Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem tudok ugy élni, h nem vok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudok ugy élni, h nem vok olyan szép, mint Eva Longoria. Mit tehetnék?

Figyelt kérdés
ugy érzem, h ha vki nem modell, nem gazdag, nem barna a bőre, akkor már nem is lehet boldog. 19, l
2010. febr. 15. 12:34
1 2 3 4 5 6
 41/56 anonim ***** válasza:
73%
Mit tegyél? Kapcsoltasd ki azt a sz@r RTL-t, meg TV2-t, húzz el a pasiddal egy hétvégére, dugjatok mint a nyulak, sétáljatok kézenfogva a hóban, vacsi gyertyafény mellett...satöbbi. Eva Longoriának meg lóf@sz a valagjába....kész, ennyi a teendőd.
2010. febr. 15. 14:05
 42/56 anonim ***** válasza:
66%
szar vagy
2010. febr. 15. 14:16
 43/56 anonim ***** válasza:
100%
Én nem szeretem a barna bőrt. Eva Longoriától meg hyülét kapok. Remélem segítettem.
2010. febr. 15. 14:19
 44/56 anonim ***** válasza:
44%

"Hát te nem tudom hol élsz, de Eva Longoria ronda mint a bűn."

Azért ne essünk túlzásokba, ha Ő ronda, ki neked a szép? Ő igenis gyönyörű:) Nincs rajta semmi csúnya, nincs nagy orra, vastag szája, lófogai, dülledt szeme stb..

2010. febr. 15. 14:31
 45/56 anonim ***** válasza:
100%

Micsoda problémáid vannak!

Én meg örülök, hgy nem vagyok olyan törpe, mint ő (5 centivel magasabb vagyok)

Én meg szőke szeretnék lenni! És sajns sötétbarna vagyok!!!!

És jobban tetszenek a szőke színésznők, mint a barnák.

Ha valami példaképet akarsz, legyen az természetes szőke és kék szemű: pl.pl. Jennifer Morisson, Hayden Panettiere (és még fiatal is), Cristina Aguilera,

2010. febr. 15. 14:38
 46/56 anonim ***** válasza:
100%
Oké, ha nem ronda, akkor már szép? Mert szerintem baromi jellegtelen, unalmas kinézete van. Inkább lenne rajta valami hiba.
2010. febr. 15. 14:39
 47/56 anonim ***** válasza:
48%
Adrienn te vagy az?
2010. febr. 15. 14:42
 48/56 anonim ***** válasza:
100%
19 évesen elég kis gyerek vagy még!!!!!Gondolkodj már normálisan
2010. febr. 15. 14:43
 49/56 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem meg ne válasszon magának példaképet színésznők, modellek, énekesnők közül! Állandó kisebbségi érzése lesz, de sosem fog rájuk hasonlítani. Nem bántás, de ez van. Azok attól vannak ott ahol vannak, mert úgy néznek ki. A kérdező egy átlagos ember, akinek bőven lehet ugyanannyi vagy még több értéke, mint egy hírességnek, aki ráadásul sz@rrá van sminkelve, meg plasztikázva. Amúgy pont ez az Eva egy törpe pávián, semmi érdekes nincs rajta.
2010. febr. 15. 14:43
 50/56 anonim ***** válasza:
100%
Ja és Eva Longoria neked a példakép aki köztudottan szereti az állatbundákat???Mert ez számomra minősíti őt,hogy egy érzéketlen utolsó féreg,őt kéne megnyúzni és bőrkabátot csinálni belőle!Mert amikor ezt megtudtam,megundorodtam tőle pedig nem csúnya nő!Hát tudod ki akarjon ilyenre hasonlítani!!!!
2010. febr. 15. 14:52
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!