Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy 25 éves pasitól milyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy 25 éves pasitól milyen fizetés az elvárt a lányok szemében?

Figyelt kérdés
2015. jún. 7. 17:31
1 2 3 4 5
 41/46 anonim ***** válasza:
Attól hogy lejársz egy héten 3x kondiba még nem leszel fitneszmodell ;) Ha meg valóban az vagy bizonyítsd, mellékesen a gondolkodásod is nevetséges.
2015. jún. 7. 20:25
 42/46 anonim ***** válasza:

Persze,én is kiszúrtam,de az olvasóknak azért kiírtam tudják mi a szitu,és a sötét nőknek...

21-es voltam

2015. jún. 7. 21:32
 43/46 anonim ***** válasza:
Én jót nevettem 48%-s válaszolón. Igazából is jót szoktam, mikor valaki előadja a "ku**va vagyok, fizess meg " c. műsort. :D
2015. jún. 7. 21:38
 44/46 anonim ***** válasza:
72%

Ha milliárdos lennék, akkor se kéne olyan "nő", mint a 48%-s, mert ha nem troll az illető hanem tényleg egy húsvér véglény "nő", akkor elszégyelhetné magát. Üzenem neki és az ilyeneknek, hogyha gazdag lennék akkor is inkább keresnék egy szép átlagos normális értékrendű lányt, aki nem a pénzem miatt van, hanem önmagam miatt és engem szeret nem a pénzemet.

Amúgy nem kéne ilyeneket elvárni, mert mi van ha éppen munkanélküli, de mégis jól kijönnek egymással, most azért nem kéne vele ismerkedni, mert éppen nincs állása? Ne az ilyen felszínes álmodozásokat nézzük már egymásban.

2015. jún. 7. 23:14
 45/46 anonim ***** válasza:

Egek... nem mindegy nektek, hogy ő mit vár el a pasijelöltjétől? Mindenkinek vannak elvárásai, neki ez, nekem más, nektek megint más. Ti nem kelletek neki, nektek nem kellene ő, akkor mit kell ezen pörögni? A kérdésre kéne válaszolni, de persze sírni meg a másikat szapulni jobban esik, ugye?

Kérdező, én nem fizetést várok el, hanem célokat és büszkeséget. Vagy legyen stabil munkahelye, vagy tanuljon, és mellette csináljon legalább valamennyi diákmunkát, azért ne 100%-ban a szülei pénzén éljen már. És igen, ennyit én is fel tudok mutatni, pedig nem vagyok 25.

2015. jún. 8. 02:13
 46/46 anonim ***** válasza:

"És ebből tegyen félre úgy az ember, hogy felsőkategóriás autója legyen? Max úgy tudja, ha legalább 2 évig vegetál, és minden kis pénzecskéjét egy 5 éves 3as BMW-re gyűjti (alapfelszereltségű, semmi extra, kb 3 millió), de utána meg az összes pénzecskéjét nem tudja kiélvezni, mert mindet arra kell költenie."

A BMW még mindig NEM felső kategóriás autó.

"Én jót nevettem 48%-s válaszolón. Igazából is jót szoktam, mikor valaki előadja a "ku**va vagyok, fizess meg " c. műsort. :D

"

Ő nem kr**va, hanem árucikk. A nő jelentős része valóban árucikk és ezt nem a bennem lévő frusztráció miatt mondom (nekem sincs senkim mert csak bruttóban kapom meg azt a bért, amit itt a nők elvárnak meg nem is vagyok egy férfi fitneszmodell - sőt autóm sincs). Az is igaz, hogy - ahogyan a korábbi hozzászóló is elmondta- 15-20 ezerért talán jobbat is megkapsz egy órára úgy, hogy nem költözik be hozzád és nem kell elviselnie a fitneszmodellkedését, akármit is jelentsen ez.

2015. jún. 8. 03:50
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!