Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hallottatok már olyan esetről, hogy kórházban orvos és ápolónő között komoly kapcsolat (esetleg házasság) alakult ki?
"De ha megnézed, az orvosok orvosokkal, illetve ügyvédekkel, közgazdászokkal szoktak házasodni. A nővérekkel, asszisztensekkel ritkán. Olyanról nem hallottam, hogy bármelyiknek segédápoló lenne a felesége."
Erre pedig azt tudom mondani, hogy sznobok továbbá család szempontjából nem éri meg EÜ-ben dolgozó feleséget elvenni, tehát orvost sem. Mondjuk annyiban igazad van, hogy én a leendő feleségemnek marhára nem ápolót és pláne nem segédápolót képzelek el, de nem is orvost.
"Nehezen hiszem el, hogy a kezemben lesz a diploma két hónap múlva és hirtelen rám vetik magukat a nők, amikor eddig rám sem bagóztak."
Majd ha szakorvos leszel, magánrendeléssel. Addigra leszel kb 30-32 éves, meglátod válogathatsz :)
Én sem hiszem, hogy egy orvosnak ideális ha a felesége is eü-s. Mindketten sokat dolgoznak, alig találkoznak, nehéz így normálisan élni. De még egy normálisabb ápolóval lenne közös témád orvosként, mert sok olyat ismerek, aki nem azért nem az orvosira ment, mert nem volt meg a tudása hozzá. Én pl. nem bírom a halottakat. A boncolás gondolatától is rosszul vagyok. De egy segédápolót, aki pelenkázza, ágytálazza a betegeket és ágyat húz egész nap, nem hiszem hogy egyenrangú félként tudna kezelni.
Van egy munkatársam, az egyik orvos rátette a vállára hátulról a kezét miközben beszélt hozzá. Utána tőlem kérdezte, hogy szerintem összejöjjön-e vele, mert biztos azért érintette meg mert akart tőle valamit... Hónapokig röhögtünk a csajon. Szerintem a kérdező is vmi hasonló szitut értett félre.
Nem értettem félre semmit. Az, hogy még segédápoló vagyok, az egy állapot. Van egy diplomám egyébként, csak nem akarok már azon a területen dolgozni. Tehát, nem ott tartok agyilag, hogy csak az ágytálakról lehetne velem beszélgetni.
Rám nem tette a kezét semelyik orvos. Én észre sem vettem volna semmit, ha az idősebb kolléganőm nem mondja azt, hogy szerinte tetszettem annak az orvosnak. Félre ne értsétek, nem kongatom a házassági harangokat, csak véleményeket akartam meghallani.
Egyébként, a mi kórházunkban előfordul, van szülész-nőgyógyász főorvos szülésznő feleséggel, meg más orvos asszisztens feleséggel.
"És Magenheim doktornak megfelelt a fodrásznő?"
Nem akarok senkit megsérteni, de a fodrász klasszisokkal jobb party egy orvosnak, mint az ápoló. Ó és nem érdekel a diploma, sőt van olyan diploma, aminek a megléte hátrány számomra párválasztásnál.
Lehet, hogy a 80as években más volt a helyzet. Na meg nem egy sorozatból kell kiindulni.
De gondolom a kérdező még nem hallott olyanról, hogy a munkát és a magánéletet nem jó keverni, illetve hogy házinyúlra nem lövünk...
Egyébként elég ciki ha szakítás után is állandóan szembejön a folyosón. Vagy ha kiderül, hogy csak pár alkalom volt...és mindenki a hátad mögött kibeszél, mert az ilyesmi sose marad titokban.
Nálunk az egyik új rezidens csaj gondolta, hogy "megalapozza a jövőjét". Összemelegedett egy olyan dokival, akiről mindenki tudja, hogy a guruló krumplit is megdugná ha lenne rajta lyuk. Persze évek óta stabil barátnője is van, mellette meg minden alkalmat kihasznál, mindenkinél bepróbálkozik. Hát a csaj azt hitte, hogy miatta majd otthagyja a barátnőjét, örök szerelem, házasság... Aztán amikor leesett neki, hogy csak pár numera volt az ügyeleti szobában, akkor kitalálta az okosságot, abbahagyta a fogamzásgátlót, vetetett egy hormonlabort, és hoppá, éppen "jó időben" volt a következő találka...terhes lett, gondolta így majd együtt maradnak. Hát nem így lett... A barátnő még mindig megvan, és fogalma sincs a gyerekről.
Ezek mind-mind érdekes és egyedi sztorik.
Aki viszont mentegetőzik, az magát vádolja-alapon abbahagyom, hogy magam védjem. Majd elmesélem, mi történik. Aztán vagy hiszitek, vagy nem. Ez csak egy ártatlan gondolat volt. Én nem azért választottam a kórházat, hogy férjet fogjak.
"Nálunk az egyik új rezidens csaj gondolta, hogy "megalapozza a jövőjét"
LOL... Ez hatalmas. Mondjuk egy-két évfolyamtársnőmből ki is néznék pár ilyen húzást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!