Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hallottatok már olyan esetről, hogy kórházban orvos és ápolónő között komoly kapcsolat (esetleg házasság) alakult ki?
Figyelt kérdés
2015. máj. 22. 20:44
31/68 anonim válasza:
Nem értem miért akkora nagy dolog, hogy bemutatkozott? Ez általában alap egy munkahelyen. Nem kell többet beleképzelni...
32/68 A kérdező kommentje:
Csakhogy senki más nem mutatkozott be rajta kívül. Ez is furcsa
2015. máj. 23. 21:11
33/68 A kérdező kommentje:
Egyébként, nem képzelek bele sokat.
2015. máj. 23. 21:12
34/68 A kérdező kommentje:
A kolléganőm hívta fel csak a figyelmem, hogy még soha nem mutatkozott be az az orvos, és hogy szerinte tetszettem neki nagyon -viszont ettől még nem hiszek bele semmit
2015. máj. 23. 21:28
35/68 anonim válasza:
Nálunk (pszichiátria) az egyik doktornő dugott egy jóképű ápoló pasival, persze teljes titokban.
36/68 A kérdező kommentje:
Nem dugásra hajtok. :D
2015. máj. 23. 22:03
37/68 anonim válasza:
"Csakhogy senki más nem mutatkozott be rajta kívül. Ez is furcsa"
Ha elkezdesz dolgozni valahol, akkor neked illik odamenni és bemutatkozni mindenkinek. Ne várd, hogy ők menjenek oda hozzád.
38/68 A kérdező kommentje:
Ezt én értem. De felénk nem szoktak a segédápolók az átlibbenő vizitelő dokiknak bemutatkozni. Legalább is egyetlen kollégám se bökdösött oldalba, hogy te, mutatkozz már be ...
2015. máj. 23. 22:15
39/68 anonim válasza:
A lány részéről komoly, a doki pedig csak használja a lányt, de úgy csinálja, hogy szerelemnek tűnjön!
40/68 A kérdező kommentje:
Király.
2015. máj. 23. 22:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!