Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudok ugy élni, h nem vok olyan szép, mint Eva Longoria. Mit tehetnék?
Figyelt kérdés
ugy érzem, h ha vki nem modell, nem gazdag, nem barna a bőre, akkor már nem is lehet boldog. 19, l2010. febr. 15. 12:34
12/56 A kérdező kommentje:
és te hany cm, kg vagy?
2010. febr. 15. 12:45
13/56 anonim válasza:
Nem, nem nőttél fel, a kor semmit nem számít, ha agyilag kb egy 14 éves tini szintjén mozogsz. Lesz majd olyan férfi, aki magadért fog szeretni, de ha folyton elégedetlen vagy magaddal, akkor mástól hogy várod el, hogy elégedett legyen veled, hogy meglássa benned a szépet?? Nekem ilyen nő nem is kéne, aki állandóan hasonlítgatni akarja valakihez magát.
14/56 A kérdező kommentje:
van már olyan férfi, aki szeret. de én nem hiszem el, ő meg azt nem hiszi el, h én h nem tartom szépnek magam. ugyis tudom, h minden pasi a modellekre bukik.. különben miért csalnák meg a feleségeiket, ha terhesség után fölszednének pár kg-t??
2010. febr. 15. 12:46
15/56 anonim válasza:
Mániás, fóbiás, depressziós vagy, és önértékelési zavaraid vannak, de valószínűleg Brad Pittre masztizol. Kapcsold ki a tévét, és keress hús-vér embereket magad körül. Nem olyan hülyéket akik sztárokba szerelmesek. Vagy az ismeretségi körödben senki nem normális? Mindenki a modellekre izgul, meg színészekkel álmodik? Akkor sürgősen hagyd őket a fenébe, mert betegek...
16/56 anonim válasza:
"van már olyan férfi, aki szeret. de én nem hiszem el"
- Na, ezt olvasd fel hangosan magadban, és utána írd le öőszintén, hogy van-e értelme. A többi meg eléggé szomorú... a barátnőm fiatalabb nálad, de egyáltalán nem így gondolkodik, mint te, és fel sem merülnek benne ilyen gondolatok. És éppen ezért szeretem. Ja, és nem modell.
17/56 anonim válasza:
Volt már egy csaj,aki a múltkor ugyanilyen kérdést tett fel....! :S szó szerint....,csak Eva kimaradt belőle!
18/56 A kérdező kommentje:
nem masztizok brad pitt-re. nem izgat.
2010. febr. 15. 12:52
19/56 anonim válasza:
Én se vagyok modellalkat és két éve boldog kapcsolatban élek egy nagyon helyes és értelmes sráccal! Neked az a bajod, hogy vagy rossz a társaság akikkel barátkozol, vagy csak önértékelési problémáid vannak. Nem véletlenül a barátod a barátod, mert tetszel neki, és szeret, szépnek lát.
20/56 anonim válasza:
agyilag zokni vagy :)
Eva L. meg egy törpe :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!