Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hallottatok már olyan esetről,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hallottatok már olyan esetről, hogy kórházban orvos és ápolónő között komoly kapcsolat (esetleg házasság) alakult ki?

Figyelt kérdés

2015. máj. 22. 20:44
1 2 3 4 5 6 7
 61/68 A kérdező kommentje:
Hát, én nem ilyen húzásokat tervezek.
2015. máj. 25. 13:08
 62/68 A kérdező kommentje:
Egyébként meg nem értem. Ha elméletben is van szó róla? végül is egy kórházi orvos meg egy ápolónő között nem úgy kellene mérni a távolságot, mint egy arisztokrata meg egy cseléd, vagy a miniszterelnök meg a titkárnő közöttit. Nem?!
2015. máj. 27. 20:21
 63/68 anonim ***** válasza:

nem ugyanis emberek vagyunk eresekkel szabadidovel

Nem vagyunk robotok

egyik baratnom rezidenshez ment azota sebesz a ferje

masik baratnom nogyogyaszhoz ment ott lett 4 gyerek szuleszno orvos kapcsolat volt

De mindket lany a munkahelyen kivul randizott veluk es mindketten szabadok voltak es nem adtak magukat konnyen nem a korhazban mentek a randik ezert lett belole hazassag

Mert egy orvosnak olcso no nem kell az van rentgeteg az ertektelen

2015. júl. 1. 15:55
 64/68 A kérdező kommentje:
Természetes.
2015. júl. 1. 21:25
 65/68 anonim ***** válasza:
69%

Igen. Aztan ket gyerek utan valtak, az orvos megcsalta a felesg apolonot egy masik apolonovel. Azota is mindenki ugyanott dolgozik.

58-as ekkorát rég röhögtem guruló krumplit is ha luk lenne rajta.

2015. júl. 7. 21:00
 66/68 anonim ***** válasza:
100%

Fordított esetet láttam, doktornő volt kapcsolatban ápolófiúval. Ahol én dolgozok, ott egyik kolleganőm az egyik műtősfiúval van együtt, másik kolleganőmnek mentős a párja. Én gyakorlat alatt (másik helyen) szintén ápolófiúval szemeztem, majdnem lett is belőle járás.

Orvosokkal más a szitu. Egyik társamat megkörnyékezte egy doki, de róla hallottuk, hogy ő mindenki és mindenkit csak szexre, szóval... a lány nem volt olyan butus, hogy bedőljön neki.

Amúgy ha nem vagy szép és jó alakú, nem tűnsz fel még úgy sem az orvosoknak, mint d.pajti. Én pl. rettentő kíváncsi vagyok és örökké kérdezek. Az idős anesztes dokikkal nagyon sokat beszélgettünk. Csak szakmai témákban, rengeteget tanítottak és mindkettőjüknek nagyon hálás vagyok. 60 körüliek voltak és látták, hogy szeretek tanulni, elintézték, hogy megnézhessek műtéteket. Mindig kedvesek és ennyi, jó tanáraim.

Volt egy fiatal orvos az ortopédián, ő is kizárólag tanított, elmagyarázta a kérdéseimre a válaszokat.

sosem választanék orvost párnak se rövid, se hosszú távra. Örülök, hogy a barátom nem szakmabeli, mert nem akarom még haza is vinni a munkám, ő eltereli róla a figyelmem, ki tudok kapcsolni. Az ápoló-mentős páros pl. sokszor panaszkodik, hogy van, hogy egy hétig sem látják egymást, olyan a beosztásuk. Van, hogy csak ha beteget hoz, akkor lógnak ki egy puszira. Ez meg nekem így nem lenne élet.

2015. júl. 9. 23:30
 67/68 anonim ***** válasza:
76%

Igen régi a kérdés, de ha már idetévedtem válaszolok, hátha olvassa még valaki.

Én szakápoló vagyok, fiatal, épp, hogy három éve vagyok a pályán, rövid idő alatt olyan tekintélyre tettem szert, amire nem sokan. Erre azért vagyok büszke, mert a tudásom, határozottságom és talpraesettségemnek köszönhetem. Férfi vagyok, jelenleg is tanulok, PhD a cél. Orvos párom van, másfél éve. :) Bár számomra ez teljesen lényegtelen. Csak azért írom le, hogy a sok sztereotípiával szemben hozzak ellenpéldát is: nem minden orvos egy lator és nem minden ápoló 90 éves, szellemi ballaszt...

2017. szept. 29. 19:45
 68/68 anonim válasza:

Sok orvosnak elég rusnya felesége van. Na most, ha annyi szép nő "zsongja" őket körül, hogy válogathatnak, akkor nem értem, miért pont egy rondát vesznek feleségül? Persze biztos vannak kivételek, csak én még nem láttam!

Kedves Kérdező! Én hiszek neked! Azt észre lehet venni, ha valaki (egy férfi) másképp viszonyul egy nőhöz. Nyilván nem véletlenül ment oda bemutatkozni, pláne, mint kiderült nem is szokott. Biztos egy szép, csinos, értelmes nő lehetsz, és lehet azt nem is tudta, hogy te segédápoló vagy. Ha meg tudta, akkor emberségből Jeles. Figyelj, ha valaki csak azért nem akarna téged, mert te egy segédápoló vagy, akkor sokat nem veszítesz egy olyan emberrel.

Tudod vannak negatív emberek, akik a társadalmi elvárások rabjai, keserű az életük, stb........ Nehogymár egy kis s.ápolónak szerencséje legyen, és magasabb társadalmi szintre kerüljön azáltal, hogy kifogja az aranyhalat. Mit képzel ez, hogyne, majd pont neki, stb. stb. Ez olyan, mintha azt mondanák, hogy ne tanulj tovább, mert hülye vagy. Te elhiszed, aztán mikor rájössz, hogy átvertek, már túl késő. Ne hagyd, hogy mások mondják meg mennyit érsz, és mit érdemelsz. Az az ő véleményük, semmi dolgod vele!

A bemutatkozás illemszabályaival meg érdemes tisztában lenni: "Az új munkatársat a munkahelyén a vezető köteles bemutatni a régieknek. Ha valaki éppen nincs jelen, annak az új kolléga a későbbiekben már maga is bemutatkozhat - hacsak nem előzi ezt meg egy régi kolléga."

Egyébként ajánlom mindenkinek, Peter Lauster: A Szerelemről, A Szeretetről (Ahogy egy pszichológus látja) című könyvét. Nagyon tanulságos!

2018. aug. 31. 20:52
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!