Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire fontos, hogy a párod egyetemet végzett, diplomás ember legyen?
Figyelt kérdés
Nekem fontos, hogy legyen diplomája mivel nekem is van, és ne csak ilyen kamu diploma legyen amivel kitörölheti a seggét.
22/N
2015. jún. 22. 23:18
1/36 anonim válasza:
nekem maga a diploma nem fontos, inkább a nyelvtudás az amit fontosnak mondanék :)
az fontosabb hogy találja fel magát és/vagy csinálja azt amit szeret, meg úgy általában szeressen tanulni/fejlődni, de a diploma nem érdekel
21/L
2/36 anonim válasza:
Nem, de legyen intelligens, és ami még fontos, hogy ne legyen beképzelt a diplomára csak azért mert képes volt megcsinálni egy olyat amit rajta kívül sok millió ember.
3/36 anonim válasza:
Nem fontos, csak legyen művelt. :)
28/F, 3 diplomás
4/36 anonim válasza:
Igazából az intelligencia nem mérhető sem a divatos IQ teszttel, sem a diplomával. Én mérnöknek tanulok lányként, de nagyon vegyesen vannak nálunk. Tényleg találkozok egyetemen olyan hülyékkel, akik egy éretlen krumplival tudnának vetekedni, de persze vannak nagyon okos, művelt emberek is.
Inverz 20/csúnya lány
5/36 anonim válasza:
Fontos , hogy legyen neki. Nehogy kilógjon már a többi közmunkás közül
7/36 anonim válasza:
Nem fontos, de őszinte leszek, én többnyire diplomás nőkkel jártam, ez nem valami fétis, a közeg hozta úgy, és nagyon jól elvoltam velük. Persze ismerek olyan nőt is, akinek nincs ilyenje, és értelmesebb, mint néhány diplomás. Az a fontos, hogy a józan paraszti esze meglegyen, legyen jóindulatú, és nyitott a világra, széles érdeklődési körrel bírjon.
10/36 anonim válasza:
Nem fontos,nekem sincs és nem is lesz:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!