Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy 25 éves pasitól milyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy 25 éves pasitól milyen fizetés az elvárt a lányok szemében?

Figyelt kérdés
2015. jún. 7. 17:31
1 2 3 4 5
 31/46 anonim ***** válasza:
17%

25 vagyok megint: azért, az érdekelne, hogy akik a 300 nettót soknak tartják, mennyit keresnek :D Mert én albérletben lakom a párommal, jelentősen többet keres 300 nettónál, de azért hogy ez legyen a minimum... Kicsit szomorú, hogy ez soknak tűnik a legtöbbek szemében. Mert az a sajnálatos helyzet, hogy rohadtul nem az.

Igényes, másfél szobás albérlet jó környéken (IX ker): rezsivel együtt 150-180 ezer.

Kaja két személyre, ha nem csak kenyéren és vízen akarsz élni, akkor 50 ezertől kezdődik, de én átlagban inkább 60-70 ezret költök rá (oké, nem mondhatnám, hogy spórolok a kaján, néha rendelünk pizzát, étterembe megyünk, satöbbi).

Ha a legoptimálisabb helyzetet nézzük, akkor 200 ezer már eleve csak arra elment, hogy ne az utcán lakj, és ne éhezz. És itt még nem voltál moziban, nem mentél el a barátokkal sörözni, nem mentél el koncertre, csak vegetálsz. Sőt, itt még nem tankoltál az autóba, nem fizetted a biztosítást, etc, etc. Minden hónapban vannak hirtelen kiadások- barát esküvője, anyu szülinapja, akármi.

És ebből tegyen félre úgy az ember, hogy felsőkategóriás autója legyen? Max úgy tudja, ha legalább 2 évig vegetál, és minden kis pénzecskéjét egy 5 éves 3as BMW-re gyűjti (alapfelszereltségű, semmi extra, kb 3 millió), de utána meg az összes pénzecskéjét nem tudja kiélvezni, mert mindet arra kell költenie. Na, így akarjon az ember jó környékű albérletből drága helyekre járni drága autóval. A 300 nettó az borzasztóan kevés, és elnézést azoktól, akik ennyit keresnek, de nekem minden elismerésem nekik, fogalmam sincs, hogy hogy élnek meg.

Sajnos nincs mindenkinek gazdag anyucija-apucija, hogy vegyen neki legalább egy lakást, nemhogy kertesházat a kutyának. Én örülök neki, hogy az egyetemi tanulmányaimat tudják finanszírozni, hogy másik ORSZÁGBAN tanulok, mint ők. Nemhogy még majd házat vesznek nekem... Az nem is az én érdemem, mi az, hogy elvárni a másiktól, hogy gazdag szülei legyenek, az majd mindent a segge alá tol, már elnézést?!

2015. jún. 7. 18:46
 32/46 anonim ***** válasza:
52%
23: Mondjuk én azt a hülyét is kiosztottam. Ő is nagyon el volt tévedve.
2015. jún. 7. 18:56
 33/46 anonim ***** válasza:

29: Miből gondolod, hogy kamuznak? Én ismerek ilyen sötét nőszemélyeket, az egyik konkrétan a nagynéném. Miután megtalálta az aranybányát (nagybátyámat) egyből szült neki gyorsan egy gyereket és elvetette magát aztán úgy meghízott mint egy disznó és nem dolgozik. A nagybátyám viszont vele maradt a gyerek miatt.

Havi 1 milliót a nő simán eltapsol mindenféle hülyeségre, szóval van ott pénz... Nem is értem a nagybátyámat. Ráadásul sportolt is, úgyhogy izmos és jól néz(ett) ki. Mégis egy ilyen mellett kötött ki.

2015. jún. 7. 18:59
 34/46 anonim ***** válasza:
100%

31: Nettó medián Magyarországon 110-120 ezer forint. Kinek tűnik soknak a 300 ezres fizetés? A fele embernek aki Magyarországon él és dolgozik.

Érdemes egyébként a régiók szerinti eloszlást is megnézni országos szinten. Vannak megyék, ahol már a medián bérszint is jó fizetésnek számít.

2015. jún. 7. 19:01
 35/46 anonim ***** válasza:
100%
33 : aki már jó ideje itt van az oldalon,simán kiszúrja a kamu kérdéseket-válaszokat egyaránt.Nem mondom hogy nincs ilyen az életben,de itt egy troll tudja mire ugranak az emberek,és mindig van aki bedől :)
 36/46 anonim ***** válasza:

"Pasik, ti akik itt írtok ezen az oldalon, mind alacsonyak, és kicsit kövérkés testalkatúak vagytok, nem?

Gondolom középkorú, izzadós átlagember, aki reggel felkel, elmegy dolgozni 8-10 órában.

Átlag bérért."

Nem :-)

37/46 anonim ***** válasza:

Jó ég, komolyan nem vegyétek már a 48%-os hozzászólót.

Fogadni mernék rá, hogy egy sikertelen, megkeseredett pasi írja azokat a válaszokat.

Ettől függetlenül biztos vagyok benne, hogy vannak valóban ilyen nők, akiknek ennyire számít a pénz, megjelenés, tulajdon, ő maga pedig a szépségén kívül az ég világon semmit nem tud felmutatni.. Ismerek ilyet, fogtak itthon egy arab pasit, és kimentek Dubai-ba.

Viszont meggyőződésem, hogy 48% nem ilyen nő...

2015. jún. 7. 19:03
 38/46 anonim ***** válasza:

100ezer havonta, úgy hogy mind a kettőnk fizetéséből megtudjunk lenni :)

egyébként az a nő aki azt mondja magát viszi a kapcsolatba... nem azért ,de a férfiak fizetése megmarad,lesz pénzük... mi megöregszünk és a szépség elmúlik...akkor még is mi a szart visztek a kapcsolatba?

hülye pénzéhes libák...ne az ötven árnyalatból tanuljatok.

2015. jún. 7. 19:04
 39/46 anonim ***** válasza:
88%
Hagyjuk már, férjemmel ketten keresünk 300-at, ez sajnos jó fizu itt Szabolcs megyében. Tavaly ilyenkor még 200-at kerestünk együtt. Hogy ne lenne sok a 300 ezer egy embernek???
2015. jún. 7. 19:06
 40/46 anonim ***** válasza:
4%

300 ezerböl Budapesten nem tudsz megélni NORMÁLISAN.

Minimum kell havi fél milla amiből már félre is tudsz valamit rakni.

2015. jún. 7. 19:11
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!