Mit csináljak a 8-osokkal? Baromira elegem van belőlük.
Bátyám osztálya egyszerűen kiborít. Tesómat sose piszkálják, mindenki haverja mindenkinek, aztán engem mégis piszkálnak, ezek szerint nem a tesóm miatt. Ma pl. egyik szünetben kiült néhány 8os fiú az osztályunk előtti padra, elkezdtek szólongatni, meg mindenféle hülyeséget mondtak rólam, poénkodtak, meg elkezdi az egyik, hogy de dögös vagyok ma... Egyik óra utáni szünetben jöttem fel a teremből, a lépcsőn elémállt az egyik fiú és nem engedett fel, végül az egyik haverja hívta és akkor feljutottam. A töritanárunk tagja valami barlangászati bigyusznak, így minden évben szervez egy barlangászati túrát, a buszon meg folyamatosan szólongattak, mondták hogy a tesóm üzeni hogy hülye vagyok, stb. Egyszer kitalálták, hogy hogyha sikerül felhúznia valakinek engem, akkor adnak neki egy kétezrest, próbáltak is felhúzni de inkább elmentem, utána meg csak a barátnőimmel nevettünk rajtuk. Márcsak ez a félév, és megszabadulok tőlük, de akkor is megőrülök. Mit csináljak velük?
11/L
Ne foglalkozz velük,ha látják h nem érdekel abbahagják!!
De ha nem sztem szólj tesódnak állítsa le őket.:/
szintén 11Ł^^
Élvezik,hogy piszkálhatnak.
Szärd le őket :)
Te kisebb vagy lehet téged cseszegetni,ennyi.
Hagytad őket..
15l :DD
szerintem ez tök vicces.
amugy égesd be őket ilyenkor pl.:
ennyire népszerű vagyok?
nincs jobb dolgod?
alacsonyabb szintem jársz mint én;)
ennyi vagy..
:) szólj be nekik,erre nem nagyon lehetne mást mondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!