Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 25 éves pasitól milyen fizetés az elvárt a lányok szemében?
Elvagytok tévedve. Lehet szinte mki anyagias,de vannak kivételek. Én nem azért tanulok,dolgozok,hogy majd egy modell csajnak legyen szép háza,kocsija,nyaralás..:) MAGAMÉRT,értitek?MAGAMÉRT tanulok,hogy NEKEM jó legyen! Teszek meg dolgokat lányért,ha megérdemli és tett le vmit az asztalra. Igen az átlagember máshol ismerkedik, én pedig máshogy! Jelenleg nincs szükségem rá, 3 éves boldog párkapcsolatban élek,mérnöknek tanulok, párom családja hozzámképest kőgazdagok! Ha végzek annnyit fogok keresni 1 év alatt mint te egész életedben fitneszmodellkém. Tudom majd az olyanok mint te,befognak próbálkozni de leperegnek,mert egy társ lesz melllettem,aki az embert nézte akkor is,amikor az egzisztenciális helyzetem katasztrófa volt. Erről ennyit. Erre varrjál gombot fitneszmodellecském.
24F
Pasik, ti akik itt írtok ezen az oldalon, mind alacsonyak, és kicsit kövérkés testalkatúak vagytok, nem?
Gondolom középkorú, izzadós átlagember, aki reggel felkel, elmegy dolgozni 8-10 órában.
Átlag bérért.
Akkor miért csodálkoztok ha csak annyit kaptok az élettől, amit ad.
És ide jártok síránkozni, mint itt volt pár kérdéssel lejjebb egy hasonló, ahol a kérdező, nyelvismeretet, és jogsit várt el a pasiktól.
Miert kene elvarni egy fizetest?Vagy barmit?
Nem tudom, en jo csaladbol jovok es talan ezert sem erdekelt soha h a pasi mennyit keres (apu szerint erre csak a prolik kerdeznek ra), az vegkepp nem h van e kocsija mert nekem van, ergo el tudom vinni barhova magunkat, ami erdekel az az h tudjunk egyutt nevetni, hasonlo legyen az eretekrendunk, o is optimista legyen, szeressen utazni,,,,ilyesmik:-))
Penzt alapvetoen mindenki tud keresni, ez nem egy olyan dolog amihez kulonosebb tehetseg kell, de ahhoz igen, hogy oszinte legyen es humoros, mert ezek nem teremnek csak ugy:-)
Mondjuk hozzateszem nem vagyok fitneszmodel, de nincs rajtam sulyfelesleg sem:-)Egyebkent torpenis vagyok (165 centi) viszont nem szorulok pasira, h eltartson ez pedig nekem eleg:-)
25 éves pasitól saját lakást meg autót elvárni? Hacsak nem 18 évesen valami szakmával a kezében lépett ki a szakközépből, most éppen pályakezdőként örül, ha valahova felveszik (kivéve ha mérnök vagy informatikus, vagy mérnökinfós), és szerezhet némi tapasztalatot.
Szóval, én egy 25 évestől azt várom, hogy nagyjából mostanság fejezze az egyetemet, egyáltalán legyen munkája (aminek köze van a tanulmányaihoz, és amivel nem azt várhatja később, hogy minimálbérért gürizik napi 12 órákat, hanem tényleg van benne potenciál és tényleg meg lehet belőle élni- később), és... És ennyi. Ami az anyagiakat illeti, részemről ennyi az, ami érdekel. Én magam is gyakornoki állással vagyok el, hát, nem mondhatnám, hogy fergetegesen fizetnek. Akkor így hogy várjak el mástól bármit? Én anyámék segítsége nélkül éhen halnék. Akkor mégis, saját autó meg ház? :D Nyaraló Dubrovnikban? Nem azért, én is elég jól nézek ki (ugyan fitnesszmodell nem vagyok, de szerintem jobb is), de szerintem azért a külsőmnél többet kellene bedobnom, hogy valami gazdag pasi tényleg eltartson és konkrétan csak én kelljek neki, nem csak egy, a sok közül :)
"Gondolom középkorú, izzadós átlagember, aki reggel felkel, elmegy dolgozni 8-10 órában."
Bizony, egy középkorú 25 éves vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!