Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudok ugy élni, h nem vok olyan szép, mint Eva Longoria. Mit tehetnék?
Először is:
Eva Longoria szép (szerintem), de ő is ember. Neki is vannak hibái, nem férfinek személy szerint Eva Longoria az esete. Pl. meglepően alacsony! De vannak férfiak, akik a magas nőket szeretik! Eva Longoria barna hajú. De vannak, akik a szőkéket szeretik!
A szerelem nem a külsőségeken alapszik és amíg ezt nem érted meg, nem nőttél fel egy kapcsolathoz. Én se vagyok egy Eva Longoria (bár a magasságunk kb. azonos), de a páromnak én vagyok a legszebb! Tudom, hogy mellettem labdába se rúghat, mert engem ismer a párom, tudja, hogy mik a nyavajáim, szereti a rossz és jó tulajdonságaimat. Olyan tulajdonságokról beszélünk, amelyek csak rám jellemzőek, amitől én én vagyok, a párom szemében több ezer Eva Longoriánál! És olyan tulajdonságokról van szó, ami pl. csak Eva Longoriát jellemzik, amitől ő belsőleg több a férje szemében!
A szerelem érzelmekről szól, nem arról, hogy ki szebb, mert az úgyis ízlés dolga! Amíg ezt nem érted meg, addig csak mesevilágban élsz!
egyszerű válasz: ha nem tudsz úgy élni, akkor ne élj úgy.
(további tanácsokért lásd az első hozzászólót)
banyek de nagy gondod van
ne máshoz hasonlítgasd magad
ne foglalkozz ezzel, ne akarj máshoz hasonlítani
A szőke haj, fehér bőr nagyonis jó szerintem.
Eva Longoria... ha ránézek, 5 dolog jut eszembe.
1.) mennyire sugárzik belőle az öntelltség
2.) hány f*szt szopott le azért, hogy oda kerüljön
3.) mennyit fog még leszopni azért, hogy ott is maradhasson
4.) mennyi idióta gyökér veri rá a farkát naponta
5.) és hogy mit érezne akkor, ha olyan helyzet adódna, és visszautasítanám..
Tudom, ez abszolút nem átlagos dolog, de engem az a nő taszít. TE meg átestél a ló túlfelére. Neki túlzottan nagy egója van, neked meg túlzottan kicsi.
Akármennyire is úgy gondolod, ezen se szilikon, se egyéb plasztikai műtét, vagy hajfestés/szolárium nem fog segíteni. Először el kéne gondolkoznod azon, hogy az a pics@ tényleg több-e nálad, ha igen, miben, mennyire számít az, és mit tudsz tenni azért, hogy boldogabb legyél.
19F
(aki meg hülyézni tudott csak, az legyen szíves, és húzzon már a pics@ba. És nem, nem vagyok b*zi, egyszerűen csak utálom az egós pics@kat)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!