Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igazából baromira rosszul esik ám ez nekem. és nem tudom, miért csinálják?
A fiatal korosztály eléggé sekélyes lelkileg. Amúgy nem tudom mit jelent az hogy ronda vagy. Gondolom képet nem akarsz kirakni magadról.
A külső azért nem utolsó egy csajnál, akármi is a közhiedelem!
Szerintem az a gond hogy kispályásként viselkedsz. Nemcsak simogatni kell a lányokat meg kedvesnek lenni velük, mert akkor sz@rba se néznek! Néha ok nélkül is bunkónak kell lenni a többséggel! Személyes tapasztalat.
A vagány viselkedésednek nemcsak a lányokra kell kiterjednie, hanem mindenre.
Egy simulós, udvarlós, ronda buzgómócsing jó amikor nincs más, de amint egy úgymond menő srác jön a képbe, már teherré válik!
Ne loholj a lányok után mint Lessie! Sosem leszel érdekes!
Az jó hogy tisztában vagy a korlátaiddal. Már ha az önlekezelés nem azért van, hogy pozitív megerősítést nyerj.
Igaz, hogy a sz@r szépen becsomagolva is csak sz@r marad, de azért a tálalás sosem mindegy! Ha tényleg ronda vagy, akkor sem muszály úgy is kinézned! Biztos alakíthatnál a külsődön is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!