Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csak akkor vagyok _férfi_ a nők szerint, ha pénzes vagyok? Miért jönnek mindig a fontos az egzisztencia dumával?
Igen, viszonylag csóró vagyok. Magamat viszont tisztességesen el tudom tartani De ami a legfontosabb, én jól érzem magam így. Miért röhögnek ki hogy pl albérletben élek, nincs szép lakásom meg autóm se?
Miért az a férfi aki kicsapja a sok pénzt az asztalra?
Evolúció,ösztön.
Ennyi.Vagy megszoksz vagy megszöksz.
1. Ne általánosíts, valószínűleg te is az ilyen lányokat keresed, akiknek ez kell
2. Ezen nagyon kiakadtok, ha egy lánynak ez kell, de ha egy srácnak csak a test számít, meg a külső, az már mindjárt elfogadható. Ne legyetek már ilyen álszentek.
Pákapcsolat terén 2 főbb fajtája van a nőknek.
Az egyik az pénzre megy, a másik normálisan az érzelmekre.
Sajnos utóbbiból van kevesebb.
Ez van.
"1. Ne általánosíts, valószínűleg te is az ilyen lányokat keresed, akiknek ez kell
2. Ezen nagyon kiakadtok, ha egy lánynak ez kell, de ha egy srácnak csak a test számít, meg a külső, az már mindjárt elfogadható. Ne legyetek már ilyen álszentek."
Nem elfogadható. Én se vagyok ilyen. Egyáltalán nem csak a test számít, nem egy élő babát keresek, hanem egy embert.
Engem az bosszant hogy ez teljesen a szőnyeg alá van spereve és valami normális dolognak van beállítva hogy a npk 95 %a nem hivatalos aranyásó.
Mióta dolgozom és úgymond melósként ismerkedek, általában mindig akkor meszelnek el a nők mikor közlöm hogy segédmunkás vagyok és igen, jól érzem magam így.
Persze a sok kis csitrinek ez nem megfelelő, mert én nem tudom őket elvinni nyaralni, nincs Párizs...meg nem Lexusba ülhetnek be.
A legszánalmasabb viszont az hogy egybemossák a melós létet azzal hogy aki melós az bizony nem gondol a jövőjére. Ez a legordasabb duma talán mind közül. Hogy aki csóró az nem gondol a jövőre.
A slusszpoén pedig az hogy általában a full csóró lányok a legnagyobb aranyásók. Harapnak a pénzre mindenféle értelemben, a munkás fiúkat meg ugye visszautasítják...a duma megvan...nem intelligens..nem tudnánk beszélgetni...meg a többi..
a lényeg meg elsikkad..nem csapdosta ki a sok pénzt az asztalra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!