Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha egy lány szereti a "férfias...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy lány szereti a "férfiasabb" dolgokat is, emiatt kevésbé lesz a férfiak szemében nőies?

Figyelt kérdés

Gondolok ezalatt olyan dolgokra, amik (sajnos) még mindig olyan területek, ahol a férfiak nagy többségben vannak: pl érdekli hobbi szinten a fizika, természettudományok, reál tárgyak, informatika, kütyük, csillagászat stb. Persze érdeklik "lányos" dolgok is, de imád tudományos könyveket olvasni, műtéteket nézni, ilyesmik.

Ettől kevésbé lesz egy nő nőies?

2015. máj. 18. 21:19
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Mindegyikőtök élete könnyebb lenne, ha kihúznátok a fejeteket a másik seggéből és realizálnátok, hogy tök felesleges bekategorizálni amúgy uniszex dolgokat. A saját életeteket teszitek tönkre, ajvé. Ezek közül egyik sem nőies vagy férfias. Ezek érdeklődési körök/munkák/tárgyak. Francnak tépelődtök ilyen ostobaságokon...
2015. máj. 18. 23:21
 12/12 anonim ***** válasza:
Számomra lényegtelen, mit kedvel, viszont nekem elvárás, hogy érdeklődjön valami iránt. Hogy azt a valamit általában férfiak vagy nők szokták-e csinálni, nekem nem számít, csak csinálja jól. Egy balett, meg egy kémia után érdeklődő lány is lehet aranyos, nekem tetsző.
2015. máj. 18. 23:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!