Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csak akkor vagyok _férfi_ a nők szerint, ha pénzes vagyok? Miért jönnek mindig a fontos az egzisztencia dumával?
"Egészséges szeretnék maradni, testileg lelkileg. Elsősorban. EZ a legfontosabb célom az egész életemre."
És megismerni a világot? tanulni? valamiben mesterré válni? az miért nem fontos? mi a szakmád, mert nem 8 általánosod van.
"Ha két ember szereti egymást akkor a sötét szobában is jól érzik magukat együtt."
Igen eleinte valóban jó a szobában is, de egy év után mikor semmi egyéb program csak állandóan ültök a szobában, már nem lesz annyira szórakoztató a dolog.
"Nem érted kérdező.
Őszintén válaszolj kérlek,de nagyon.
A kollégáid milyenek?Mikről folynak a beszélgetések?
Hogyan jellenek meg?
Igen elbutulsz mert olyan a közeg,ne mond nekem,hogy a több diplomás mérnök dolgozik veletek,aki nyelveket beszél és van stílusa.
Én dolgozom igen a szakmámban IT vonal."
Milyenek? Ki ilyen, ki olyan! Hétköznapi dolgokról! Mi másról beszélnének az emberek? Ti miről beszélgettek? Valami magasztosabb dolgoktól?
Miért butulnék el? Én a szemedben egy igénytelen tróger vagyok (nincs diplomám, de még szakám sem) mégsi beszélek németül meg angolul.
Stílusa csak annak lehet aki pénzesebb, diplomás meg nyelveket beszél?:D
Nem lep meg hogy informatikus vagy. Egyáltalán nem.
"És megismerni a világot? tanulni? valamiben mesterré válni? az miért nem fontos? mi a szakmád, mert nem 8 általánosod van."
Megismerni a világot? Őszintén? Nem hajt. Tanulni? Hivatalosan nem tanulok, a gyakorlatban meg elég sokat. Sok minden érdekel engem is, akárcsak a többséget. Persze ez megint nem érdekel senkit, mert nincs belőle dohány!
Én a segédmunkát is úgy fogtam fel hogy lehetek benne jó, igazán jó, mert a segédmunkát is lehet szívvel és lélekkel végezni. Ezt a nők végképp nem értik. Nekik ugye csak egy igénytelen tróger munkás vagyok.
"na akkor elő az igazsággal: mi a szakmád?"
Nincs szakmám. Ilyen fekete fehérben látod a világot? Hogy vannak az igénytelen trógerek 8 általánossal, meg a kiműveltek, szakmákkal meg diplomákkal? Velem is ugyanúgy el tudnál beszélgetni mint a diplomás úgynevezett művelt barátaiddal.
Én nem mondtam,hogy igénytelen tróger vagy,csak a tényeket közlöm amit látok.
Mert pl. egy ambiciózus ember/férfi többet vár az élettől mint,hogy egy helyben legyen és 20 év múlva is 100 nettóért gürcöljön mai árfolyamon.
De ez nem csak nálatok van így segédmunkában nálunk IT-sok között aki tipikus kocka a nők konkrétan lehányják őket,ahogy mondom undorítóak ezt mondják és jogosan,mert itt jön a képbe ,,nincsen stílusa" az embernek,és sok IT-s ilyen soselátottpuncit mert a nőknek nem ilyen kell,viszont megtehetné,hogy legyen mert van rá zséje de igénytelen és nem érdekli,hát a nőket sem akkor,kockás inges GEEK-ek.
Na sajnos ez a te esetben annyi,hogy nincsen stílusod korlátozott mert nem tudsz kibontakozni mert nincsen pénzed.
És igen ez a nőknek nem tetszik,ha megteheti,hogy kaviárt egyen akkor miért ne olyan pasit keresne.
Ez a piacgazdaság sajnos,kereslet kínálat.
Ez van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!