Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit csináljak a 8-osokkal?...

Mit csináljak a 8-osokkal? Baromira elegem van belőlük.

Figyelt kérdés

Bátyám osztálya egyszerűen kiborít. Tesómat sose piszkálják, mindenki haverja mindenkinek, aztán engem mégis piszkálnak, ezek szerint nem a tesóm miatt. Ma pl. egyik szünetben kiült néhány 8os fiú az osztályunk előtti padra, elkezdtek szólongatni, meg mindenféle hülyeséget mondtak rólam, poénkodtak, meg elkezdi az egyik, hogy de dögös vagyok ma... Egyik óra utáni szünetben jöttem fel a teremből, a lépcsőn elémállt az egyik fiú és nem engedett fel, végül az egyik haverja hívta és akkor feljutottam. A töritanárunk tagja valami barlangászati bigyusznak, így minden évben szervez egy barlangászati túrát, a buszon meg folyamatosan szólongattak, mondták hogy a tesóm üzeni hogy hülye vagyok, stb. Egyszer kitalálták, hogy hogyha sikerül felhúznia valakinek engem, akkor adnak neki egy kétezrest, próbáltak is felhúzni de inkább elmentem, utána meg csak a barátnőimmel nevettünk rajtuk. Márcsak ez a félév, és megszabadulok tőlük, de akkor is megőrülök. Mit csináljak velük?

11/L

2011. jan. 20. 13:24
 1/8 anonim ***** válasza:
Szerintem nagyon jól és éretten kezeled a helyzetet. Ha látják, hogy nem törődsz velük, abba fogják hagyni. Bátyádnak se panaszkodj rájuk, inkább mondd neki, hogy nem izgatnak ezek a kis dedósok. :)
2011. jan. 20. 13:52
 2/8 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy ők pont olyanok, hogy nem szállnak le senkiről se, még akkor se, ha látják hogy nem törődnek velük. =/ Bátyám szokott mesélni dolgokat, pl. egyetlen gyereket piszkálnak az osztályból, a bátyám legjobb barátját, de őt a kezdetektől fogva, pedig nem egyszer fordult elő, hogy a srác vagy a bátyám orrba nyomta őket. Nagyon gázos a tesóm osztálya... Mondjuk az a srác fel tudja húzni magát a ćseszegetéseken, eléggé zavar engem is, viszont szerintem viccesek. x)
2011. jan. 20. 14:07
 3/8 anonim ***** válasza:
58%

Ne foglalkozz velük,ha látják h nem érdekel abbahagják!!

De ha nem sztem szólj tesódnak állítsa le őket.:/

szintén 11Ł^^

2011. jan. 20. 15:23
 4/8 A kérdező kommentje:
Tesóm szarik rám... Amikor elmondom neki hogy már megint cseszegettek, akkor mindig azt mondja, hogy rúgjam fejbe őket. Van benne valami, meg amúgy se mennek oda az ofőjükhöz hogy "Zsuzsa néni egy 5es lány fejberúgott!", nem is ütnének vissza, mert öööö... Na azt nem tudom. :D
2011. jan. 20. 15:38
 5/8 anonim ***** válasza:

Élvezik,hogy piszkálhatnak.

Szärd le őket :)

Te kisebb vagy lehet téged cseszegetni,ennyi.

Hagytad őket..

15l :DD

2011. jan. 20. 18:41
 6/8 A kérdező kommentje:
Ja, azt tudom hogy élvezik hogy piszkálhatnak... Egyébként bátyám hazajött suliból, mesélte anyumnak hogy társastáncon (kötelező óra) megint cseszegették a haverját, ő megvédte, ezért az egyik hülyegyerek levette a tornacipőjét és a bátyámnak dobta, erre ő megfogta és kilógatta az ablakon, a gyerek mondta, hogy úgyse meri kidobni, erre a bátyám elengedte. :D A tanár is a tesóm mellett állt, mert mondta a bátyám hogy ha nekidobta a cipőjét, azt jelenti, hogy neki nem kell, vagyis azt csinál vele, amit akar. Megérdemelte a srác. :P
2011. jan. 20. 19:22
 7/8 anonim ***** válasza:

szerintem ez tök vicces.

amugy égesd be őket ilyenkor pl.:

ennyire népszerű vagyok?

nincs jobb dolgod?

alacsonyabb szintem jársz mint én;)

ennyi vagy..

:) szólj be nekik,erre nem nagyon lehetne mást mondani.

2011. jan. 21. 13:03
 8/8 A kérdező kommentje:
Be szoktam szólni, ne aggódj. :P Pl. 1x amikor próbált 1 gyerek cseszegetni, megkérdeztem hogy "Neked, mint kívülállónak mi a véleményed az intelligenciáról?", meg egyik csak úgy nekem jön és közli hogy hülye vagyok, ránéztem, végigmértem, flegmán megkérdeztem, hogy van-e barátnője, azt mondta, hogy nincs, erre mondtam, hogy nem csodálom. Ilyenkor békénhagynak és röhögve bemennek a termükbe.
2011. jan. 21. 15:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!