Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy 25 éves pasitól milyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy 25 éves pasitól milyen fizetés az elvárt a lányok szemében?

Figyelt kérdés
2015. jún. 7. 17:31
1 2 3 4 5
 11/46 anonim ***** válasza:
10%

"Magadat... Az nem túl sok minden. A szépség pedig múlandó."

Ezért vannak igények, és igényszintek.

Aki komolyan akar valamit, az majd előbb letesz valamit az asztalra, máshogy nem megy.

Sehol sem!

Jelen felállásban és a 21. sz.-ban a pasiknak kell felmutatni valamit, és nem fordítva.

Szóval lehet dolgozni.

2015. jún. 7. 17:55
 12/46 anonim ***** válasza:
32%
Jó környék: I./II./III./XII./XI. kerületek Budapesten, a Marina - part, Budaörs,Biatorbágy,Solymár,Fót kertes-családi házas exkluzív része.
2015. jún. 7. 17:57
 13/46 anonim ***** válasza:
90%

11: Nevettem. Te nagyon el vagy tévedve, husikám.

Gyakorlatilag ha a külsődön mást nem tudsz letenni az asztalra, akkor bármikor tudnak helyetted egy másikat találni. Tele van az ország jobbnál jobb nőkkel és bevallom őszintén, inkább járnék egy kedves-aranyos és belsőleg is értékes lánnyal, mint egy modellel aki mást nem képes felmutatni. A sekélyes emberektől pedig kiráz a hideg.

27 vagyok és mérnök. Saját autóm ugyan nincs, de a cég ad használatra egy Audit, amit ők is tankolnak. A fizetésem pedig bőven megüti a te igényszintedet. Viszont van annyi eszem, hogy az ilyen aranyásókat kikerülöm, mint amilyen te is vagy.

2015. jún. 7. 18:04
 14/46 A kérdező kommentje:

"5-ös, és te mit hozol a dologba?"

Magam.

Ahogy kinézek, amilyen nő vagyok."

És miért gondolod, hogy akinek mindezek a dolgok megvannak, az nem kap olyan nőt is, aki nem csak jól néz ki, de neki is vannak emberi értékei?

Ha ugyan nem troll vagy..

2015. jún. 7. 18:05
 15/46 anonim ***** válasza:
75%
Itt néhányan nagyon anyagiasak.Szomorú.
2015. jún. 7. 18:06
 16/46 anonim ***** válasza:
21%

Azon a szinten ahol én szoktam ismerkedni, nem céges kocsival járnak az emberek:)

Amúgy meg, jó hogy nem írok le az életutamat, hogy mi tanultam, mihez értek.

Jelen esetben csak a pasi mutat fel valamit, a nő meg választ.

Ha nem elég jó, akkor van helyette ezer másik.

Az átlagnak meg megmaradnak az átlag csajok, akik nem tudtak maguknak kifogni egy jó pasit, és azok mellett vegetálnak.

2015. jún. 7. 18:10
 17/46 anonim ***** válasza:
76%
16: Megint nevettem. Na jól van. Álmodozz csak herceg kisasszony.
2015. jún. 7. 18:12
 18/46 anonim ***** válasza:

Atya ég vannak elképzelések..

Én stabil munkahelyet várok, Lehetőleg ne napi 12 órában feketén. 8 órás munkaidő és 80 ezres fizu, enyém sem egy szenzáció, mondjuk valamivel több.

De ha én dolgozok és komoly elképzeléseim vannak (ugy ertem nincs ellenemre az osszekoltozes akar 2 hónap múlva - ami igy is történt - akkor az úgy nehez lenne munkanelkulivel.

2015. jún. 7. 18:15
 19/46 anonim ***** válasza:
77%

Tegyük fel, hogy komolyak a válaszadók, írok én is komolyan.

"25N,182cm, fitneszmodell"

Ez szép és jó, de 20-25 ezerért Budapesten olyan ribanszot veszek, aki a nyakam rá, hogy fullosabb nálad, nem 25 éves, hanem csak 20, és konkrétan MINDENT megenged.

Most mondhatod, hogy igen, de az csak egy ribansz, aki pénzért pucsít, erre azt mondom, nézz tükörbe :-)

Szóval szép ez a 25 éves fitnesszmodell duma, de ha egy jót kefélni akarok, olcsón kapok jobbat, mint Te. Nem jó az ár/érték arányod.

Ha pedig párt keresek, nem elsődleges, hogy D-s kosár és szolizott fitnesszmodell legyen.

Engem valahogy jobban megfog a fiatal, 20 éves, egyszerű, de gyönyörű, hosszú, barna hajú, természetes, mosolygós, kissé bolondos leány a sarki dohányboltban, mint egy beképzelt, 182 vagy hánycentis "fitneszmodell".

Jóval többet keresek, mint amennyit írtál, hogy "határ", de tudod, nagy valószínűséggel nem téged foglak elvinni egy 5 csillagos hétvégére, hanem őt. Egy lány azt szeresse, ami vagyok, nemes egyszerűségemben, és ne a legjobb haveromra nedvesedjen be a p*ncija (tudod, a Deákra, aki szintén Feri).

Le is megyek gyorsan egy doboz Lucky Strike-ért... :P

2015. jún. 7. 18:17
 20/46 anonim ***** válasza:
4%

"Lehetőleg ne napi 12 órában feketén. 8 órás munkaidő és 80 ezres fizu"

Atyaég!

Erről beszéltem.

Nem így akarok élni, ezért nézek úgy ki, ahogy.

Pl nem árt ha van nyaraló is.

Jelenleg Dubrovnikba szoktunk kijárni.

Sok magyar van kinn, van akinek kinn is van haza, ismeretségi körömből.

Én valahogy így képzelem el az életet.

2015. jún. 7. 18:19
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!