Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire fontos, hogy a párod egyetemet végzett, diplomás ember legyen?
Nekem fontos, hogy legyen diplomája mivel nekem is van, és ne csak ilyen kamu diploma legyen amivel kitörölheti a seggét.
22/N
A diploma csak egy papír, ami segít a munkakeresésben,de a való élet nem a papírokról és diplomákról szól!!!!
Aki volt már állásinterjún az tudja, hogy a papír csak bekerülni segít, de a valós tudás alapján vesznek fel.
Számomra egyáltalán nem lényeges az, hogy milyen papírokkal rendelkezik valaki, csak a valódi gyakorlat és tudás. A mostani párom technikumot végzett, nincs felsőfokú végzettsége, nincs nyelvvizsgája, de 3 nyelven simán megérteti magát az életben, nagyon profin és lelkiismeretesen végzi a munkáját és pont az tudja amire Nekem szükségem van. Nem arra vagyok kíváncsi amihez nem tud....arra vagyok kíváncsi amihez ért és amit szeret csinálni!!!
37F
Egyáltalán nem fontos.
Ahogy írták is már az intelligencia nem mérhető diplomával.
Legyen értelmes intelligens és képes legyen megállni 2 lábbal a földön.
Nem az a fontos, hogy legyen diplomája, hanem az, hogy intelligens legyen és ne csak azt várja, hogy a másik eltartsa.
A párom nem csinálta végig az egyetemet, akkoriban nem volt elég motivációja, pedig az esze meglett volna hozzá. Most dolgozik és gondolkodik, hogy tanulni is kellene valamit. Nem lusta ember, így igazából nem zavar, hogy főiskolai/egyetemi végzettsége.
Nekem egyébként orvosi diplomám van. Még leírni is furcsa (nemrég államvizsgáztam:D).
nézd találkoztam olyan nővel , aki egyetemet most fogja befejezni, pár évvel idősebb vagyok nála és mikor mondtam,hogy én csak most fogom kezdeni,mert más utat jártam eddig egyszerűen törölt a közösségi oldalon az ismerősei közül
előtte viszont ő keresett meg úgy,hogy csak egy szórakozóhelyen ismerkedtünk meg ,de még a nevem se tudta úgy talált meg a közösségi oldalon.
mki ráveti magát ezekre a diplomás vs nem diplomás kérdésekre:)
Kicsit sem fontos amúgy. Nem papír alapján mérem az embereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!