Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hallottatok már olyan esetről,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hallottatok már olyan esetről, hogy kórházban orvos és ápolónő között komoly kapcsolat (esetleg házasság) alakult ki?

Figyelt kérdés

2015. máj. 22. 20:44
1 2 3 4 5 6 7
 41/68 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk meg az a szokás, hogy ha jön egy új dolgozó, teljesen mindegy hogy orvos vagy nővér, és az osztályon megjelenik egy régi dolgozó akit még nem ismer, akkor odamegy, köszön, megkérdezi hogy találkoztak-e már, bemutatkozik (név+milyen munkakörben fog dolgozni), kezet fognak... Én már ott vagyok 7 éve, és nagyrészt így történtek a dolgok. Aki nem jön oda bemutatkozni, azzal nem igazán foglalkozunk, és mindenkinek megvan róla a véleménye.
2015. máj. 23. 22:32
 42/68 A kérdező kommentje:
Hurrá, köszönöm a kioktatást. De ez egy másik kórház.
2015. máj. 23. 22:33
 43/68 A kérdező kommentje:
A közvetlen ápoló személyzetnek bemutatkoztam, velük állandó kontaktusom van.
2015. máj. 23. 22:34
 44/68 anonim ***** válasza:
50%
A 41-es jól írja. Újként bunkóság arra várni, hogy majd körbeugrálnak és bemutatkoznak. Főleg hogy a segédápoló van a rangsor végén. Arról meg ne is álmodj, hogy egy orvos egy kósza dugásnál többet akarna tőled. Bőven válogathatnak a csajok közt, még a rusnya dokiknak is minden ujjára jut egy szép csaj. Úgyhogy ideje felébredni.
2015. máj. 23. 23:11
 45/68 A kérdező kommentje:
A segédápoló is ember. Senki nem várja el,hogy körbeugràljanak. Ez az ember magától bemutatkozott,nincs ebben semmi nagy dolog,csak kedvesség.Ellenben ti keserűnek és rosszindulatúnak tűntök.
2015. máj. 23. 23:24
 46/68 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem rosszindulat. Csak nem értem mi akkora nagy szám abban, ha egy ember bemutatkozik a másiknak. És főleg mi köze ehhez a komoly kapcsolatnak és a házasságnak?
2015. máj. 23. 23:31
 47/68 A kérdező kommentje:
Az, hogy nem itt fogom kiteregetni az egészet. Tehát, törlöm.
2015. máj. 23. 23:40
 48/68 A kérdező kommentje:
Téged már biztos dobtak egy d...ás után, kedves Lool
2015. máj. 23. 23:41
 49/68 anonim ***** válasza:
54%

Nem, nem dobtak. Nekem nem nyílik szét a lábam attól, ha ott a név előtt a Dr.

De ha megnézed, az orvosok orvosokkal, illetve ügyvédekkel, közgazdászokkal szoktak házasodni. A nővérekkel, asszisztensekkel ritkán. Olyanról nem hallottam, hogy bármelyiknek segédápoló lenne a felesége.

2015. máj. 23. 23:49
 50/68 anonim ***** válasza:
83%

"Arról meg ne is álmodj, hogy egy orvos egy kósza dugásnál többet akarna tőled. Bőven válogathatnak a csajok közt, még a rusnya dokiknak is minden ujjára jut egy szép csaj. Úgyhogy ideje felébredni."

Ostoba sztereotípia és sajna nem igaz. Pontosabban én végzős medikusként ennek még az előszelét sem éreztem. Nehezen hiszem el, hogy a kezemben lesz a diploma két hónap múlva és hirtelen rám vetik magukat a nők, amikor eddig rám sem bagóztak.

2015. máj. 24. 01:19
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!