Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Te eldobnád az életedet magadtól? Mi tarthatna vissza?
Figyelt kérdés
Az a par pillanatnyi orom?2015. márc. 20. 23:55
1/19 anonim válasza:
Szia. Semmi pénzért nem dobnám el, bármilyen szar is! Ha úgy érzed, segítségre lenne szükséged, hívd a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123, vagy 06 80 820 111 telefonszámot!
2/19 anonim válasza:
Nem ölném meg magam. Piszok szar amikor az életem egy adott része romokban hever, ugyanakkor az életem más területein mindig vannak apró sikerek és ezek miatt is jutok egyre előrébb..
3/19 anonim válasza:
Első bármennyit,bármiről lehet velük beszélni?
4/19 anonim válasza:
Az élet maga öröm sokasága....
Aki ezt nem látja át, az hívja a fenti számokat!
Súlyos eset(!), de megmenthető, ha ő is akarja.
Olyan soha nincs, hogy most vége... csak ha az élet is akarja.
He beszélgetni szeretnél, nyugodtan írj rám, életvidám vagyok eléggé!
6/19 anonim válasza:
Leginkább az, hogy nem tudok mondani tiszta, gyors, biztos, és másokat nem zavaró módszert. Egyszerre a négy legyen. A kötél például nem biztos, és nem is feltétlen gyors, a vonat mocskos és másokat zavar, a kés mocskos, lassú és nem biztos..
7/19 anonim válasza:
Soha! Amíg élsz, addig ha bármilyen rossz is minden, megvan az esélyed egy jobb életre!
8/19 A kérdező kommentje:
Vannak nagyon jó mérgek.
2015. márc. 21. 00:05
9/19 anonim válasza:
Első:Cool köszi a választ! Kérdező: Nem, gondolkodtam már párszor rajta(gondolom mindenkinek van egy ilyen pontja az életben.), de látni akarok sok mindent. Ráadásul nem hiszek a túlvilágban, ezért ezt az egy életet mindenképp kiakarom használni.
10/19 anonim válasza:
Igen, el. És gyűlölöm azokat, akik nem hagyták. Nincs fontosabb annál, minthogy egy ember megőrizze önmagát. Élni az életért, magáért, egyszerűen felesleges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!