Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 25 éves pasitól milyen fizetés az elvárt a lányok szemében?
25 vagyok megint: azért, az érdekelne, hogy akik a 300 nettót soknak tartják, mennyit keresnek :D Mert én albérletben lakom a párommal, jelentősen többet keres 300 nettónál, de azért hogy ez legyen a minimum... Kicsit szomorú, hogy ez soknak tűnik a legtöbbek szemében. Mert az a sajnálatos helyzet, hogy rohadtul nem az.
Igényes, másfél szobás albérlet jó környéken (IX ker): rezsivel együtt 150-180 ezer.
Kaja két személyre, ha nem csak kenyéren és vízen akarsz élni, akkor 50 ezertől kezdődik, de én átlagban inkább 60-70 ezret költök rá (oké, nem mondhatnám, hogy spórolok a kaján, néha rendelünk pizzát, étterembe megyünk, satöbbi).
Ha a legoptimálisabb helyzetet nézzük, akkor 200 ezer már eleve csak arra elment, hogy ne az utcán lakj, és ne éhezz. És itt még nem voltál moziban, nem mentél el a barátokkal sörözni, nem mentél el koncertre, csak vegetálsz. Sőt, itt még nem tankoltál az autóba, nem fizetted a biztosítást, etc, etc. Minden hónapban vannak hirtelen kiadások- barát esküvője, anyu szülinapja, akármi.
És ebből tegyen félre úgy az ember, hogy felsőkategóriás autója legyen? Max úgy tudja, ha legalább 2 évig vegetál, és minden kis pénzecskéjét egy 5 éves 3as BMW-re gyűjti (alapfelszereltségű, semmi extra, kb 3 millió), de utána meg az összes pénzecskéjét nem tudja kiélvezni, mert mindet arra kell költenie. Na, így akarjon az ember jó környékű albérletből drága helyekre járni drága autóval. A 300 nettó az borzasztóan kevés, és elnézést azoktól, akik ennyit keresnek, de nekem minden elismerésem nekik, fogalmam sincs, hogy hogy élnek meg.
Sajnos nincs mindenkinek gazdag anyucija-apucija, hogy vegyen neki legalább egy lakást, nemhogy kertesházat a kutyának. Én örülök neki, hogy az egyetemi tanulmányaimat tudják finanszírozni, hogy másik ORSZÁGBAN tanulok, mint ők. Nemhogy még majd házat vesznek nekem... Az nem is az én érdemem, mi az, hogy elvárni a másiktól, hogy gazdag szülei legyenek, az majd mindent a segge alá tol, már elnézést?!
29: Miből gondolod, hogy kamuznak? Én ismerek ilyen sötét nőszemélyeket, az egyik konkrétan a nagynéném. Miután megtalálta az aranybányát (nagybátyámat) egyből szült neki gyorsan egy gyereket és elvetette magát aztán úgy meghízott mint egy disznó és nem dolgozik. A nagybátyám viszont vele maradt a gyerek miatt.
Havi 1 milliót a nő simán eltapsol mindenféle hülyeségre, szóval van ott pénz... Nem is értem a nagybátyámat. Ráadásul sportolt is, úgyhogy izmos és jól néz(ett) ki. Mégis egy ilyen mellett kötött ki.
31: Nettó medián Magyarországon 110-120 ezer forint. Kinek tűnik soknak a 300 ezres fizetés? A fele embernek aki Magyarországon él és dolgozik.
Érdemes egyébként a régiók szerinti eloszlást is megnézni országos szinten. Vannak megyék, ahol már a medián bérszint is jó fizetésnek számít.
"Pasik, ti akik itt írtok ezen az oldalon, mind alacsonyak, és kicsit kövérkés testalkatúak vagytok, nem?
Gondolom középkorú, izzadós átlagember, aki reggel felkel, elmegy dolgozni 8-10 órában.
Átlag bérért."
Nem :-)
Jó ég, komolyan nem vegyétek már a 48%-os hozzászólót.
Fogadni mernék rá, hogy egy sikertelen, megkeseredett pasi írja azokat a válaszokat.
Ettől függetlenül biztos vagyok benne, hogy vannak valóban ilyen nők, akiknek ennyire számít a pénz, megjelenés, tulajdon, ő maga pedig a szépségén kívül az ég világon semmit nem tud felmutatni.. Ismerek ilyet, fogtak itthon egy arab pasit, és kimentek Dubai-ba.
Viszont meggyőződésem, hogy 48% nem ilyen nő...
100ezer havonta, úgy hogy mind a kettőnk fizetéséből megtudjunk lenni :)
egyébként az a nő aki azt mondja magát viszi a kapcsolatba... nem azért ,de a férfiak fizetése megmarad,lesz pénzük... mi megöregszünk és a szépség elmúlik...akkor még is mi a szart visztek a kapcsolatba?
hülye pénzéhes libák...ne az ötven árnyalatból tanuljatok.
300 ezerböl Budapesten nem tudsz megélni NORMÁLISAN.
Minimum kell havi fél milla amiből már félre is tudsz valamit rakni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!