Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csak akkor vagyok _férfi_ a nők szerint, ha pénzes vagyok? Miért jönnek mindig a fontos az egzisztencia dumával?
Érdekes én ismerek olyanokat akik segédmunkások és mégis van családjuk - mondja kérdezőnk a 74-ben
Huh, megnyugodtam. Akkor neked is van remény, hogy boldog családod lesz. Aggasztó volt ez a sorozat.
És nekem egy itthon kuksoló többdiplomás magányos munkanélküli kép alakult ki rólad :D:D:D:D
de hát a sötétben tapogatózunk itt a neten, és ezért is nem a legszerencsésebb, ha itt ismerkedik valaki.
Mert kialakul egy kép és amikor élőben találkoznak az nagyon más - és rendszerint egy nagy feszültség alakul ki, amit nehezen lehet elviselni.
Miért van mindig újabb és újabb ilyen kérdés?!
Nem, nem minden nő ilyen. De kérdező, magyarázz el nekem valamit. Te eltartod magad tisztességesen, ez rendben van. Albérletben laksz, ez is rendben van. De elfogadnád, ha egy nő jóval, de jóval gazdagabb lenne nálad?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!