Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Baromira érdekel, egyeseknek...

Baromira érdekel, egyeseknek miből tellik méregdrága babacucra?

Figyelt kérdés

Mikor terhes voltam, hiába volt 100e felett a fizetésem, mégsem vettünk méregdrága babakocsit, bababútort, elég, hogy a házat ki tudtuk fizetni, így nincs hitelünk. Nem halunk éhen hó végén, előtte sem volt anyagi gondunk.

Amúgy sem vettem volna 100e babakocsit, vagy 200eért kiságyat...

Mindenhol síró rívó anyukákat hallok, látok, akik alig várják a cspt gyedet gyest, mégis úton útfélen a legújabb, legdrágább babakocsikba futok, vagy a brendonban ömlik a kosárból a babaruha pedig egy body is min500ft pl.

Nem értem, világosítson valaki fel, mégis akkor miből futja, vagy csak mi vagyunk ennyire bénák, vagy?

2010. márc. 31. 13:28
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
100%
Húh én meg ettől akadok ki! Megtehetném hogy megvegyem az új drága ruhát a lányomnak de én bálabontásra megyek! Miért baj ez? Miért kell oda tenni hogy nem turiban vásárolok? Én ott veszem a ruhákat a lányomnak, mert össze kajálni, pisilni kakilni megteszi ez is, nembeszélve arról hogy igen jó kis ruhadarabok. Nekem mindig rosszul esik ha ilyenért leszólnak valakit...
2010. márc. 31. 14:43
 22/27 anonim ***** válasza:
100%
Meg hát sokan azt hiszik, attól jobb szülők lesznek, ha drága dolgokat vesznek a babának, gyereknek. Pedig mennyire nem ezen múlik.
2010. márc. 31. 14:47
 23/27 anonim ***** válasza:
100%
Nem ertem miért kell mas penztarcajaban turkalni. Vannak gazdagabbak es kevesve, egyik sem rossz ember. Attol meg mert valakinek tobb a keresete, nem biztos, hogy tisztessegtelen. En is sokat koltottem a leendo babara es meg fogok is, de nem hinnem, hogy szortam a penzt. Ugyanugy megneztem az arakat es a minoseget is! Vettem Nagy markas rucikat, de ugyanugy vettem 250 ftos tiszta pamut bodykat coraban. Illetve mivel a ferjem pont utazott angliaba, bevasarolt kinnt ruhakat, mert ott sokkal olcsobb! Arra kell csak figyelni, hogy mindenki a sajat keretein belul maradjon es nem kell azert lehulyezni valakit, mert jobb korulmenyek kozott el!
2010. márc. 31. 15:35
 24/27 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem, és nem bántásból írom, sajnos az ország lakossága most még inkább 3 részre oszlik: egyik, aki gazdag (na, ők szórják is a pénzt),a másik a szegény réteg (akik remegve várják a gyest), és van a köztes, akik szinten tudják tartani az életüket. Én is szoktam ezen agyalni, hogy mi miért nem jutunk előre. Mi inkább a köztes rétegbe tartozunk, de én nem is veszek mindent baromi drágán. Állandóan az akciókat lesem, meg van tervezve, mikor mit veszünk, és leginkább mennyiért.

De az, hogy egyesek megveszik a méregdrága dolgokat, az nekünk csak jó. Gondolj bele, ha nem lenne, aki újat vesz, akkor mi nem tudnánk használtan megvenni ezeket a dolgokat.

2010. márc. 31. 16:07
 25/27 anonim ***** válasza:
24%

Engem gyakran elfog az irigység.Föleg hogy baratnöm kislanya csakis Hello Kittys ,vagy micimacis ruhakban jàr,de van külön rozsaszin ruhasszekrénye,alakasban alig birsz lépkedni annyi jàték hever a földön.Ugyanakkor szerintem az én kislanyom is szépen van öltöztetve,csak épp nem màrkàs ruhabaHa gazdag lennék,én tuti kihasznalnam a lehetöséget,minden habos dolgot megvennék a gyermekemnek.Egyébként sokan akik màrkàs ruhat stb vesznek,sokszor aukcios oldalakon veszik meg olcson...

Kinek honnét van pénze,passz.Nekem is lenne ha nem vettem volna fel hitelt...De mivel felvettem igy nem verem magam hogy nekem nem tellik.A sajàt hibam ez.Majd ha a hitel kitisztazodott,akkor megengedhetek több luxust.

2010. ápr. 1. 08:39
 26/27 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat még egyszer.

Mondjuk nem értem, meg receptet sem kaptam, hogyan lehet még több pénzt csinálni.

Azért aki megtaheti, Ő is óvatosan, mert sajna a pénz nagyon illékony dolog. Csak egy apró észrevétel.

2010. ápr. 1. 10:05
 27/27 vav22 ***** válasza:
100%

Albérletbe vagyunk a Picúrral, turiban vásárolok, eseétleg tesco, auchan. Kiságyat kölcsönkaptuk és sorolhatnám. És tudod mit? Nem érdekel kinek mennyi pénze van és miből futja a drága holmikra, pedig aztán panaszkodhatnék, de tudod hálát adok Istennek, hogy egészséges a Pici fiam és még szép és okos is. Hát van ennél fontosabb? Úgy érzem mindene megvan nem nélkülöz semmit. Ugyan nem vásárolok drága cuccokat és idióta drága beszélő, villogó játékokat abból a pénzből inkább elviszem úszni meg tornázni és foglalkozom vele sokat.

Ne írigykedj, önmagában az hogy ha valaki a pénzel akar felvágni az lelkileg elég szegényes ember lehet és akkor már inkább maradok ilyen. :-) (Tisztelet a kivételnek!)

2010. máj. 19. 11:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!