Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért csak akkor vagyok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csak akkor vagyok _férfi_ a nők szerint, ha pénzes vagyok? Miért jönnek mindig a fontos az egzisztencia dumával?

Figyelt kérdés
Miért csak az a férfi aki vagyonosabb? Miért jönnek mindig az emberek az undorító "a nők gondolnak a születendő gyermekeik jövőjére ezért tudatosabban választanak" dumákkal, mikor a sok kis pénzéhes csitri nem is szül gyereket leginkább soha?
2015. márc. 6. 10:36
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 81/87 anonim ***** válasza:
akkor nincs %, amikor friss a reg.
2015. márc. 6. 14:59
 82/87 A kérdező kommentje:
Általában neten szoktam ismerkedni.
2015. márc. 6. 15:09
 83/87 anonim ***** válasza:
Gondolom el sem jutsz egy találkozóig.. Szerintem tépj egy számot és állj be a sorba :D Ha ezzel kezded, megspórolunk egy csomó mellébeszélést. Élőben ismerkedj, hidd el, hogy működni fog. Az első személyes szimpátiát semmi nem tudja pótolni!
2015. márc. 6. 15:16
 84/87 anonim ***** válasza:

Érdekes én ismerek olyanokat akik segédmunkások és mégis van családjuk - mondja kérdezőnk a 74-ben

Huh, megnyugodtam. Akkor neked is van remény, hogy boldog családod lesz. Aggasztó volt ez a sorozat.

És nekem egy itthon kuksoló többdiplomás magányos munkanélküli kép alakult ki rólad :D:D:D:D

de hát a sötétben tapogatózunk itt a neten, és ezért is nem a legszerencsésebb, ha itt ismerkedik valaki.

Mert kialakul egy kép és amikor élőben találkoznak az nagyon más - és rendszerint egy nagy feszültség alakul ki, amit nehezen lehet elviselni.

2015. márc. 6. 19:12
 85/87 anonim ***** válasza:

Miért van mindig újabb és újabb ilyen kérdés?!

Nem, nem minden nő ilyen. De kérdező, magyarázz el nekem valamit. Te eltartod magad tisztességesen, ez rendben van. Albérletben laksz, ez is rendben van. De elfogadnád, ha egy nő jóval, de jóval gazdagabb lenne nálad?

2015. márc. 11. 20:51
 86/87 A kérdező kommentje:
Elfogadnám. Mit tehetnék? Engem abszolút nem érdekel a nők anyagi helyzete. Nyilván a gazdag nők se velem akarnak kezdeni egyébként.
2015. márc. 11. 20:56
 87/87 anonim ***** válasza:
Honnan tudod, hogy kibe botlasz? Az egyik legjobb barátnőm nagyon gazdag és direkt idegen helyen ismerkedik, hogy ne szúrják ki. És nem külsőséges, őt sem érdeklik az anyagiak. Szerintem nem éreznéd jól magad mellette.
2015. márc. 11. 23:28
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!