Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Baromira érdekel, egyeseknek...

Baromira érdekel, egyeseknek miből tellik méregdrága babacucra?

Figyelt kérdés

Mikor terhes voltam, hiába volt 100e felett a fizetésem, mégsem vettünk méregdrága babakocsit, bababútort, elég, hogy a házat ki tudtuk fizetni, így nincs hitelünk. Nem halunk éhen hó végén, előtte sem volt anyagi gondunk.

Amúgy sem vettem volna 100e babakocsit, vagy 200eért kiságyat...

Mindenhol síró rívó anyukákat hallok, látok, akik alig várják a cspt gyedet gyest, mégis úton útfélen a legújabb, legdrágább babakocsikba futok, vagy a brendonban ömlik a kosárból a babaruha pedig egy body is min500ft pl.

Nem értem, világosítson valaki fel, mégis akkor miből futja, vagy csak mi vagyunk ennyire bénák, vagy?

2010. márc. 31. 13:28
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Hát én azon szoktam gondolkodni hogy mit szúrunk el. Nekem is 100on felüli fizetésem volt, férjemnek szintén, mi sem vettünk méregdrága cuccokat. Igazából sajnálnám is kidobni a pénzt rá mert senki nem tudja megmondani miért jobb az mint a tescos 5db-os body. Nekünk van autó hitelünk amit nyögünk de még mellette is megvan ami kell minden méregdrága dolog nélkül. Mert azokra most már azért nem futná.
2010. márc. 31. 13:31
 2/27 anonim ***** válasza:
72%
Most majd nagyon fel fogják kapni azok a vizet akikről írtál, dehát ugye akinek nem inge nem veszi magára...akinek meg inge öltözzön fel... :)))
2010. márc. 31. 13:32
 3/27 anonim ***** válasza:
80%

Hát vannak milliomosok,akik örököltek,szülötöl kapták,esetleg baromi jól fizet a munkahelyük,vállalkozók,stb.....

Megteheti,ezért olyat vesz ami neki tényleg a legjobban tetszik,ráadásul nem is a kínaiban keresi,esetleg áruházban,hanem a Brendonban stb....Direkt a drágább cuccok közül vása´rolnak......

2010. márc. 31. 13:32
 4/27 Vilcsianyuja ***** válasza:
83%
Vannak tehetősebb, sőt egyenesen gazdag és kevésbé tehetős, sőt egyenesen szegény emberek. Azért, mert a gazdag embernek telik új cuccra, még nem kell megvennie valami használt göncöt, csak hogy ne sértse egy esetleg szegény ember lelkivilágát. Itt előfordulnak minden rétegből anyukák, de valószínűleg nem az vesz 160ezer forintos babakocsit, aki remegve várja a családi pótlékot hó elején. Te pedig örülj, hogy nincs már hiteled, sokaknak azt is kell fizetni, amellett a gyerekeket is el kell látni.
2010. márc. 31. 13:34
 5/27 anonim ***** válasza:
71%
nagyon fontos az, hogy minek látszol. A mai világban ez az egyik leglényegesebb dolog. Hogy kinek milyen autója van, milyen márkás cuccokban jár. Ha megy valaki hozzájuk vendégségbe, meg tudják mutatni, milyen menő ágyban alszik a baba. Az igazi értékek a kút mélyén vannak. sajnos. és rre nevelik gyerekeiket is. mi direkt költöztünk el a fővárosból egy kis faluba, ahol szerencsére nincs ez a mutogatósdi, meg mindenféle. a szomszédok beszélnek egymással, segítenek, ha kell. mi is megtehetnénk, hogy megvegyük a Berendonba a cuccokat, csak teljesen felesleges. a mi régi szekrénysorunkat kapta meg a baba, majd, ha nagyobb lesz, veszünk neki újat. addig arra ragaszthat matricát, stb. szóval a mai világban az a menő, hogy tudják mutatn iegymásnak...
2010. márc. 31. 13:34
 6/27 anonim ***** válasza:
100%

Amikor bemondták a válságot a tv-ben mutattak egy családot, apuka és anyuka munkanélküli a gyerek lehetett vagy 3 hónapos. Panaszkodtak, hogy nincs miből megélni, a gyerekágyat is banki hitelből vették, 200 ezer forintért.

Hát ebből telik...

Az emberek hülyék, ennyi.

2010. márc. 31. 13:35
 7/27 anonim ***** válasza:
100%
Az emberek néha furák.Nekem van egy barátnőm,nagyon rossz anyagi körülmények között élnek,és az istenért nem birtam vele megértetni hogy ne az XY üzletbe menjen bevásárolni,mert ott fog hagyni 50000et,és alig tudvenni majd valamit.Persze hogy odament mégis...Mi is tescoban,corában,auchanban vesszük a ruhák nagy részét,pedig megtehetnénk hogy ne ott vegyük.
2010. márc. 31. 13:35
 8/27 anonim ***** válasza:
100%

Én is a nagy átlagba tartozom, tehát én sem veszek méregdrága cuccokat, pedig megtehetném, de minek? Kinövi pár hónap alatt. Inkább nem nyúlok a megtakarításomhoz. Gyerek előtt már tíz évvel elkezdtem keményen takarékoskodni, nagyon jó fizum volt, tudtam spórolni hálistennek. De sajna a pénz értéke romlik, és a pénz is fogy.

Egyik kolléganőm a legdrágább cuccokat veteti a férjével. A férj vállalkozó, a vállakozásból szedik ki a pénzt, de sajnos számolatlanul. Ők mondjuk alapból elég sznobok.

2010. márc. 31. 13:36
 9/27 anonim ***** válasza:
100%
Mindenki arra költ amire akar. Lehet, hogy azok akikről írsz 40 m2-es panelban nyomorognak, de a gyerek márkás cuccokban jár, hogy a többi anyuka irigykedhessen, pedig ő szép nagy családi házba szült gyereket...
2010. márc. 31. 13:36
 10/27 anonim ***** válasza:
37%

Na ezt mintha én kérdeztem volna...nálunk a környékben most rengeteg második babáját váró anyuka van, és mindenki csak gyest kap elvileg, én gyeden vagyok itthon a másodikommal és még emlékszem úgy szurkoltunk hogy még a gyedbe szülessen meg és kapjak utána rendes pénzt. (mert ha nem igy lett volna akkor sok sok évre halasztódott volna a második baba kérdése és nem vagyunk már olyan fiatalok).

Na és én is azt látom hogy a férjem dolgozik látástól vakulásig, egy autóhitelünk van mondjuk.

És mások meg egyszál gyesen ülnek itthon évekig a férjeik mindennap 5kor már itthon vannak, hétvégén erre arra mennek (BENZINKÖLTSÉG??? CSAK nekünk ilyen drága vagy hogy van ez?? )

És nem akarok a pénztárcájukban vájkálni de egyszerüen nem értem, hogyan telik quinny babakocsira meg egyszáz millió elektromos kisautóra meg mittudomén mire a már meglévő gyereknek is...

Na bocsánat kicsit off voltam elkanyarodtam a babacuccoktól, de sztem ez ugyanaz a kategória.

Közben meg azt hallani lépten nyomon hogy sose volt ekkora munkanélküliség (márhogy az 1994est is beleértve) és hogy alig születik gyerek.

2010. márc. 31. 13:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!