Hogy tarthatná meg a göndör hajam a formáját?
Figyelt kérdés
Szevasztok emberek!
14/f vagyok és göndör hajam van, szeretem meg minden de amikor pl. hajat mosok messzire tartom a szárogatót a hajamtól mert valahol ezt olvastam és a végeredmény tök jól néz ki DE mire fölébredek rohadtúl lelapúl föleg oldalt és utána meg kell fésülnöm hogy ujra jó legyen és akkor már nem ugyan az
Meg ha felborzolom utána is lejebb lapúl pedig kb. 10 centis hajam van persze ez göndörbe kisebb
Mit csináljak hogy ne deformálódjon el?
W válaszokat köszi
2014. jan. 4. 13:30
1/1 anonim válasza:
Azt hogy elaludd a hajad megelozni ugysem lehet csak ha allva alszol...vannak ilyen haj sprayk ami fixalja a gondor furtoket, szerintem azt probald ki..dm-ben es rossmannba is leet kapni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!