Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igazából baromira rosszul esik ám ez nekem. és nem tudom, miért csinálják?
Figyelt kérdés
amikor én egy lányt szeretek, tiszta szívvel szeretem, őszintén, szavakkal, tettekkel próbálom a lehető legkülönfélébb módon kifejezni, még azt sem lehet rám mondani, hogy unalmas, mert elég változékony, fantáziadús f*szi vagyok, néha huncut, perverz, néha romantikus, néha kreatív módon lepem meg a lányokat, szóval, ha mondhatjuk sokoldalú, figyelek a lányokra. értem én, hogy van egy csomó hibám, miszerint néha elég önző módon viselkedek, vagy nyers vagyok, néha picit, de nem vészesen erőltetek dolgokat, csipkelődő, és az arcom távol áll az álompasi kategóriától, és a természetem is nehéz, de mindemellett, akit szeretek, úgy szeretek, ahogy lefogadom (és ez itt nem egószagtól dús dolog lesz), soha sem fogja őt/őket valaha szeretni. nem vagyok néha elég bátor, akárhogy is próbálom ezt levetkőzni, idővel ezt levetkőzöm, ha a lánnyal nagyon jól mennek a dolgok. viszont, gyakran jártam úgy, hogy csak azért küldtek el, mert a „suli legjobb pasija” épp a lányra hajtott. és hogy nehogy már elrontsam a dolgot, belerondítsak. pedig amíg ez a fickó nem jött a képbe, tökéletes volt minden, és a lány is boldog volt. szóval nem értem, azért, mert a pofám nem tökéletes, már egyből sz*r vagyok? mert úgy vettem észre, hogy ez a legfőbb probléma. nem azt kell most gondolni, hogy én olyan lányokra hajtok, aki a „suli ribanca”, hanem különleges lányokra, az átlagtól eltérőekre, gyakran nem is a külsejükbe szeretek bele, hanem amilyenek. de ha feltűnik egy helyesebb fickó, akkor valahogy én már egy sz*r leszek hozzá képest, és gyakran, ilyen konkrétan megmondják a lányok, hogy „kevés vagyok”. és hogy, úristen, milyen aranyos az a jópasi, mert a büfében vett nekik valami italt, én meg mondjuk virággal leptem meg őket/őt, és ilyenkor ez pl. elfelejtődik. és olyan dolgokat kezdenek ajnározni, és különlegességként megemlíteni a „jóf*sziban”, ami bennem alapjáraton megvan. lehet kicsit zavaros lett, meg, hosszú, a lényeg gondolom érthető. mindig sz*rba vagyok nézve, ha épp jön egy „helyesebb” fickó, és eldobnak, mint egy zsebkendőt, még az olyanok is, akikkel minden tökéletes. tudom, hogy távol állok a főnyereménytől, de eldobni, mindenkinek, csak azért, mert nem vagyok jóképű, vagy nem vagyok a „jópasik” körében, az elitben.. miért van ez? igazából annyira fárasztó és lehangoló már ez, hogy már gyakran azt sem tudom, mit kellene tennem, vagy egyáltalán tennem-e valamit...2010. márc. 1. 00:24
1/11 anonim válasza:
túlságosan szeretsz, túl ragaszkodó vagyvegy lányhoz, ezt nem szeretik
2/11 A kérdező kommentje:
még azt sem lehet igazán mondani, mert akkor kezdek el "túlságosan szeretni/ragaszkodni", mikor már érzem a problémát... nem tévesen.
2010. márc. 1. 00:40
3/11 anonim válasza:
légy lazább, ne stresszeld emiatt magad. igen ez nagy probléma, de pont azzal szüntetheted meg ha nem aggódsz miatta.
4/11 anonim válasza:
Az a mindenki az hány? 2-3? Hűha az jó sok... Túl sok a rossz tulajdonságod és elég súlyosak is. És amint látom nem akarsz megváltozni. Ki kell ábrándítsalak, egyáltalán nem számít a külső egy normális lánynak. Na jó itt csak magamból indulok ki. Én is jártam olyan pasival akiről mindenki azt mondta hogy ronda és én is tudtam nála sokkal jobban kinézőket mégis csak rá gerjedtem és nem miattam lett vége... Szóval itt valami sokkal súlyosabb dolog van... És túlságosan nyomulsz is. El kéne fogadni hogy egy csomó embernek nem kellesz, ez mindenkivel így van. És időben békén hagyni. Az ilyen túlságosan erőszakos emberek ijesztőek és ne hidd hogy ezt nem érzi egy lány egy idő után. Nekem pl. egy fiú ne vegyen virágot ha udvarol. Nem azért mert az ciki manapság hanem azért mert az túl intim és ha csak udvarol ráadásul lehet hogy közben nekem nem is tetszik akkor nagyan zavaró tud lenni. Amikor már mindketten belegyeztünk "hogy udvarlunk egymásnak" akkor oké.
5/11 A kérdező kommentje:
na most utolsó, hány éves vagy? vagy mikor volt ez? én főleg 14-15-16 éves lányokról beszélek...
én, ha látom, hogy az elején nem jövök be valakinek, leállok, időben. szóval most akikről szó van, azoknál már elég sok minden passzol, és vevők az udvarlásomra, rám, úgymond.
2010. márc. 1. 00:48
6/11 anonim válasza:
18 vagyok és 14 évesen ismertem meg azt akiről beszéltem. Tudod az hogy vevő a dologra még nem jelenti azt hogy célbaértél. Akkor is meg kell érteni hogy nemet mond ha az elején jó volt. Az érzések mindig változhatnak... Ha egy lánynak bejössz így elsőre még nem kell tőle elvárni hogy feleségül menjen hozzád.
7/11 A kérdező kommentje:
hát figyelj, én most konkrét példát is tudok mondani mert utóbbi hónapokban történt meg a dolog: lánynak bejöttem, tökéletes volt minden, szeretett, és jött az egyik rokona, megmondta, ronda vagyok, felejtsen el, sosem tudnám boldoggá tenni (az volt pedig velem), és a lány most már bebeszélte magának, hogy utál, hogy ronda vagyok, és undorodik tőlem, és a belső tulajdonságaim is "szarok". jár egy ilyen szépfiúval, mindenki meg van elégedve a sráccal, csak épp a lány nem tűnik valami boldognak. engem meg utál most.
2010. márc. 1. 00:57
8/11 anonim válasza:
Bocsi,de ha tényleg olyan szuper vagy belülről akkor ne hiszem hogy egy külső személy bemondása alapján, miszerint ronda vagy a lány megváltozna. vagy nagoyn el vagy szállva a belsődtől, tévesen, vagy nagyon buta lányokkal kezdesz. Ne sajnáltasd magad hanem inkább nézz magadba hogy tényleg olyan jól tudsz e szeretni vagy csak gondolod.
9/11 A kérdező kommentje:
hát nem tudom. voltaképp mindig is a "gyenge" lányokat szerettem, mármint, akinek az útját "egyengetni" kell.
2010. márc. 1. 10:43
10/11 A kérdező kommentje:
de akiről most írtam ez a lány olyan hogy "mindenkinek meg kell felelnem".
2010. márc. 1. 10:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!