontos, hogy legyen diplomája mivel nekem is van, és ne csak ilyen kamu diploma legyen amivel kitörölheti a seggét.
22/N
diplomával a nők arca nől nem a tudása 90%ban,volt már ilyen is olyan is
nem azt mérem...mind1 hogy azzal hülye vagy anélkül :,D
elbújhat vele sok esetben :/// inkább lenne született jómódú 8 osztályos az is többet ér :D mert sokszor a szint ugyanaz csak az egó nem.
bár nem okoz gondot vissza veszem....
Nem furcsa senkinek, hogy a kérdező feldobta a labdát, mindenki válaszolgat rá, többünket lepontozgatnak, de a tisztelt kérdező egyáltalán nem reagál semmit?
Lehet, hogy neki csak egy egyszerű, mezei fodrász OKJ-s vizsgája van, csak szereti összeugrasztani a népet...
Nem fura, tényleg senkinek?
Nem látom értelmét annak hogy összeugrassza a válaszolókat. Még haszna sincs belőle :D
Mi a baj az OKJ-s fodrászokkal?:)
engem nem érdekel a kérdező,számomra csak egy felület amit adnak ahol válaszolhatok,és bölcsességgel láthatom el a szegényeket
nem számít ő kicsoda.a lényeg marad,a lényeg le van írva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!