Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem tudok ugy élni, h nem vok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudok ugy élni, h nem vok olyan szép, mint Eva Longoria. Mit tehetnék?

Figyelt kérdés
ugy érzem, h ha vki nem modell, nem gazdag, nem barna a bőre, akkor már nem is lehet boldog. 19, l
2010. febr. 15. 12:34
1 2 3 4 5 6
 1/56 anonim ***** válasza:
69%
Ugorj le valami jó magas helyről de előtte vegyél be egy marék ló nyugtatót, és kés legyen a hasad alatt persze.
2010. febr. 15. 12:35
 2/56 anonim ***** válasza:
77%
Eva Longoria öreg és randa, miért szeretnél 19 évesen ötvennek kinézni?
2010. febr. 15. 12:36
 3/56 anonim ***** válasza:
100%

"Mit tehetnék?"

- Nőjj fel, és kezdj el végre úgy gondolkodni, mint egy felnőtt. Ennyi bőven elég.

2010. febr. 15. 12:37
 4/56 A kérdező kommentje:
h értitek h nőjjek fel? már 19 vok. felnottem. de rossz azt latni, h a pasik csorgatják a nyálukat, én meg jo vok, ha modelleket nem kaphatnak meg.
2010. febr. 15. 12:39
 5/56 anonim ***** válasza:
100%
A felnőttség nem kor kérdése, hanem gondolkodásé. Ha Te meg vagy győződve arról, hogy minden pasi Eva Longoriára vágyik (bár férfiként dögöljek meg, ha tudom, ki az), akkor még nem eléggé érett a gondolkodásod. Akár hogy is, egyértelműen benned van a hiba, illetve abban, ahogy gondolkodsz.
2010. febr. 15. 12:42
 6/56 anonim ***** válasza:
96%
Ne testileg nőj fel, hanem AGYILAG.
2010. febr. 15. 12:42
 7/56 A kérdező kommentje:
de ugy érzem, h aki velem akar lenni, az csak olyan pótlékként használ. sztem a pasik nem is szeretik az átlagos csajokat. nincs olyan szerelem, h ha jönne pl. eva longoria, akkor ne hagyna ott, miatta.
2010. febr. 15. 12:43
 8/56 anonim ***** válasza:
100%

Az élet kegyetlen.

Hogy Gabriel Solis szavaival éljek: "Nem nyeret mindenki a genetikai lottón."

2010. febr. 15. 12:44
 9/56 A kérdező kommentje:
:))
 10/56 anonim ***** válasza:
100%
pfff...ezt ugye te sem gondolod komolyan? én modellkedtem egy ideig de ne akard te azt az életet...azt hiszed a pasik csak erre buknak a fenét.Persze rengeteg ajánlatot kap az ember de volt aki nekem tetszett ő meg szinte szóba sem állt velem mert tudta h modellkedem és amikor volt egy komolyabb beszélgetésünk és rájött hogy értelmes művelt nő vagyok akkor mondta hogy rendben próbáljuk meg. Szval nyugodtan elégedj meg az életedel:)
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!