Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem tudok ugy élni, h nem vok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudok ugy élni, h nem vok olyan szép, mint Eva Longoria. Mit tehetnék?

Figyelt kérdés
ugy érzem, h ha vki nem modell, nem gazdag, nem barna a bőre, akkor már nem is lehet boldog. 19, l
2010. febr. 15. 12:34
1 2 3 4 5 6
 51/56 A kérdező kommentje:
nem tudtam, h szereti oket. azt én is elitélem. amugy igen, ér vmit, h irtatok. pszichiáterhez elmebetegek mennek, nekem nincs ilyen gondom. jártam pszichologushoz, de nem segitett. :S
2010. febr. 15. 15:55
 52/56 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Tessék, ez a te imádott Eva Longoriad smink és photoshop nélkül. Egy lepukkant bányarém barnítókrém foltokkal a xarrá plaztikázott pofázmányán. Lefogadom, hogy te ezerszer szebb vagy nála. Kb 40kilós. És akkor mi van? Nem attól lesz szép valaki, sőt! Az én barátom kifejezetten viszolyog azoktól a lányoktól, akiknem nincsenek szép kerekded vonalai.

Ne haragudj, de félelmetesen buta vagy, ha azt hiszed ERRE kell hasonlítanod, hogy megkaphass akárkit. Az én barátomat nem tudnád elcsábítani. Na paff, hogy is van ez? Szerintem egyébként pszichológushoz kéne fordulnod (gúny nélkül) mert nagyon komoly zavar van benned önmagaddal és a környezetedben élőkkel kapcsolatban.

21/L (168cm, 54kg mielőtt vki kardoskodni kezdene)

2010. febr. 15. 17:18
 53/56 anonim ***** válasza:
100%
ezen a képen úgy néz ki mint valami sátoros ku.va. már bocsánat. meg olyan mintha bajsza lenne, első ránézésre, de rájöttem, hogy az csak a barnító krém. ocsmány egy nő.. smink nélkül. könyörgöm ne akarj ilyen ronda lenni. egyedül a kifehérített fogai szépek, de bárki kifehérítheti. ennyi :)
2010. febr. 15. 20:09
 54/56 anonim ***** válasza:
100%
Neked a Született feleségek elvette az eszed... Amúgy elmondom miért hagynálak ott Eva Longoria miatt.. mert BUTA vagy!!
2010. febr. 16. 05:13
 55/56 anonim ***** válasza:

evának kb milliárdszor annyi bevétele van mint neked. persze hogy jobban néz ki. hogy ne nézne már ki jobban?! ez hülyeség...

viszont a modelleket a gazdag/értelmes pasik túlnyomó része lenézi mert hát "ugyan miből érsz már drágám?" a barna bőr tényleg szép de nem akkora nagy bumm mint amekkorának bemutatja a szépségipar.

tapasztalatom szerint a pasik jobban szeretik azokat a csajokat akik nem tökéletesek mert így olyan biztonságot nyújtannak hogy "ugysem hagy el"... "nem csal meg"... "itt ebben a kapcsolatban én parancsolhatok" stb

2010. szept. 5. 18:03
 56/56 anonim ***** válasza:

Miért, ha nem tökéletesen néz ki a csaj, egyből fel van jogosítva a pasi a felette való uralkodásra, vagy mi?:D

Amúgy baromság, hogy mindenki Longoriára bukik. Még csak nem is szép. Ahogy mondani szokás; ha lemegy a bányába, feljön a bányarém, mert azt hiszi, műszakváltás van.

Tessék, így néz ki smink nélkül a te drága Evád:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

Na, még mindig olyan gyönyörűségesnek és példaértékűnek látod?

Amúgy én ezekszerint biztos baromi undorító lennék a szemedben, ugyanis elég sötét a hajam (barna), és hozzá kib***ott sápadt, hullafehér a bőröm. De én nem bánom, rühellem a barna bőrt. Sőt, én kifejezetten elégedett vagyok a "színeimmel". Neked is el kéne fogadnod magad, de ha már végképp nem megy, tényleg meg kéne látogatnod a pszichiáter bácsit/nénit...

2011. jún. 29. 15:03
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!