Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Miért nem esem teherbe pont...

Miért nem esem teherbe pont én? Kapjak hisztirohamot vagy tépjem a hajam? Körülöttem folyton nő a terhesen száma és baromira unom.

Figyelt kérdés
2009. aug. 10. 18:15
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Ne add fel!!!Csak ezt tudom neked írni.Ne kapj hisztirohamot,és ne tépd ki a hajadat se,mert nem fogsz tetszeni a babádnak kopaszon.:-)Nem tudom,hogy milyen érzés,de el tudom képzelni,és biztosan nehéz,de ha ezen rágódsz akkor pláne nem fog összejönni a stressz miatt.

Ismeretlenül nagyon drukkolok Neked,hátha ez segít...:-)

2009. aug. 10. 18:21
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Megértelek! A miért pont én, vagy épp miért pont én nem kérdésére valójában nincs megnyugtató válasz. Ezt dobja a gép, a mi szemszögünkből nézve maga a megtestesült igazságtalanság. És ez nem csak a babavárásra igaz, hanem az élet más fontos kérdéseire is. Miért csak épp én buktam meg, miért pont nekem hullott ki a hajam, miért pont engem hagytak el, miért én születtem szegénynek? Ha hiszel a karmában, talán könnyebb, de sosem könnyű. Én hiába mentem korán férjhez és éltem sokáig a férjemmel, nem lett babám és így utólag tudom is, hogy miért, mert máshol várt rám ez a kicsi kincs, aki lenni akart és az apukáját is már megtalálta, csak még össze kellett ismerkednünk. Nem volt egyszerű, de minden ami ezelőtt történt, tudom, hogy azért volt, hogy most ilyen legyen az életünk, amilyen. 38 évesen szültem az első babámat, most - ha minden igaz- várjuk a kistesóját. Nem tudom, hogy hány éves vagy, minél fiatalabb, annál nehezebb türelmesnek lenni az embernek gyárilag, minél idősebb akkor meg azért, mert úgy érzi kifut az időből. Ha hiszel abban, hogy semmi sem történik ok nélkül és teszed a dolgodat, nem leszel ennek a gondolatnak a rabja, talán rád is rád mosolyog a szerencse, talán nem is sokára. Addig pedig abból az élethelyzetből kell a legjobbat kihoznod, amiben éppen élsz. Tanulj, vagy teremts egzisztenciát, foglalkozz valami művészettel, mindegy mi, csak olyan legyen, amivel baba mellett nem tudnál foglalkozni, így érezheted majd azt, hogy ez az idő sem haszontalanul ment el.
2009. aug. 10. 18:30
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Az utolsónak köszönjük ezt a szép üzenetet! Egy türelmetlen sorstárs! Kitartás mindenkinek!
2009. aug. 10. 18:52
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

nagyon együtt érzek veled...

én is már évek óta szeretnék babát, és sorra születnek a környezetemben, de nekem nem sikerül. eddig a párom is úgy volt vele, hogy hol akarta, hol elbizonytalanodott. most jött el nála is az idő hogy igen is ő is akarja. én nagyon remélem, hogy most hogy ő is határozott igent mondott, sikerülni fog. azt már előre tudom, hogy ha most nem jön össze, egy világ fog ismét összeomlani bennem és én is épp ezt fogom ismét kérdezni, hogy miért amikor már minden stimmel.

remélem azért ez nem fog bekövetkezni, és mostmár sikerülni fog, és nagyon kívánom mindenkinek, aki szeretne már egy picinyke embernek életet adni, hogy tudjon róla felelősségteljesen gondoskodni, óvni és vigyázni rá egy életen át, hogy sikerüljön!!!

2009. aug. 10. 19:33
 5/8 anonim ***** válasza:
30%

Lányok, akiknek nem sikerül, én azért a helyetekben orvoshoz is elmennék előbb-utóbb.

Vagyis a saját helyemben azt is tettem, segített is a dolog, 3 gyerek van azóta...

2009. aug. 11. 07:50
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Kedves utolsó!

Az eszedbe sem jutott, hogy ezek a lányok, köztük Én is annyit járunk orvoshoz, mintha haza mennénk és mégsem sikerül a baba!?

2009. aug. 11. 09:08
 7/8 anonim ***** válasza:

Kedves utolsó, de igen, eszembe jutott. Azoknak írtam, aki esetleg csak próbálkoznak, mert sok olyan van, aki évek óta próbálkozik, de orvoshoz még nem ment el, csak nem érti, miért nem sikerül.

Szóval nem neked szólt az írás.

2009. aug. 11. 09:17
 8/8 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Azoknak, akik már végigjárták az utat, akik "hazajárnak" az orvoshoz!

Én 10 év próbálkozás után feladtam. Végigcsináltam az összes tortúrát, és nem jött össze. Ennek következtében többször voltam depressziós, és rászoktam a cigire.

De! Három hónapja elmentem egy mágneses cigileszoktató tréningre, ami tulajdonképpen egy tisztítókúra (a vérből mossa ki a lerakódott méreganyagokat). MOST 6 HETES TERHES VAGYOK! 31 évesen!

Visszamentem a dokikhoz, akik "kezeltek", és nem tudtak erre mit mondani. Álltak, mint bamba szamár, hogy hát igen, biztos nem stresszeltem annyit, mint régen (de igen stresszeltem, mert az összes pénzünket felemésztette a sok vizsgálat és kezelés), meg hogy már nem görcsöltem a gyerek miatt (ja, csak állandóan emiatt volt otthon a veszekedés), stb.

Egy nagy frászt! A sok méreganyagtól nem volt rendesen peteérésem, és amikor meg volt, nem tudott beágyazódni a petesejt.

Kitartás, mindig van remény, hiszen a remény hal meg utoljára.

Most a férjemmel válás helyett (mert közben tönkrement a kapcsolatunk a sok dokihoz járás miatt) babázni fogunk, és rögtön 3 gyereket tervezünk.

Pénteken lesz a 7 hetes Uh-m, akkor már szívhang is lesz.

DRUKKOLOK MINDEN BABA UTÁN VÁGYÓNAK! NE ADJÁTOK FEL! KITARTÁS!

2009. aug. 11. 13:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!