Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Te eldobnád az életedet magadtól? Mi tarthatna vissza?
Pontosan az a pár pillanatnyi öröm. Igazából nem félek tőle,de ezekért érdemes maradni még.
2015. márc. 21. 00:06
Engem csak a csoki tart vissza.
2015. márc. 21. 00:07
Persze, gyakran megpróbálom, ugyanis senki nem kényszerít, hogy üljek fel a motoromra, magamtól ülök fel. Aztán ha eldobom a vasat... szóval érted :-)
2015. márc. 21. 00:16
Ha tehetném,simán.Visszatartani?Hát jelenleg a családom egy része tart vissza ettől,értük létezem mondhatni.
Ha megízlelném valaha a boldogságot,akkor lehet másképp látnám...,de erre vajmi kevés az esély,rosszabb mintha az ötöslottót kéne megnyernem kb...
23/F
2015. márc. 21. 00:22
Igen, de három dolog tart vissza. Az egyik a családom (bár anyum is öngyilkos akar lenni). A másik az, hogy tudom jól, hogy vannak nálam sokkal rosszabb helyzetben lévők, ezért az emberek még a halálom után is elítélnének. A harmadik, meg hogy túl fiatal vagyok, amiért szintén elítélnének.
2015. márc. 21. 00:34
Talán ha ezekben a percekben most idejönne valaki, és felajánlaná, hogy egy legyintéssel elveszi az érzékszerveimtől a kapcsolatot a külvilággal... belemennék. Megnyertem a főnyereményt, csak ellopták tőlem (értsd: érzelmekre átírva). Már más költi, más teszi magát boldoggá belőle. Még egyszer nem nyerhetem meg, és a munkáért kapott kevés pénz meg már nem kell, mikor tudom, hogy gazdag voltam (szintén értsd: érzelmekre átírva). Attól a ponttól csak vergődés, aminek nem sok értelme van, és amúgy sem teszek hozzá, vagy veszek el senkinek az életéből, így nem számítok. Jah, és ez nem sajnáltatás, mielőtt valamelyik okos belöki. Jelenleg ez a helyzet van már egy ideje, és eddig úgy mutatkozik, hogy így is marad...
2015. márc. 21. 01:22
Igen, eldobnám, el is fogom. Tudom, hogy mikor, de a hogyan még kérdéses. Van pár ötletem. Mi tartana vissza? Ha nyernék a lottón. Csak sajna nem lottózom.
Örüm az ürümben, mióta eldöntöttem ezt a dolgot, azóta viszonylag jól vagyok. Rendbe szedem az életem fizikai részét, a belső dolgokat pedig papírra fogom vetni. Azóta vettem sminket, kifestem magma minden nap, vettem egy szép ruhát is - amit nem fogok felhúzni, mert kövér vagyok, de jó, hogy van, mert ilyenre vágytam évek óta-, megcsinálom a hajam is. KEdves vagyok, mosolygós, segítőkész. De már nem kell sokáig csinálnom.
2015. márc. 21. 02:13
En mar az idopontot is tudom!
2015. márc. 21. 02:26
Engem is a csoki tartana vissza,meg a családom..de ennyi.Néha ez sem tűnik elégnek..elég önző dolog,de így van.
2015. márc. 21. 02:28
Kapcsolódó kérdések: