Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudok ugy élni, h nem vok olyan szép, mint Eva Longoria. Mit tehetnék?
"szőke haj, fehér bőr. undorito. ha meg befesteném a hajam barnára, akkor töredezne, meg elütne a bőrömtől, és nagyon öregitene. "
Ha ennyire zavar a bőröd színe menj el szoliba. Festesd be a hajad barnára, aztán ápold mindenféle hajápolóval és nem törik el (Kérd ki a fodrászod véleményét). Változtass a stílusodon (öltözködés), sminkeld magad és mosolyogj sokat. Tornázz otthon. De a legjobb az lenne ha elhinnéd magadról hogy szép vagy, megváltozna a kisugárzásod (ami szerintem a legfontosabb dolog). Sok sikert. Ja és nézd meg smink nélkül Eva Longoriát : )
sztem te elég buta vagy :D
ha barna bőr kell, menjél szoliba. amúgy nemkell ahhoz gazdagnak lenned h igényesen tudj kinézni. nemgazdagon is lehetsz igényes és szép. csak törődj magaddal. énsem vagyok gazdag, nem beképzeltésgből mondom, de sok pasi akar tőlem sokmindent. pedig nem is vagyok longoria típus. najó, méretre talán :D alacsony vagyok és kicsi a mellem. és barna a hajam, és barnább a bőröm. ennyiben hasonlítok rá. de én pl abszolút nem öltözködöm úgy, mint ő. én inkább olyan lazább típus vagyok. farmer, edzőcipő, és vmilyen felső.
nőjj ki ebből a hülyeségből, h csak a gazdagoknak meg a modelleknek áll a világ, mert ez hülyeség. maximum te mozogsz rossz körökben, akiknek csak ezek kellenek. ne sopánkopdj, hanem kezdj magaddal vmit.
24L
szerintem is menj pszichiáterhez, ez már beteges-már bocs
remélem kikerül a napiszarra XD
Pedig igaza van. Tényleg nem ártana felkeresned egy pszichiátert. Ha a barátod azt mondja, hogy szép vagy, vsz nem csak dugni akar, hanem tényleg szépnek is tart. Magamból kiindulva legalábbis.
Kicsi lány.. komolyan gondolod, hogy cumi nélkül elérhetne bármit is? :D Van egy ismerősöm, hívták vissza Londonba modellkedni, de a régebbi kollégái mondták neki, hogy hány embernek kell széttennie a lábát. Úgy döntött, hogy marad itt.
szóval igen, elég valószínű, hogy több farok járt a szájában, mint nyalóka.
19F újra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!