Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Igazából baromira rosszul...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igazából baromira rosszul esik ám ez nekem. és nem tudom, miért csinálják?

Figyelt kérdés
amikor én egy lányt szeretek, tiszta szívvel szeretem, őszintén, szavakkal, tettekkel próbálom a lehető legkülönfélébb módon kifejezni, még azt sem lehet rám mondani, hogy unalmas, mert elég változékony, fantáziadús f*szi vagyok, néha huncut, perverz, néha romantikus, néha kreatív módon lepem meg a lányokat, szóval, ha mondhatjuk sokoldalú, figyelek a lányokra. értem én, hogy van egy csomó hibám, miszerint néha elég önző módon viselkedek, vagy nyers vagyok, néha picit, de nem vészesen erőltetek dolgokat, csipkelődő, és az arcom távol áll az álompasi kategóriától, és a természetem is nehéz, de mindemellett, akit szeretek, úgy szeretek, ahogy lefogadom (és ez itt nem egószagtól dús dolog lesz), soha sem fogja őt/őket valaha szeretni. nem vagyok néha elég bátor, akárhogy is próbálom ezt levetkőzni, idővel ezt levetkőzöm, ha a lánnyal nagyon jól mennek a dolgok. viszont, gyakran jártam úgy, hogy csak azért küldtek el, mert a „suli legjobb pasija” épp a lányra hajtott. és hogy nehogy már elrontsam a dolgot, belerondítsak. pedig amíg ez a fickó nem jött a képbe, tökéletes volt minden, és a lány is boldog volt. szóval nem értem, azért, mert a pofám nem tökéletes, már egyből sz*r vagyok? mert úgy vettem észre, hogy ez a legfőbb probléma. nem azt kell most gondolni, hogy én olyan lányokra hajtok, aki a „suli ribanca”, hanem különleges lányokra, az átlagtól eltérőekre, gyakran nem is a külsejükbe szeretek bele, hanem amilyenek. de ha feltűnik egy helyesebb fickó, akkor valahogy én már egy sz*r leszek hozzá képest, és gyakran, ilyen konkrétan megmondják a lányok, hogy „kevés vagyok”. és hogy, úristen, milyen aranyos az a jópasi, mert a büfében vett nekik valami italt, én meg mondjuk virággal leptem meg őket/őt, és ilyenkor ez pl. elfelejtődik. és olyan dolgokat kezdenek ajnározni, és különlegességként megemlíteni a „jóf*sziban”, ami bennem alapjáraton megvan. lehet kicsit zavaros lett, meg, hosszú, a lényeg gondolom érthető. mindig sz*rba vagyok nézve, ha épp jön egy „helyesebb” fickó, és eldobnak, mint egy zsebkendőt, még az olyanok is, akikkel minden tökéletes. tudom, hogy távol állok a főnyereménytől, de eldobni, mindenkinek, csak azért, mert nem vagyok jóképű, vagy nem vagyok a „jópasik” körében, az elitben.. miért van ez? igazából annyira fárasztó és lehangoló már ez, hogy már gyakran azt sem tudom, mit kellene tennem, vagy egyáltalán tennem-e valamit...
2010. márc. 1. 00:24
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

A fiatal korosztály eléggé sekélyes lelkileg. Amúgy nem tudom mit jelent az hogy ronda vagy. Gondolom képet nem akarsz kirakni magadról.

A külső azért nem utolsó egy csajnál, akármi is a közhiedelem!

Szerintem az a gond hogy kispályásként viselkedsz. Nemcsak simogatni kell a lányokat meg kedvesnek lenni velük, mert akkor sz@rba se néznek! Néha ok nélkül is bunkónak kell lenni a többséggel! Személyes tapasztalat.

A vagány viselkedésednek nemcsak a lányokra kell kiterjednie, hanem mindenre.

Egy simulós, udvarlós, ronda buzgómócsing jó amikor nincs más, de amint egy úgymond menő srác jön a képbe, már teherré válik!

Ne loholj a lányok után mint Lessie! Sosem leszel érdekes!

Az jó hogy tisztában vagy a korlátaiddal. Már ha az önlekezelés nem azért van, hogy pozitív megerősítést nyerj.

Igaz, hogy a sz@r szépen becsomagolva is csak sz@r marad, de azért a tálalás sosem mindegy! Ha tényleg ronda vagy, akkor sem muszály úgy is kinézned! Biztos alakíthatnál a külsődön is.

2010. márc. 3. 22:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!