Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy lány szereti a "férfiasabb" dolgokat is, emiatt kevésbé lesz a férfiak szemében nőies?
Gondolok ezalatt olyan dolgokra, amik (sajnos) még mindig olyan területek, ahol a férfiak nagy többségben vannak: pl érdekli hobbi szinten a fizika, természettudományok, reál tárgyak, informatika, kütyük, csillagászat stb. Persze érdeklik "lányos" dolgok is, de imád tudományos könyveket olvasni, műtéteket nézni, ilyesmik.
Ettől kevésbé lesz egy nő nőies?
Én nagyon bírom ha egy nő szereti ezeket a dolgokat. A természettudományokba, csillagászatban, fizikában rengeteg nő is dolgozik. Szerintem is vonzó.
És én például horgoltam meg kötöttem férfi létemre, mert megtetszett egy ideig :D Ettől szerintem nem lettem kevésbé férfias. Mindenki foglalkozzon azzal ami érdekli őt
Úgy őszintén, miért érdekel mások véleménye? Ha szereted, akkor csináld!! :)
Most változtatni fogsz a hobbijaidon, mert egy-két személy azt mondja, hogy fúújj.. ne csináld, mert ez olyan fiús... ?
Ugye nem?
Szóval a hobbid, az a te hobbid. Senkinek semmi köze, hogy te mivel töltöd a szabadidődet, és hogy miket szeretsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!