Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ugye nem elképzelhető, hogy ilyen alakkal ilyen magas testzsírszázalékom legyen? (kép)
Az iskolában ma volt testsúly, testzsírszázalék mérés, ilyen speciális mérleggel. Nekem 67 kg-t mért (170 centihez), és 36%-os testzsírt, ami elvileg elsőfokú elhízás kategória.
Nagyon pánikba estem, mert én itthon általában olyan 59-60 kg körülit szoktam mérni, és a 36%-os testzsírt egy kicsit furcsának tartom, mivel heti 3-4 alkalommal sportolok, és olyan 75%-ban odafigyelek az étkezésemre.
Ugye elképzelhető, hogy a mérleg mért rosszul?
nálunk is hülyeségek jöttek ki, van egy modell csaj, 160 centi és 45 kiló, és valami 32körüli jött ki neki, pedig nagyon vékony és izmos is valamennyire.
és ne aggódj, te jobban jártál. mi a tornateremben mértük, 2 osztaly összevonva, nagyjából 40-50 ember tudja egymás eredményeit, mert a tanárok kiabálva diktálták be ki hány kg lett.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!