Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyire fontos, hogy a párod...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire fontos, hogy a párod egyetemet végzett, diplomás ember legyen?

Figyelt kérdés

Nekem fontos, hogy legyen diplomája mivel nekem is van, és ne csak ilyen kamu diploma legyen amivel kitörölheti a seggét.

22/N

2015. jún. 22. 23:18
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
69%

A diploma csak egy papír, ami segít a munkakeresésben,de a való élet nem a papírokról és diplomákról szól!!!!

Aki volt már állásinterjún az tudja, hogy a papír csak bekerülni segít, de a valós tudás alapján vesznek fel.

Számomra egyáltalán nem lényeges az, hogy milyen papírokkal rendelkezik valaki, csak a valódi gyakorlat és tudás. A mostani párom technikumot végzett, nincs felsőfokú végzettsége, nincs nyelvvizsgája, de 3 nyelven simán megérteti magát az életben, nagyon profin és lelkiismeretesen végzi a munkáját és pont az tudja amire Nekem szükségem van. Nem arra vagyok kíváncsi amihez nem tud....arra vagyok kíváncsi amihez ért és amit szeret csinálni!!!

37F

2015. jún. 23. 10:16
 22/36 anonim ***** válasza:
100%

Egyáltalán nem fontos.

Ahogy írták is már az intelligencia nem mérhető diplomával.

Legyen értelmes intelligens és képes legyen megállni 2 lábbal a földön.

2015. jún. 23. 11:00
 23/36 anonim ***** válasza:
100%

Nem az a fontos, hogy legyen diplomája, hanem az, hogy intelligens legyen és ne csak azt várja, hogy a másik eltartsa.

A párom nem csinálta végig az egyetemet, akkoriban nem volt elég motivációja, pedig az esze meglett volna hozzá. Most dolgozik és gondolkodik, hogy tanulni is kellene valamit. Nem lusta ember, így igazából nem zavar, hogy főiskolai/egyetemi végzettsége.

Nekem egyébként orvosi diplomám van. Még leírni is furcsa (nemrég államvizsgáztam:D).

2015. jún. 23. 11:45
 24/36 anonim ***** válasza:
nem zavar, hogy NINCS*
2015. jún. 23. 11:49
 25/36 anonim ***** válasza:
75%
Ismerek egy srácot, aki 8 általánossal indult neki az életnek. Elmenekült otthonról, egy szatyor ruhával. Eleinte a leg gyengébb munkákat csinálta. A szerencse úgy hozta, hogy kimehetett külföldre, ahol megszedte magát pénzel, meg szerszámokkal, az autószerelő képesítés nemtudom hogy szerezte. Ennyit mesélt csak. Annyit tudok, hogy ez kb 20 éve, és most amikor kijött hozzánk, megcsináni apám 250ezres autóját, közben állandóan hívogatták, és a telefonban 1300000ft-os alkatrészekről beszélt. Ahol ilyen árakrol van szó, ott a munkabér sem gyenge. És képes volt apumnak dolgozni semmi pénzért. Biztos hogy lett volna jobb dolga is. Itt mutatkozik meg az emberség. De ugyan így jöhet a balszerencse is. Ahogy beszélt, abban szakadt olajos munkás ruhában, a beszédjéből meg sugárzozz az értelem, a kúltúra, mégis szótértett velem, 18 éves suttyóval. Tehát szerintem hagyjuk ezt a maszlagot. Nekem ez volt az a görbe tükör, amire azt kell mondjam, hogy az oktatás, meg az egész mostani rendszer, ha belenézne, pofán köphetné magát.
2015. jún. 23. 12:14
 26/36 anonim ***** válasza:

nézd találkoztam olyan nővel , aki egyetemet most fogja befejezni, pár évvel idősebb vagyok nála és mikor mondtam,hogy én csak most fogom kezdeni,mert más utat jártam eddig egyszerűen törölt a közösségi oldalon az ismerősei közül

előtte viszont ő keresett meg úgy,hogy csak egy szórakozóhelyen ismerkedtünk meg ,de még a nevem se tudta úgy talált meg a közösségi oldalon.

2015. jún. 23. 13:58
 27/36 anonim ***** válasza:
szóval ilyen is van, ja és mikor ezt mondtam neki,hogy most fogom elkezdeni, akkor teljesen furcsállta a dolgot meg ledöbbent olyannyira,hogy megvolt a következménye is.
2015. jún. 23. 14:00
 28/36 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem azok, akiknek nincsen diplomájuk, 100× többet tudnak az életről, mint azok, akiknek 3 is van. Lehet, valaki diplomás, ha emberileg egy nagy 0, vagy nem tud semmit az életből a diplomája által tanult területen kívül...
2015. jún. 23. 18:11
 29/36 Költőnő? ***** válasza:
86%

mki ráveti magát ezekre a diplomás vs nem diplomás kérdésekre:)

Kicsit sem fontos amúgy. Nem papír alapján mérem az embereket.

2015. jún. 23. 23:05
 30/36 anonim ***** válasza:
0%
költőnő nem úgy méri csak úgy kategorizálja be :)
2015. jún. 23. 23:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!